אין לך מושג עד כמה הבעתה שלכם מסבה לי נחת...תודה, תודה רבה...![]()
היה 7 לאוקטובר אחדאין לך מושג עד כמה הבעתה שלכם מסבה לי נחת...תודה, תודה רבה...
אין לך מושג עד כמה הבעתה שלכם מסבה לי נחת...תודה, תודה רבה...
אתה מעדיף מנהיג שישקר לך ויחזק את האיבים המסוכנים יותר.אני במקומך לא הייתי אופטימי - זה טיפשות גדולה של פוליטיקיאי להצהיר שהוא יכניס לכאן 150000 ערבים מעזה לעבוד בישראל , גם אם הוא חושב ככה לפחות לא להגיד דבר כזה לפני הבחירות. אפילו יאיר גולן שנחשב יותר שמאלני וכנראה חושב כמוהו נזהר מהצהרות כאלו מפורשות.
על הימין להפיץ את הסרטון הזה כמה שיותר, מדובר בתעמולת בחירות לטובת הימין.
אגב איפה יעבדו אותם פועלים ערבים מעזה ? אולי בקיבוץ בארי ? בנחל עוז ?
אתה מעדיף מנהיג שישקר לך ויחזק את האיבים המסוכנים יותר.
הוא לא שינה כיוון ועדיין פועל רק על פי האינטרס האישי שלו לטובת ניהול הבעיה המשפטית שהוא סוחב.ביבי חיזק את האויבים לפני ה 7.10 אבל לפחות שינה כיוון מאז.
ואילו איזנקוט לא שינה כיוון בכלל , הוא מציג אמת מטרידה מאד - עמדות שאפילו לפני ה 7.10 בזמן הקונספציה לא תמכו בהם - הכניסו לכאן 20 אלף ערבים מעזה וגם זה התברר כטעות גדולה , אז להצהיר שיכניס לכאן 150000 ערבים מעזה ? זה הזוי לגמרי.
ולגבי אמירת אמת , אם זו האמת שלו אז הוא והקמפינרים שלו מציגים אותו כאילו הוא מרכז- ימני , יש פה הטעיה של הציבור הבוחרים.
אני מעריך את האמת של יאיר גולן שלא מנסה להיות ימין , מאשר את "האמת" של איזנקוט שמציג את עצמו כימין מתון .
הוא כן שינה כיוון! כיבוש עזה והמשך המילחמה עם עזה עד היום זה שינוי כיוון מבורך, בניגוד לסבבים הקודמים שמיהרו לסיים את הסבב עם "רגל מדינית" שבה הסכמנו ל"הפסקת אש" ולהמשך ההבלגה והאכלת האויב, ששיקם את עצמו לקראת הסבב הבא.הוא לא שינה כיוון ועדיין פועל רק על פי האינטרס האישי שלו לטובת ניהול הבעיה המשפטית שהוא סוחב.
הוא מושך את המלחמה על פי האינטרס האישי שלו.
כולם צריכים לשנות כיוון , אחרי ה 7.10 אסור שיכנס לכאן אפילו ערבי אחד מעזה , לא לטיפול רפואי ובטח לא לעבודה. מי שמצהיר שיכניס לכאן אלפי פועלים מעזה ( או מיו"ש ) לא למד כלום ממה שקרה.עכשיו הוא מאיים בביטול הפריימריס של הליכוד.
למה איזנקוט צריך לשנות כיוון?
הוא לא שינה כיוון, עזה לא נכבשה וומה שהיה יכול להיגמר בשבועיים נגמר בשנתיים וחצי כשהחמאס עדיים חמוש ושולט בעזה.הוא כן שינה כיוון! כיבוש עזה והמשך המילחמה עם עזה עד היום זה שינוי כיוון מבורך, בניגוד לסבבים הקודמים שמיהרו לסיים את הסבב עם "רגל מדינית" שבה הסכמנו ל"הפסקת אש" ולהמשך ההבלגה והאכלת האויב, ששיקם את עצמו לקראת הסבב הבא.
