למנהלי הבלוג

למנהלי הבלוג

יש מישהו עם תוכנות לא יודעת מה עושה מה שבא לו עם המערכת של תפוז..הוא עשה את זה גם בצ'ט של נענע...הוא יכול לעשות מה שבא לו איזה צ'ט שהוא רוצה עכשיוהוא גם בא לפה... אני יראה לך את השיחה מה הוא עשה... לא יודעת איך ולא יודעת איך אתם הולכים לטפל בזה אבל אם זה יקרה שוב אני יראה שוב ועדיף שתחסמו אותו שלא יהיה פה <אם אפשר לחסום אחד כזה>

danielee

New member
מירב מאמי

חחחחחח כל מה שהוא עושה זה מדביק תו ריק בגודל שונה אחרי הפרצוף כך שזה לא זורק אותו הוא משנה את גודל התו כל פעם אחרי האייקון וכך הוא כותב אותו דבר בלי לעוף שום תוכנה :)

חחח דני

כפרה עליך היית חמור נשארת חמור
!!!!!!!!! אני לא דיברתי על ההצפות שלהם שם זה חופשי שיעשו.. אני מדברת על זה שהייתי מנהלת..והוא היה איתי בחדר לא מנהל... ה"וידלוש המציף" והוא זרק אותי מהחדר... הוא נכנס למערכת או משהו וזרק אותי וזה כתב לי "נזרקת מהחדר על ידי המערכת" וזהוא לא פוליס או משהו הוא סתם חמור שיודע להתעסק בתוכנות צ'טים אז אם הוא ככה יתחיל לפרוץ למערכת של נענע לזרוק מי שבא לו אני מבקשת ממכם בבקשה תחסמו אותו שלא יהרוס גם פה כי לכו תראו מה קרה לצ'ט של נענע חחחחח כל המערכת הלכה נראה לי מנהלים אותה 2 ילדים בני 13..האקרים

danielee

New member
אוקיי

אולי "וידלוש המציף" זה אחד משומרי הצאט שמסתובבים להם בניקים בדויים בבלוגים אף פעם לא יצא לי להתקל בזריקה כזאת .. אז 2 אפשרויות או שזה קרה מהמערכת עצמה של הצאט או שנזרקת על ידי שומר צאט..

דני..

גם לי אף פעם לא יצא להתקל בזריקה כזאת.. וזה לא שומר צ'אט כי לא עשיתי כלום וזה גם לא מהמערכת תבין זה וידל...הוא לא שומר צ'ט לא כלוטם הוא פשוט יודע לפרוץ למערכת זה הוא עשה את זה זה לא איזה פוליס בכינוי בדוי אני מכירה את וידל המון זמן לך כנס לצ'ט של נענע שאל מי שאתה רוצה מיזה וידל יגידו לך זה מי שמשתלט על המערכת של הצ'ט והכל קורס.... אז אני מבקשת מתפוז לפני שגם פה הכל יהרס...תחסמו את הניק שלו שיחזור לקלקל את נענע לא פה

אבל

שמתי אותו פה... זה לא יספיק? חח אני ישים להם את הלינק שירא לבד ויקראו גם

למעלה