רק להבהרה, הפוסט מכוון נגד ההחלטה הישראלית לאפשר חיסונים במסגרת הסיוע ההומניטארי לרצועת עזה, או נגד העובדה שיש רבים וטובים שמאמינים שיש בורא לעולם? שתי האפשרויות כמובן מקובלות וזו החלטה שלך, אבל נדמה שמרוב רצון לתקוף את הכל בבת אחת יתכן לבלוב קליל בין הדברים .צפה בקובץ המצורף 115120
אנו מדינה הומניטרית?
הפלסטינים רוצחים בנו חופשי תודהלאל השומר עלינומכל צרה!
ואנו המטומטמים דואגים לחמאסניקים הקטנים החמודים העתידים לרצוח בעזרתהשם יתברךאת ילדינו ואולי גם את נכדינו!!
למי שלא ידע!!
אינשאללה שיקרה אסון.האם החיסונים שווים לתחת שהם כ"כ מפחדים שלא יהיו יעילים?
חשש באו"ם מכישלון מבצע חיסוני הפוליו בעזה: "זו מחלה ללא גבולות - יקרה אסון"
הבעיה שזה גם יכול לדלוף אלינו ובעיקר לחיילינו ששם.אינשאללה שיקרה אסון.
הזן המדובר נכחד בטבעהבעיה שזה גם יכול לדלוף אלינו ובעיקר לחיילינו ששם.
ברור, גם אצלנו הייתה מגפה לפני מס' שנים ו--ים חיסנו גם במוחלש.הזן המדובר נכחד בטבע
הדרך היחידה להפצתו מחדש כמגיפה - היא באמצעות בדיוק אותו "חיסון מוחלש" שמפיצים כעת ברחבי עזה.
במקביל יש חיסון בהזרקה - של "רכיבי וירוס"
שהינו יעיל ללא סכנת הפצת מגיפה קטלנית.
אם הפוליו יתפרץ בעזה, יגיע גם לישראל!צפה בקובץ המצורף 115120
אנו מדינה הומניטרית?
הפלסטינים רוצחים בנו חופשי תודהלאל השומר עלינומכל צרה!
ואנו המטומטמים דואגים לחמאסניקים הקטנים החמודים העתידים לרצוח בעזרתהשם יתברךאת ילדינו ואולי גם את נכדינו!!
זהו שבישראל מחסנים נגד הפוליו. מי שעלולים להפגע יהיו סרבני חיסונים, לא כלל האוכלוסיה.אם הפוליו יתפרץ בעזה, יגיע גם לישראל!
אמנם אינני מוסמך לדבר אלא בשם עצמי, אבל בכל זאת אחרוג מהכלל הנ"ל וארשה לעצמי לומר לך בשם כל המאמינים בקב"ה, תודה לך על הצהרה חשובה זו. לא בטוח שכולנו היינו מסוגלים להעביר יום נוסף בלי להכיר את דעתך זו, או מצליחים להירדם הלילה. חשוב ביותר שהבאת את דעתך זו לידיעתנו ואין לנו, או לי הקטן בכל אופן, אלא להודות לך על נכונותך לעשות כן. לא מובן מאליו בכלל. במיוחד לא בהתחשב בכך שאין כמובן כל חדש בדברים ואפשר למצוא אותם כאן בפוסטים שלך אחת לכמה זמן דרך קבע .או סליחה שפגעתי בכבודו של בורא עולם, זה מה שאני חושב עליו ועל אלה המאמינים בו!! צפה בקובץ המצורף 115121 צפה בקובץ המצורף 115122
הרבה מחלות!!אמנם אינני מוסמך לדבר אלא בשם עצמי, אבל בכל זאת אחרוג מהכלל הנ"ל וארשה לעצמי לומר לך בשם כל המאמינים בקב"ה, תודה לך על הצהרה חשובה זו. לא בטוח שכולנו היינו מסוגלים להעביר יום נוסף בלי להכיר את דעתך זו, או מצליחים להירדם הלילה. חשוב ביותר שהבאת את דעתך זו לידיעתנו ואין לנו, או לי הקטן בכל אופן, אלא להודות לך על נכונותך לעשות כן. לא מובן מאליו בכלל. במיוחד לא בהתחשב בכך שאין כמובן כל חדש בדברים ואפשר למצוא אותם כאן בפוסטים שלך אחת לכמה זמן דרך קבע .
לגבי הסליחה שביקשת בתחילת דבריך, אשריך צדיק. הקב"ה כידוע נמצא בכל מקום ובוודאי מודע אם כן להתנצלותך הטהורה הזאת.
לא נותר אלא לקוות שתצליח להתגבר (ויש שיאמרו גם להתבגר) במהרה, אם באמצעות כדורי פרמין (נגד בחילות למי שלא מכיר), אם באמצעים אחרים (ברה"נ אולי?) ולצאת במהרה בימינו מהמצב העגום שאתה מתאר שאתה מצוי בו.
