למכירה/tapuzforum/images/Emo220.gifאוסף כפול (חדש)של עמיר

למכירה/tapuzforum/images/Emo220.gifאוסף כפול (חדש)של עמיר

בניון - `שעות של אור` -הדיסק מסכם עשור פעילות של הזמר,כולל שבעה קטעים שטרם עלו על דיסקים,במחיר זול מ`המחירון`(גמיש/tapuzforum/images/Emo152.gif) משו כמו ₪60 (₪70/tapuzforum/images/Emo128.gif)-הדיסק במצב חדש לגמרי (אפילו לא שמעתיו במלואו פעמחת/tapuzforum/images/Emo201.gif) המעוניינ/ת- דברו איתי/tapuzforum/images/Emo30.gif

odery

New member
התערבת

עם מישו -אם תצא בחיים מההודעה הזו???

התערבתי עם ענבל על/tapuzforum/images/Emo78.gif

אבל נזקרתי שאני ב/tapuzforum/images/Emo217.gifבשרי,אז בקשתיה בניחותא שמא יש לאל ידה להמיר לי את נתח הצבינה/tapuzforum/images/Emo174.gifהגהובה בנקניק פסטרמה סלמי מנתח שלם ! |מ.כוערת| ש ע` צדיקין נהגו בו את מנהג כפרותיהן ,ותתפלאי 2,אבל היא נתנה לי /tapuzforum/images/Emo99.gif על M הדרך/tapuzforum/images/Emo61.gif ומשם הדרך לשכוח איך אני יוצא מזה היתה קצרה ביותר. ביי. ישלי מנחה עכשיף. בעקרון אנלא אוהב את הקול שלו,את הלחנים כן.העיבודים ככה ככה/tapuzforum/images/Emo201.gif צר לי דרלינגתי/tapuzforum/images/Emo14.gif

עם מאיר בנאי דפקא ה ר¡מן/tapuzforum/images/Emo153.gifפורח

מעולם לא אהבתי את הקול של עמיר (בייחוד באוקטבה הגבוהה) אני מאמין שבסה"כ הטעם המוזיקלי שלנו די שאווה..(בפרט/tapuzforum/images/Emo168.gifאם לוקחים בחשבון גם ת`לועזית) כך ש ..אל לך לחוש מאוכזבת /tapuzforum/images/Emo69.gif

חד משמעית

לעמיר אין קול יפה במיוחד,אבל הוא אומן בחסד!שמגיע לנימי נפשי... 'והאמת שאינלו כנפיים,ומעניין שהוא לא חי במים....'
מה שמתנגן אצלי עכשו.. כעע...טעמנו דיי שאווה... אגב,קלעתי לגמרי בשלישית כוכב!

חד גבה משמעית -אומן בחסד- זה כן.

לעיתים צורם איכשהו באוזן-גם /tapuzforum/images/Emo201.gif(|אשכנזי מסכין|/tapuzforum/images/Emo201.gif) מה שמזביר ת`עובדה שרכשתי ת`דיסק כבר לפני מס` שבועות ופשוט לא היה לי החשק לתת לו שאנס בהאזנה רציפה ,שמעתי איזה 4 שירים שבחרתי וזהו. אולי בעקבות דברייך אתן לו עוד שאנס אצלי (ואנלא משתחצן,פשוט אין לנו את זה,וזלא הוא,זה אני)מקסימום יימכר לחבר של אוריאל פרנץ`.. ///tapuzforum/images/Emo229.gifעל ה בול פגיעה ! מתי הימרת? (היית מהמרת בתחילת הנבחרת על כל הדירוג (27) והיית זוכה בסוף העונה במשו,לאדע מה אבל הבטיחו משו/tapuzforum/images/Emo77.gif) אז את הולכת עם דיאנה כזוכה? בת זוכה שנתיים ברציפות?

odery

New member
לא לאהוב את הקול של עמיר זה ענין של טעם

לומר שאין לו קול יפה כקביעה זו בורות (ויש פעמים שגם לי הקול שלו לא ערב במיוחד)

למעלה