טוב מאד שביבי מושך את המילחמה , לא להרפות ולהמשיך להכות באויב בעזה , ולגרש את האוכלוסיה , ולא ללכת לשום "תהליך מדיני" בעזה שרק יחזיר את האיום על העוטף.
כולם צריכים לשנות כיוון , אחרי ה 7.10 אסור שיכנס לכאן אפילו ערבי אחד מעזה , לא לטיפול רפואי ובטח לא לעבודה. מי שמצהיר שיכניס לכאן אלפי פועלים מעזה ( או מיו"ש ) לא למד כלום ממה שקרה.
הוא לא שינה כיוון, עזה לא נכבשה וומה שהיה יכול להיגמר בשבועיים נגמר בשנתיים וחצי כשהחמאס עדיים חמוש ושולט בעזה.הוא כן שינה כיוון! כיבוש עזה והמשך המילחמה עם עזה עד היום זה שינוי כיוון מבורך, בניגוד לסבבים הקודמים שמיהרו לסיים את הסבב עם "רגל מדינית" שבה הסכמנו ל"הפסקת אש" ולהמשך ההבלגה והאכלת האויב, ששיקם את עצמו לקראת הסבב הבא.
טוב מאד שביבי מושך את המילחמה , לא להרפות ולהמשיך להכות באויב בעזה , ולגרש את האוכלוסיה , ולא ללכת לשום "תהליך מדיני" בעזה שרק יחזיר את האיום על העוטף.
כולם צריכים לשנות כיוון , אחרי ה 7.10 אסור שיכנס לכאן אפילו ערבי אחד מעזה , לא לטיפול רפואי ובטח לא לעבודה. מי שמצהיר שיכניס לכאן אלפי פועלים מעזה ( או מיו"ש ) לא למד כלום ממה שקרה.
70% מעזה נכבשה!הוא לא שינה כיוון, עזה לא נכבשה וומה שהיה יכול להיגמר בשבועיים נגמר בשנתיים וחצי כשהחמאס עדיים חמוש ושולט בעזה.
התמשכות המילחמה טובה לכולנו , סוף סוף יש שקט בעוטף עזה בלי טיפטופי רקטות ובלוני תבערה ובלי "צעדות שיבה" . אי אפשר היה לסיים את בשבועיים ולא בשנתיים וגם אחרי שנתיים וחצי המילחמה לא הסתיימה ויש להמשיך ולהכות באויב בעזה.התמשכות המלחמה טובה רק לנתניהו ולמשפטו. זה עלה לנו בהרוגים מיותרים ובחטופים הרוגים .
הכנסת הפועלים היתה חלק מהבעיה של חיזוק האויב , והיתה לזה השלכה מעשית- הם ריגלו בישובים ובקיבוצים ומסרו מודיעין לאויב שידע בזמן הפלישה בדיוק היכן לתקוף בתוך הקיבוצים.ולהזכירך, לא הפועלים שנכנסו מעזה היו הבעיה אלא מדיניות החמאס הוא נכס וחיזוקו .
וואלה?? אפשר היה לעשות את זה בשבוע עם הרבה פחות הרוגים.70% מעזה נכבשה!
התמשכות המלחמה טובה רק למנהיג שצריך לנהל את המשפט שלו.התמשכות המילחמה טובה לכולנו , סוף סוף יש שקט בעוטף עזה בלי טיפטופי רקטות ובלוני תבערה ובלי "צעדות שיבה" . אי אפשר היה לסיים את בשבועיים ולא בשנתיים וגם אחרי שנתיים וחצי המילחמה לא הסתיימה ויש להמשיך ולהכות באויב בעזה.
הכנסת הפועלים היא לא מה שהביא לטבח. חיזוק החמאס כן.הכנתס הפועלים היתה חלק מהבעיה של חיזוק האויב , והיתה לזה השלכה מעשית- הם ריגלו בישובים ובקיבוצים ומסרו מודיעין לאויב שידע בזמן הפלישה בדיוק היכן לתקוף בתוך הקיבוצים.