הרבה בריאות!
המממ… אני לא נעול על זה ויש כאן מומחים גדולים ממני לשפה העברית, אבל אני די משוכנע שתחביב שלי לא באמת יכול להיות מתיש עבורך . כלומר אם זה תחביב שלי (ובשלב זה אין בידי לאשר או להכחיש זאת), אזי הוא יכול להיות מתיש עבורי ועבורי בלבד. השאלה אם הוא מתיש אותך, אותו תחביב שלי, תלויה בשאלה אם לך יש תחביב לקרוא את ה״שטויות״ (כהגדרתך) המתישות שלי. אבל זה תחביב אחר שמתקיים אצל אדם אחר.הרבה מחלות!!
יש לך תחביב מתיש לכתוב שטויות!!!
דר' הרינטון ה _ _ _י, אף כדור לא יכול למנוע ממני את הבחילה, מיצורים מגעילים, גם לא ממך!!אמנם אינני מוסמך לדבר אלא בשם עצמי, אבל בכל זאת אחרוג מהכלל הנ"ל וארשה לעצמי לומר לך בשם כל המאמינים בקב"ה, תודה לך על הצהרה חשובה זו. לא בטוח שכולנו היינו מסוגלים להעביר יום נוסף בלי להכיר את דעתך זו, או מצליחים להירדם הלילה. חשוב ביותר שהבאת את דעתך זו לידיעתנו ואין לנו, או לי הקטן בכל אופן, אלא להודות לך על נכונותך לעשות כן. לא מובן מאליו בכלל. במיוחד לא בהתחשב בכך שאין כמובן כל חדש בדברים ואפשר למצוא אותם כאן בפוסטים שלך אחת לכמה זמן דרך קבע .
לגבי הסליחה שביקשת בתחילת דבריך, אשריך צדיק. הקב"ה כידוע נמצא בכל מקום ובוודאי מודע אם כן להתנצלותך הטהורה הזאת.
לא נותר אלא לקוות שתצליח להתגבר (ויש שיאמרו גם להתבגר) במהרה, אם באמצעות כדורי פרמין (נגד בחילות למי שלא מכיר), אם באמצעים אחרים (ברה"נ אולי?) ולצאת במהרה בימינו מהמצב העגום שאתה מתאר שאתה מצוי בו.
הרבה בריאות!
זאת בהחלט בעיה. במקרה כזה, חוששני שאין לי הרבה מה להמליץ לך. זולת כמובן, אולי, ככל שתיאות, לעמוד באחת מעשרות התחייבויותיך לאורך השנים ופשוט להתעלם ממני, הקטן, הייצור המגעיל . נראה שזה הדבר היחיד אם כן שנותר שיכול למנוע ממך את הבחילות הנוראיות שאתה סובל מהן אך ורק בשל קיומי בחייך. הרי או אז, אם תעמוד בכל התחייבויותיך הללו, הלכה (סליחה על מילת הכפירה) למעשה כלל לא אתקיים בחייך ובא לציון גואל (כנ"ל). ככל שאני חושב על זה, זה נראה לי פשוט פתרון מהמם! מדהים!! גדול מהחיים!!!דר' הרינטון ה _ _ _י, אף כדור לא יכול למנוע ממני את הבחילה, מיצורים מגעילים, גם לא ממך!!
כאשר תחכים נשוב לדון!!!
סוף, סוף הגעת למסקנה שאתה הקטן, בהיותך גם טיפש חסר בינה, זאת כדבריך!!זאת בהחלט בעיה. במקרה כזה, חוששני שאין לי הרבה מה להמליץ לך. זולת כמובן, אולי, ככל שתיאות, לעמוד באחת מעשרות התחייבויותיך לאורך השנים ופשוט להתעלם ממני, הקטן, הייצור המגעיל . נראה שזה הדבר היחיד אם כן שנותר שיכול למנוע ממך את הבחילות הנוראיות שאתה סובל מהן אך ורק בשל קיומי בחייך. הרי או אז, אם תעמוד בכל התחייבויותיך הללו, הלכה (סליחה על מילת הכפירה) למעשה כלל לא אתקיים בחייך ובא לציון גואל (כנ"ל). ככל שאני חושב על זה, זה נראה לי פשוט פתרון מהמם! מדהים!! גדול מהחיים!!!
