למי שרוצה לדעת מה היה כתוב

אלוולה

New member
למי שרוצה לדעת מה היה כתוב

(ע'מ 20) מאי-יוני הם החודשים הכי לחוצים בשנה בארגנתינה בעיקר עם את כוכבת טלנובלה מצליחה שצפויה לככב גם במופע ענק ."בימים אלו אני שקועה עמוק בצילומי העונה החדשה של 'כמעט מלאכים' ובמקביל אני בחזרות למופע החדש שיעלה כבר בסוף החודש בבואנוס איירס.אני יכולה לספר לך שזה הולך ליהיות מופע עצום שעוד לא ניראה מעולם." אומרת אמיליה אטיאס בעוד מ'ס שבועות כשאנו ניצא לחופשת הקיץ בארגנטינה ייצאו התלמידים לחופשת החורף וכמו בכל חופשת החורף כריס מורנה (היוצרת שחתמה על "כמעט מלאכים" "המורדים" ו"קטנטנות") מרימה מופעשובר קופות לסידרה המצליחה של אותו רגע בשנה שעברה זה היה המופע הראשון של "כמעט מלאכים" שבעיקבות ההצלחה הגדולה שלו אמיליה והחבר'ה יצאו להופיע גם מחוץ לארגנטינה וגם שם גרפו תגובות אוהדות למרות הלו"ז המאוד צפוף מצאה אמיליה את הזמן לשוחח איתנו בטלפון על הסידרה המצליחה המופע החדש וכל מה שקשור "בכמעט מלאכים" הסדרה אומנם עלתה בערוץ ניקולודיאון בסוף דצמבר 2007 אבל חברת רשת(ערוץ 2) נותנת לכם הזדמנות לצפות מחדש בסדרה כבר מהיום (4.6) "כמעט מלאכים" מתחילה בשידורי רשת בערוץ 22 בממיר אין ספק ש"כמעט מלאכים" הם הדבר החם בישראל "למדתי כמה מילים בעיברית" ב"כמעט מלאכים" מגלמת אמיליה אטיאס את סיילו .אקרובטית לשעבר שחודרת עמוק לליבם של הצעירים ומשנה את חייהם לנצח. בעזרת המוזיקה ואהבה היא מעניקה לילדים הזדמנות חדשה להיות מאושרים היא עוזרת להם להקים את הלהקה שעומדת במרכז העלילה הדמות שאת מגלמת ב"כימעט מלאכים" היא מלאת חלומות גם במציאות את כזאת? "יש כמה דברים שבהם אני דומה לסיילו אני חולמנית ,אני גם נילחמת על דברים שאני רוצה וכמו סיילו -גם אני מובילה אפשר להגיד ששתינו מאושרות ליחיות" מה הכי אהבת לצלם בעונה הראשונה? "האמת שהכל היה מאוד מיוחד" יש סצנה או משהו שקרה לך במיסגרת הצילומים שהית מעדיפה לישכוח? "למזלי לא קרה לי דבר שאני רוצה לישכוח .הכל עבר בשלום אני טיפוס מאוד זהיר ודקדקן וכל מה שאני עושה ,אני עושה על הצד הטוב ביותר והכי מיקצועי שיש. אני חושבת שכל זה לא היה קורה בלי האנשים שאיתם אני עובדת.אנחנו מאוד מאוחדים ולכן הכל הולך חלק ". כששמעתי לראשונה שלכוכבת החדשה של הסידרה קוראים אמיליה אטיאס הבנתי מיד שיש לנו עסק עם שחקנית יהודייה.מאז הנושא הזה מאוד העסיק אותי ,בכל זאת זה תמיד כיף לדעת שיש מישהו מ"העם שלך" שמשחק בסדרה שאתה אוהב בעקבות זאת חקרתי ובדקתי אם היא באמת יהודייה לצערי "גוגל" לא ידע לענות לי אבל אמיליה -כן שם המישפחה שלך "אטיאס"הוא שם מישפחה יהודי לרוב. יכול להיות שאת יהודייה ואנחנו לא יודעים? "נכון שם המישפחה שלי יהודי אני בעיקרון אדם רוחני אני מתעניינת בכל הדתות אני בתוחה שתישמחו לדעת שבארגנטינה השתתפתי בשיעורי קבלה בישבילי זאת היתה חוויה סופר מרתקת ומעניינת בנוסף אפילו למדתי מילים בעיברית". מה עם אהבה? "יש לי חבר והוא גם עוסק בתחום אבל הוא שחקון קומי אנחנו יחד כבר כמה שנים" מה המוטו שלך בחיים? "לישמוח מהחיים כל הזמן וליהיות מי שאנחנו" את יודעת ש "כמעט מלאכים עולה לשידור בערוץ הטלויזיה נוסף בישראל מדובר באחד הערוצים המובילים תיארת לעצמך שהסידרה תזכה לכזו הצלחה? "תמיד ,אבל תמיד האמנתי בסידרה מההתחלה ידעתי שהיא תיכבוש את כולם . זה מאוד משמח לדעת שאתם אוהבים את מה שאנחנו עושים בשבלי זה כבוד גדול" מה שמעת על ישראל? "שמעתי שזאת מדינה מדהימה! אני מחכה לרגע שבוא אני אוכל להגיע להכיר את האנשים את התרבות וההיסטוריה יש מלא מקומות שאני מתה לבקר בהם" את דוגמנית,שחקנית וזמרת יש עוד תחומים שמעניינים אותך? "התחלתי בתור דוגמנית פרסמתי מותגים מובילים.עוד מאז שהיתי ילדה חלמתי להיות זמרת , שחקנית ורקדנית או כל דבר שקשור לתחום .בזכות הדמות של סיילו אני מפתחת את שלושת התחומים שמאוד רציתי להשיג" הפסקול של "כמעט מלאכים" "voy por mas" (הולכת ליותר) הגיע לישראל לא מזמן את רוב הפסקול שרה אמיליה אטיאס יחד עם הלהקה בראיון לראש 1של מריאנה אספוסיטו (שמגלמת בסדרה את מריאנלה) היא סיפרה לנו שהשיר האהוב עליה באלבום הוא "בשבילך" מיסתבר שלא רק היא חושבת כך... איזה שיר הכי אהוב עלייך מספסקול של הסידרה,"הולכת ליותר"? "'בשבילך' זהו שיר מאוד מלודי בעיקר מילות השיר שנוגעות לי אישית ללב" יצא לך בעבר לאראות או להתעניין בסדרות של כריס מורנה? "ברור גדלתי על הסדרות של כריס מורנה תמיד אהבתי את הקסם והייחודיות שבסידרות שלה. 'כמעט מלאכים' זו הטלנובלה הראשונה שלי ובשבילי זאת הזדמנות נדירה שנתנה לי שינוי משמעותי בחיים בחיים האמת יש לי הערצה גדולה כלפיהובשבילי זאת גאווה עצומה לעמוד לצידה". הית רוצה לבוא להופיע בישראל? "הלוואי המשאלה הגדולה שלי היא לבוא להופיע אצלכם .יש לי כמה חברים מ"ארוואי" ומ"פלוריסיינטה" שהיו אצלכם וסיפרו לי שלהופיע בישראל זו אחת החוויות הבלתי נשכחות הם סיפרו לי שההופעות בישראל היו מיוחדות מאוד ושהאנשים אצלכם מאוד חמים ושמקבלים המון אהבה .אני יודעת שיש לי מעריצים בישראל ,מדי יום אני מקבלת מיילים ממעריצים ואני רוצה באמצעות הראיון לשלוח לכולם המון נשיקות חמות"

