למי שרוצה לראות

אהובה.א

New member
למי שרוצה לראות

את המטבח החדש שלנו (אני עם הפיז`מה ...חחחחחחחחחחחח)

מייק 48

New member
דוגמנית חמודה H-)

אהובה חמודה, אחלה תמונה !!! כייף לראות איזה חיוך מתוק היום. יופי של מטבח ומותק של אשה ! נ.ב. החיוך מאוזן לאוזן זה כי את אוהבת את הרעיון להיות דוגמנית צנרת (מטבח) או מתענגת על האידיאל לדגמן פיז`מות ? או אולי את פשוט מתמוגגת מהמטבח... ביי חמודה, מייק

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

החיוך והצחוק מגיעים כי כייף לי טוב לי...... ואני...... מאוהבת בעצמי ובמשפחתי חחחחחחחחחחחחח אהובה

*LIHI 007

New member
מייפל זה אחלה צבע

אהובה, מילא ראינו את המטבח וגם את הפיג`מה התואמת בצבעיה לצבע העץ אבל הלו הלו איפה האוכל????????? תתחדשו !!!!!!!! 007 - ליהי

*LIHI 007

New member
רואים אהובה בגלל...

רואים אהובה למרות שזו תמונה למייפל אמיתי יש גוון מיוחד כזה ששום ציפוי של פורניר בגוון מייפל לא יכול לתת את הגוון הזה אפילו אם מדובר בפורניר מעולה. אני יודעת יקירתי במייפל אמיתי הגוון אינו אחיד לחלוטין אהבתי את הצבע הלוואי שתמיד יהיה לכם בהיר בעיניים. נ.ב. אגב, קיבלת את הסכמתם של הזאטוטים להשתתף בפירסומת שלך? לא..... כי את יודעת...... היום יש דבר שנקרא: ``זכויות הילד``...... איפה גלדנו אנחנו????????? 007 - ליהי

אהובה.א

New member
ששששששששששששששש

אל תגלי להם , בבקשה הם עוד יאשימו אותי בהפרת זכויות חחחחחחחחחחחח אהובה

אח אהובה אהובה חחחההה

אהובה תגידי את מי מעניין לראות אותך, מילא אם היית נראית כמו אישה או משהו ששוה להסתכל עליו? המטבח מכוער ולא יודע כמה השקעת בו צבע מזעזע ואהבתי את התגובה הדיפלומטית של דינה אלייך. חחחחההה דרשת את הסכמתם של ילדייך לפירסום חינם הזה ? אני מבין למה את נראית ככה אם בעלך נראה דומה לך. טוב שרואים כמה מכוערות הבנות פה. ואת דוגמא טובה לכך. יום טוב למטבח שלך.

למעלה