למכרי וחברי.

ixmix

New member
למכרי וחברי.

כפי שידוע לחלקכם אני בין השאר מורה ועובד סוציאלי, ועובד עם אוכלוסיות חלשות ועניות, כרגע עם בני נוער בירושלים. עם פתיחת שנת הלימודים, אני זקוק לציוד ותרומות - אני רוצה לקנות ציוד חדש, לתת לילדים להרגיש טוב - ואשמח לקבל תרומת ציוד (מי שרוצה ימסרר או ישאל פה מה צריך - ואשיב לו מה לקנות ואיך להעביר אלי); מי שרוצה וסומך עלי - יכול להעביר כסף ואקנה - כמובן שאציג חשבוניות וקבלות בשקיפות מלאה - אך לא אוכל לתת קבלה על תרומה, כי אני עושה זאת מיוזמתי וללא עמותה או ארגון רשמי). בנוסף ילדים זקוקים לעזרים וספרי לימוד (גילאי 13-18), בעיקר למחשבונים מדעיים וגרפיים - גם ישנים, מילונים אנגלי-אנגלי ואנגלי-אנגלי-עברי. עד כה נאספו או התחייבו להעביר אלי 8-10 ילקוטים, וציוד למלא מחציתם, מילון באנגלית, מחשבון מדעי. אנו זקוקים לעוד עבור הילדים - האמינו לי כי אני הולך בכל יום לעבודתי לא בעבור תלוש המשכורת (הדי עלוב), אלא בדיוק בכדי לתת לילד כזה משהו כזה - שייתן לו תחושה שאנחנו פה, שהעולם מוגן, שהוא שווה משהו. אני מקווה כי הודעתי תשרוד, ומניח שכך יקרה לאור היכרותי עם אופי הפורום. תודה! דוד גולנזר.

עכשיו שאני רואה את שמך...

אני חושבת שאנחנו מכירים

לא יודעת אם קיבלת... "חלה טעות"

בתפוז. אני חייבת לעוף - אחזור מאוחר יותר ואנסה לשלוח שוב. רמז קטן: אם זה אכן אתה, אז פעם היית מחלק לנו ביצי משק בקרן היסוד...
תחשוב כמה רוני הכרת משם.

ixmix

New member
בטח! מכיר ושמח.

משעשע עד כמה העולם הזה קטן, מה?

אורית ג.

New member
בקיצור כולם פה מכירים

את איקסי או את אלונה וכולם משפחה אחת גדולה? חוץ ממני?? איקסי אולי היית בצופים פעם? שבט משוטטי הכרמל?

ixmix

New member
גני הניה. ומי תורם?

עד כה אספתי כ1500 ש"ח, והתחייבות עוד טיפה.

למעלה