didalf

Well-known member
הקלדת הכל?../images/Emo12.gif תודה../images/Emo109.gif

דושי5

New member
וואי תודה שהקלדת את זה...

יש לי שלאה... הכתב שאל אותה אם היא היית רוצ הלבוא להופיע בישראל...זה לא כבר בטוח שהיא באה או שזה עדיין לא סגור?

simba only me

New member
רגע אז לא הבנתי

היא יהודייה? האנשים שמשתתפים בקבלה בעולם יהודים ?

noaa770

New member
תיקון טעות..

בגלל שאני גדלה במשפחה חרדית..אני יודעת כמה דברים..חח אם הילד או הילדה יהודיים נקבע לפי האמא..גם אם האבא יהודי..היא גויה..אלא אם כן האמא יהודייה..אז גם היא יהודייה...זה רקקק לפי האמא..אם האמא גויה היא גויה..למדתי את זה בשיעור הלכות=]] אל תשאלו מזה כי לא תבינו..חח משו של הדתיים החזקים..אני לומדת בבצפר חרדי לצעריייייייי!!!!

simba only me

New member
האמת שאת זה די ידעתי אבל

אחת השאלות היא האם האנשים שבקבלה בעולם יהודים ? אגב למה לצערך שאת בבית ספר חרדי?

דושי5

New member
חלק מהדברים שאמרתם נכונים..

אצל הגווים הדת נמדדת לפי האבא כך שאם סיילו יהודיה מצד אבא אז אצלם הגווים היא נחשבת יהודיה אבל אצלנו אם אבא שלה יהודי ואמא שלה לא אז היא לא נחשבת יהודיה... והקבלה זה אצל היהודים..והוא לא קשור כול כך לאמונה באלוקים.. חוץ מזה מה רע בלהיות בבית ספר חרדי?

noaa770

New member
Kמה לצערי??

כי..אני לא כזה רוצה..אבל בגלל שאני במשפחה חרדית ההורים שלי לא נותנים לי..שורדים..

אלוולה

New member
לsimba only me כנסי

בקשר לשאלה שלך האנשים שמשתתפים בקבלה בעולם יהודים ? אז לא חייבים להיות יהודים אבל רוב היהודים עושים מיבחן קבלה ומי שלא יהודי אז זה קשה לו אני חושבת (ואני לרוב טועה חח:))אז אני לא בטוחה ואפשר לתקן אותי)

למעלה