ובכלל אתה סותר את עצמיך מצד אחד מתלונן שהמילחמה נמשכת יותר מידי זמן ומצד שני טוען שפעם חיזקנו את החמאס , אבל כעת המשכת המילחמה היא דוקא החלשת החמאס , אם נפסיק החמאס ישוב להתחזק. אז מה אתה רוצה בדיוק ? שנפסיק את המילחמה והחמאס שוב יתחזק ?
לא נכון!וואלה?? אפשר היה לעשות את זה בשבוע עם הרבה פחות הרוגים.
לא היה שקט כזה בכל הסבבים הקודמים. לא למדת כלום מה 7.10 ואתה עוד בא בטענות לביבי ? אתה רוצה לגמור את המילחמה הזאת כמו עוד סבב וטוב שביבי לא מקשיב לכם וממשיך בלחימה בנתיים נגד האויב בעזה.התמשכות המלחמה טובה רק למנהיג שצריך לנהל את המשפט שלו.
כל סיבוב מלחתי נגמר בתקופת שקט.
אתה מבולבל לגמרי , טוען שלפני ה 7.10 חיזקנו את החמאס, ודורש עכשיו להפסיק את הלחימה מה שיחזק שוב את החמאס. אני משער שאתה מצפה שנגייס איזה אבו מאזן שישמור עלינו בעזה , טוב שביבי בנתיים לא הולך ללכיוון הזה.הכנסת הפועלים היא לא מה שהביא לטבח. חיזוק החמאס כן.
אם אתה רוצה להתווכח עם דועתי, על תמציא לי דעות.
אנחנו לא מאפשרים לו להתחזק , צה"ל ממשיך לסכל פעילי טרור בעזה וממשיך לשלוט ב 70% מעזה ומרחיב עוד ועוד את "הכיבוש".היום אנחנו מאפשרים לחמאס להתחזק כי זה ממשיך להיות האינטרס של נתניהו.
נכון בהחלט.לא נכון!
אחרי כל סבב היה שקט. והיום השקט משרת את ההתחמות וההתחזקות של החמאס.לא היה שקט כזה בכל הסבבים הקודמים. לא למדת כלום מה 7.10 ואתה עוד בא בטענות לביבי ? אתה רוצה לגמור את המילחמה הזאת כמו עוד סבב וטוב שביבי לא מקשיב לכם וממשיך בלחימה בנתיים נגד האויב בעזה.
אני לא דורש אלא מעמיד בפניך עובדות. הפסקנו את הלחימה בלי תוכנית סדורה לשנות את המציאות בעזה למרות שהייתה כזאת על השולחן.אתה מבולבל לגמרי , טוען שלפני ה 7.10 חיזקנו את החמאס, ודורש עכשיו להפסיק את הלחימה מה שיחזק שוב את החמאס. אני משער שאתה מצפה שנגייס איזה אבו מאזן שישמור עלינו בעזה , טוב שביבי בנתיים לא הולך ללכיוון הזה.
אני לא מחויב לדעות שאתה ממציא לי.אנחנו לא מאפשרים לו להתחזק , צה"ל ממשיך לסכל פעילי טרור בעזה וממשיך לשלוט ב 70% מעזה ומרחיב עוד ועוד את "הכיבוש".
הדרך שאתה מציע של הפסקת המילחמה נסיגה והפקרת בטחונינו בידי איזה"גורם ערבי" או איזה "יוניפיל" היא שתביא לחיזוק מחודש של האויב.
מאז מסירת עזה לערפאת ב 1994 לא היה שקט כזה. וצה"ל בעצם נוכחותו כולל בציר פילדלפי לא מאפשר לחמאס לנצל את השקט להתחזקות.נכון בהחלט.
אחרי כל סבב היה שקט. והיום השקט משרת את ההתחמות וההתחזקות של החמאס.
