למי שקרא את The Source

RunNGun

New member
למי שקרא את The Source

שיש על השער תמונה של Eve אז קראתי שלרדמן ומת´ודמן יוצא סרט חדש בארה"ב שבו הם מגלמים שני הסוכנים של האגודה האמריקנית למלחמה בסמים ("כמה אירוני..." נאמר שם) כמו כן איב ואקזיביט מוציאים דיסקים חדשים, לסנופ דוגי דוג יש פרויקט חדש עם ה-Doggystyle All Stars שכולל ראפרים חדשים וזמרות אר-אנד-בי (אגב בדיסק הוא ישתף פעולה בין השאר עם נייט דוג, איך לא, ועם קאמ´רון) יכול להיות שלא חידשתי לכם כלום בקטע הזה, אבל בכל זאת קראתי את זה בסורס והייתי מאוד לחוץ להודיע לכם... אבישי בואנה ה-Source זה עולם ומלואו!!!

Ambitionz

New member
אגב איב, הסינגל החדש שלה

eve feat. truth hurts - you know what this is ענק, נראה לי שהמלצתי עליו כבר...

Ambitionz

New member
יש לה שני סינגלים חדשים, לאחד

בינתיים רק יש קליפ, יחד עם אלישה קיז gangsta luv או gangsta lovin משהו כזה, פשוט ענק. חייב כבר להשיג את האלבום הזה!!

RunNGun

New member
רצית כתובת

קיבלת כתובת www.thesource.com אבל הבעיה היא שאתה נכנס וזה חוסם לך בגלל ענייני רישום (Subscription מה שנקרא) אבל תנסה אולי לך זה יצליח Eveoulotion - האלבום החדש של איב בקרוב בחנויות בארה"ב!!! לגבי הארץ - Who Knows? אבישי

kodman

New member
שום ענייני רישום

האתר לא פעיל כבר מזמן - שהוא היה פעיל הוא היה אתר מעולה אבל כבר כמעט שנה אני חושב שהוא לא פועל ויש רישום לקבל עידכונים על פתיחת האתר מחדש או משהו כזה. גם היה ל Def Jam אתר מעולה שנראה לי היה נקרא 360 היפ הופ http://www.360hiphop.com עד לפני כמה זמן הוא היה פעיל אבל מעודכן מלפני שנה ועכשיו הוא כבר לא פעיל אני חושב. kodman

Latent

New member
קצת מידע על אלבומים

ל-xzubit יוצא אלבום שנקרא man vs. machine לקראת סוף השנה, ולגבי סנופ, ראיתי אלבום באינטרנט שנקרא paid the cost to be the boss או משהו כזה, שאמור לצאת הקיץ. כמו כן עוד מעט יוצא האלבום הכפול החדש של טופאק - לרוץ ולקנות. ולגבי אתרי חדשות היפ הופ, קבלו: sohh.com hiphopgame.com hiphopdx.com ועוד אתר שימושי: rapreviews.com

Latent

New member
בימים אלו יוצא, או שכבר יצא, אלבום

הבכורה שלה תחת חסותו של דרה, אם אני לא טועה סנופ משתתף באלבום.

Ambitionz

New member
Truth Hurts

האלבום Truthfully Speaking כבר יצא, היא חתומה באפטרמאת´ של דרה ובאינטרסקופ שיפיצו לה את הלבום. שמה האמיתי הוא Shari Watson, אני שמעתי רק כמה קטעים מתוך האלבום וזה מדהים. את הסינגל הראשון addictive הפיק dj quick.

הדיסק של סנופ.. ושל אקזיביט..

הדיסק החדש שלו יצא בסוף השנה השם הוא-paid the coast to be tha boss והוא הולך להוציא אוסף של אומנים מהחברה שלו תוך חודשיים, האוסף יצא ב MCA/Doggy style records ... הוא חתם עם MCA חוזה הפצות חדש.. הדיסק של xzibit יצא בתחילת ספטמבר כולל הופעות אורח והפקות של: dr.dre, eminem,snoop,ras kass,MOP ועוד.. השיר עם אמינם יהיה שיר דיס נוסף לJD

RunNGun

New member
מלבד האלבום החדש

של סנופ כיחיד, ה"דוגיסטייל אול-סטארס" זה סיפור אחר. אבל חוץ מזה תעשיית הפרסומות עם הראפרים עולה כפורחת: לודאקריס עם פפסי נאס עם חברת מכוניות מת´וד ורדמן עם פרסומת למעין ספיד סטיק ויש שם פרסומת יפהפיה לחברת הבגדים החדשה של סנופ דוג בקיצור, הראפרים מככבים בפרסומות כראוי. אבישי

Truth hurts -האלבום החדש..

שמעתי אותו כבר כמה פעמיים, אלבום טוב מאד והפקות מעולות!! בין המפיקים בדיסק: Dr.dre, timbaland,Dj quik,mel man HI TEK בהפקה ענקית בשיר hollywood feat dr.dre דיסק טוב ביקורת בקרוב..

למעלה