למי יש את המילים של "בירכת הבית"?

gili111

New member
חיה! ראי תגובתי באמצע השירשור../images/Emo20.gif

wow זה זהה לחלוטין לסיפור שלי! אותו שיר! אותה ההרגשה!

gili111

New member
../images/Emo20.gifעוד גירסה לברכת הבית

והפעם מחברותי הגננות... ברכת הבית יהא - זה המקום נוה משכן לשלום בו תנוח לה שלוה כאן תדור האחוה פה יפגשו נחת ושמחה עם ברכה והצלחה בצל זאת- הקורה יתרונן קול התורה בזה המען בזו הפינה תהא שרויה השכינה.

gili111

New member
ועוד גירסה../images/Emo20.gifלברכת הבית

ושוב מפורום גננות- שווה לכם להציץ שם לפעמים. יבורך זה הבית בברכת שמים והיה כעץ שתול על פלגי מים אהבה רעות וששון בו ישכנו פרנסה הצלחה ובריאות בו יכונו יברכך ה´ וישמרך ישא ה´ פניו אליך וישם לך שלום

gili111

New member
תגלית הייתי צריכה את הדף שלך לפני

שהלכתי לאופיס דיפו עם המילים של פסא. כבר הדפסתי..........

בעניין החמסה...

האם יש למשהו תמונה של חמסה - רק קוים חיצוניים - כדי שבפנים נכתוב את הברכה?????

חמסה../images/Emo57.gif

בס"ד אולי שכל ילד ישרטט את כף ידו. כך תהיה לכל ילד חמסה מקורית. אח"כ ניתן לעשות בפנים...המון. בהצלחה, רוחמה

udiyulis

New member
היי רוחמה, שמחה לפגוש בך לפחות כאן

אם לא בבית. מה שלומך יקירתי? מתגעגעת

רונית58

New member
הייתי מנסחת יחד עם הילדים ברכה

שתתאים כל אחד לביתו......... רונית

mirigon

New member
ברכת הכתה של מיריגון

העליתי למאגר קבצים צילום של חמסה ובתוכה ברכת הכתה כפי שחוברה ע"י תלמיד שלי לפני כשנתיים. הקובץ גדול מכיוון שהתמונה היא סריקה של חמסה אמיתית שיש לי בבית. לכן כווצתי את הקובץ שנקרא : ברכת הכתה של מיריגון. שווה להציץ.

bella12

New member
נשיקות-ליום המשפחה

שיר נחמד שהכנו מנויילן עם מגנטׁ כדי שיהיה תלוי על המקרר. כמו שאמא מקפיאה אוכל ועוגיות בתא ההקפאה. כדאי שתקפיאי כמה נשיקות, איזה שמונים או מאה. כי אם פעם תאחרי לשוב, ויהיה לי קצת עצוב. אפתח בזהירות את תא ההקפאה אוציא נשיקה אחת או מאה, אשים על הלחי או איפה שכואב, ומיד יהיה לי טוב על הלב.

biel

New member
ברכה נעימה יותר....

במקום להשתמש בכל כך הרבה מילים של פחד...... יש ברכה אחרת. יהא זה המקום נוה משכן לשלום בו תנוח להשלוה כאן תדור האחוה פה יפגשו נחת ושמחה עם ברכה והצלחה בצל זאת הקורה יתרונן קול התוה בזה המען בזו הפינה תהי שרויה השכינה.

biel

New member
הוספתי ברכה אחרת

אך צערי היא "ברכה" למקום לסוף הדף חפשי אותה היא "נעימה" יותר.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היא לא ברכה/חה
כל הודעה שאת מוסיפה להודעה הראשונה בשרשור מתווספת ישירות אליה מאחר והיית האחרונה שהגיבה ישירות... תגובתך מצאה את מקומה הטבעי אם תשימי מרבית ההודעות האחרות הן תגובות להודעות אחרות שנמסרו בשרשור זה כמו עץ, אם ההודעה הראשונה היא הגזע יש ענפים שצומחים ישירות מהגזע ויש ענפים שצומחים מהענפים עצמם העיקר שאת איתנו, והברכה שלך תיתווסף למאגר יום המשפחה

מ א ש ה

New member
חמסות!

בזמנו הועלתה כאן סדרה של חמסות. לקחתי את מה שמצא חן בעיני וכיווצתי לזיפ. אני מעלה למאגר הקבצים.

למעלה