למנהלי הפורום

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
למנהלי הפורום

למנהלי הפורום
אני לא יודע מי מכם מחק את השירשור, אני גם מקווה שחסמתם את החוליגן ושבמקביל תפנו להנהלת הפורומים לחסום אותו לשימוש בכלל מערכת "תפוז".

ארזS

New member
ואת ההודעה הזאת שלי

למנהלי הפורום
אני לא יודע מי מכם מחק את השירשור, אני גם מקווה שחסמתם את החוליגן ושבמקביל תפנו להנהלת הפורומים לחסום אותו לשימוש בכלל מערכת "תפוז".
ואת ההודעה הזאת שלי
אני מבקש שתמחקו...

oren*

New member
מפרסם התמונה אכן נחסם מכתיבה

למנהלי הפורום
בפורום. התמונה נלקחה ממאגר תמונות פתוח לכל דורש, כך שלצערי לא מן הנמנע שתמונות כאלה לא תתפרסמנה כאן גם בהמשך (בפורומים אחרים סובלים מאותה תופעה). גם עם שני מנהלים לא ניתן להשגיח על הפורום 24 שעות 7 ימים בשבוע, ובמקרים כאלה פשוט הימנעו מלהגיב והמשיכו בדיונים סביב נושאים אחרים.
שנה טובה

ארזS

New member
אורן אתה צודק בכל מה שכתבת.

בפורום. התמונה נלקחה ממאגר תמונות פתוח לכל דורש, כך שלצערי לא מן הנמנע שתמונות כאלה לא תתפרסמנה כאן גם בהמשך (בפורומים אחרים סובלים מאותה תופעה). גם עם שני מנהלים לא ניתן להשגיח על הפורום 24 שעות 7 ימים בשבוע, ובמקרים כאלה פשוט הימנעו מלהגיב והמשיכו בדיונים סביב נושאים אחרים.
שנה טובה
אורן אתה צודק בכל מה שכתבת.
וברור שאם אותו חוליגן ירצה בכך הוא יחזור שוב בכינוי אחר. אבל ברור שהוא עשה את שעשה בכוונה תחילה להכעיס. לא אותי. את כולם כאן !!! ולכן אני חושב שאתם (ערן ואתה) כמנהלי הפורום יכולים לפנות למנהלת הפורומים בתפוז בדרישה לחסום אותו לחלוטין מכניסה למערכת של תפוז ואולי אפילו לדרוש ממנהלי תפוז שיעשו "מסדר זיהוי" (וירטואלי כמובן) לאיש הזה בכינוי הזה עם טרולים דומים שכמעט בטוח שזה אותו האיש.

אייל xxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שנה טובה

../images/Emo45.gif

שנה טובה

מצב
הנושא נעול.
למעלה