טוב שאין "תוכנית סדורה" שזה מכבסת מילים ל"תהליך מדיני" שפרושו שאיזה אבו מאזן ישמור עלינו יחד עם איזה "יוניפיל".אני לא דורש אלא מעמיד בפניך עובדות. הפסקנו את הלחימה בלי תוכנית סדורה לשנות את המציאות בעזה למרות שהייתה כזאת על השולחן.
אבו מאזן תורם היום לביטחוננו בגדה אבל חמאס הוא נכס נשאר האינטרס של סמוטריץ ונתניהו.
לא המצאתי כלום, הרגע אמרתה שאבו מאזן זה הפתרון כמו "התאום הבטחוני" ביו"ש. אין הבדל בין הפאתח לבין החמאס , ובכלל המילחמה שלנו היא לא עם "החמאס" אלה עם הערבים המכונים "פלסטינים" בגיבוי כל מדינות ערב האנטישמיות .אני לא מחויב לדעות שאתה ממציא לי.
עובדות שפוגעות בתפיסת המציאות שלך נעלמות.מאז מסירת עזה לערפאת ב 1994 לא היה שקט כזה. וצה"ל בעצם נוכחותו כולל בציר פילדלפי לא מאפשר לחמאס לנצל את השקט להתחזקות.
לא תהיה תוכנית, נמשיך לקבל מכות פה ושם.טוב שאין "תוכנית סדורה" שזה מכבסת מילים ל"תהליך מדיני" שפרושו שאיזה אבו מאזן ישמור עלינו יחד עם איזה "יוניפיל".
"התוכנית הסדורה" היחידה צריכה להיות כיבוש עזה וטרנספר , ובנתיים להמשיך ולהחזיק את הקו הנוכחי ולהמשיך ולכסח את האויב.
מי שאומר שאין הבדל בין הרשות לחמאס, לא למד דבר וממשיך את מדיניות החמאס הוא נכס שהביאה אותנו לאסון.לא המצאתי כלום, הרגע אמרתה שאבו מאזן זה הפתרון כמו "התאום הבטחוני" ביו"ש. אין הבדל בין הפאתח לבין החמאס , ובכלל המילחמה שלנו היא לא עם "החמאס" אלה עם הערבים המכונים "פלסטינים" בגיבוי כל מדינות ערב האנטישמיות .
עד השבעה באוקטובר זאת הייתה התפיסה של כולם חוץ מפייגלין, בן גביר וסמוטריץ'.![]()
קרי של כל השמאל בלע"ז ובניגוד לעמדת כל הימין ובוודאי הימין האידאולוגי (לרבות אגב, לא יודע איך לספר לך את זה, הרבה מאוד מצביעי וחברי ליכוד).עד השבעה באוקטובר זאת הייתה התפיסה של כולם חוץ מפייגלין, בן גביר וסמוטריץ'.
עד השבעה באוקטובר זאת הייתה התפיסה של כולם חוץ מפייגלין, בן גביר וסמוטריץ'.![]()
מה שמראה שביבי למרות היותו מנהיג נבחר לא ייצג זמן רב את עמדות הליכוד, כי זמן רב אלה היו עמדותיו של נתניהו כולל בשנה הראשונה לקדנציה הזאת.קרי של כל השמאל בלע"ז ובניגוד לעמדת כל הימין ובוודאי הימין האידאולוגי (לרבות אגב, לא יודע איך לספר לך את זה, הרבה מאוד מצביעי וחברי ליכוד).
אכן, חשוב מאוד להזכיר זאת. פן איזה תם לב מבולבל ישקול להצביע לאיזנקוט או בנט חו"ח.
"זה" ממש לא מראה את מה שאתה מנסה (בכוחנות דווקנית ומגמתית ראויה לציוןמה שמראה שביבי למרות היותו מנהיג נבחר לא ייצג זמן רב את עמדות הליכוד, כי זמן רב אלה היו עמדותיו של נתניהו כולל בשנה הראשונה לקדנציה הזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.