אמנם למען לא אובן שלא כהלכה חס חלילה וחס וחס ושלום ולא עלינו וטפו טפו ועוד טפו רחמנא לצלן וכולי וכיוצא בכך וכדומה, אל נא הסק מדברי שאני מבקש ממך ח'ח'ו'ח וכו' להתעלם ממני בצורה כזאת או אחרת, אם על-ידי שימוש בכפתור המיועד לכך אשר שמעתי לגביו שיכול להיות די מועיל, אם בזכות כוח הרצון האדיר, הגדול והחזק שלך שכולנו מכירים מסיפורי הגבורה ששמענו עליך ברבות השנים (כמובן בתוספת ובשילוב רמת האינטליגנציה המדהימה). כזאת לא אעשה. אולם מאחר ואתה ביוזמתך שלך ומתוך חופש הבחירה שעומד לך כיהודי בחרת להתחייב ממילא שתתעלם ממני וזאת לא אחת, לא שתיים, ואף לא שלוש פעמים, אלא פי כמה וכמה מכך, הרי שנראה לעניות דעתי אני הקטן שהזמנות פז נקרתה כאן לפנינו שיאפשר לך מחד למלא אחר הבטחותיך והתחייבויותיך. כך וזאת על אף שעד היום הפרת אותם שלל ושלל ת"ק פרסה פעמים ועוד, אולי מתוך חולשת המנטל כפי שמכונה בלע"ז ואולי סתם כי חמדת לצון ואולי כי נכפה עליך הדבר בוודאי על-ידי חובשי כיפות רשעים שהעמידו אקדח לרקתך, וחס וחלילה ושוב וחזור ושלום שלא באמת מפגם המצוי בך לא עלינו.
ויובהר למען לא יהיה ספק אף בזאת, כי אתעצב אני הקטן כשלעצמי אם אכן תבחר לבכר אפשרות זו ולהתעלם ממני אני הקטן, ולא אדע אנא אבוא. אולם מתחייב אני בזאת לעשות כמיטב יכולתי להתגבר בכל זאת וארכוש לי מטפחות מיוחדת למחיית דמעותי אשר תזלוגנה משל הייתי אליגטור. ולבטח בסייעתא דשמייא ובעזרת החברות והחברים הטובים שבקומונה זו המכונה גם פֹרוּם בלע"ז אי"ה אצליח במלאכה קשה מנשוא זו.
וכל שנותר לי לקראת סיום הוא להביע חיוכי הכן המרוח על פני מזה דקות ארוכות למקרא היותי "יצור מגעיל" כהגדרתך כת"ר יתברך. ואציע כי בכל זאת ינסה כבודו ירום הודו לנסות מעת לעת המשכך המכונה כדור (ומוכר גם בשמו הלוע"זי Pramin ליודעים ומכירים בדבר) ואולי אף מדיסין נוסף להתמודד עם התשישות הקשה המתעוררת אצל כבודו, ספק מפאת גילו המופלג וספק מפאת התמודדותו, לעת הזאת בכל אופן, אם תחביבי שלי הקטן.
ונסיים בלאחל לכת"ר ובני משפחתו וכל אהוביו חודש אלול שקט וטוב, למען ייטב לכולנו, ה"יצורים המגעילים" שבינינו והגבוהים ברמתם מעל כולנה, ולכל עם ישראל.
נ"ב
ואציין רק למען יידע כבודו וייזהר, כי אני הקטן, בהיותי גם טיפש חסר בינה כאחת מהגדרותיו הרבות והחכמות של כבודו בעבר וכמובן גם "יצור מגעיל", כי לא השכלתי להבין את משמעות המילה או מונח או מושג "ה _ _ _י" אשר צירף כת"ר בסיומת שמי המכונה גם ניקי בפורום אורנג' זה. ועל אף שברי לכו"ע שכת"ר בא הצחיק ובוודאי עשה זאת בקול תרועה גדול, אין לי הקטן שמץ של מושג ירוק או סגלגל למה התכוון כבודו. ושומה יחפוץ כת"ר שאבין את הפסדו-בדיחה והסמי-דחקה אשר הריצו כאן לנגד עינינו המשתעים (ויש שיאמרו משתעות ר"ל), ייאלץ נא להואיל בטובו ואף להועיל בטובתו ולפרש ולהסביר ולבאר את דבריו. שכן אמנם ידוע לכו"ע שדיינו אם רק כותבם מבינם, אבל בכל זאת, יושאר העניין לשק"ד האוהב כל אדם ודי לחכימא.
הרבה בריאות והרגשה טובה.
כמובן. אבל כל זאת רק בהשוואה אליך. זה לא בגלל שאני דווקא קטן (אני כן) או חסר בינה (מקובל עלי גם). זה פשוט בגלל שאתה, אתה ספציפית, מלא בבינה כרימון! אין חכם כמוך, מבין ממך, גדול כמותך, בנמצא. פשוט אין. זה לא משנה אם זה אני או מישהו אחר. אתה הגדול, הטוב, החכם והמבין יותר מכל, וזאת ידידי, "כדבריך" (במשתמע). אני בס"ה מכיר בדבריך אלו ומקבל אותם כלשונם.סוף, סוף הגעת למסקנה שאתה הקטן, בהיותך גם טיפש חסר בינה, זאת כדבריך!!
אשריך שאשרי!אשריך שגילית זאת!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.