למישו יש מושג.....

למישו יש מושג.....

איך הולך הקטע הזה על הזמן?! "תשאלו פג מה החשיבות של חודש..תשאלו אצן מה החשיבות של מאית שניה..." משו כזה..לא יודעת איך זה הולך! אני ממש מתה על קטע הזה..בבקשה תכתבו אם אתם יודעים..... וזה עם הקטע שבאנגלית הווה זה present כי זו מתנה..... אתם מבינים?!

coolit

New member
מממ|בלוןכ|

זה לא בדיוק כי זה בע"פ, אבל שיהיה.. נגיד שהיה לכם בנק, שכל יום היו מפקידים בו (????). כל יום היה החשבון מתאפס. מה הייתם עושים? כמובן, מוציאים כל אגורה! כדי להבין מה ערכה של שנה אחת שאלו מישהו.. כדי להבין מה ערכו של חודש אחד שאלו אם שילדה פג כדי להבין מה ערכו של שבוע אחד..? כדי להבין מה ערכו של יום אחד.. כדי להבין מה ערכה של שעה אחת.. כדי להבין מה ערכה של דקה אחת.. כדי להבין מה ערכה של שנייה אחת שאלו את הזוכה במקום השני באולימפיאדה. הזמן הוא מתנה. נצלו אותו. ברית. אני ממש יעילה, מה?:)))) יש עוד אחד נחמד: איך שאמא מתבגרת עם השנים.. בגיל חמש: אמא שלי יכולה הכל! בגיל שבע: אמא שלי יודעת המון! בגיל עשר: טוב, אמא היא לא משהו גדול כל כך.. בגיל ארבע עשרה: מימי טיכו! בגיל שבע עשרה: הזקנה הזו? בגיל עשרים: היא בכל זאת אמא.. בגיל שלושים: אולי בכל זאת נתייעץ עם אמא.. בגיל ארבעים: קודם תשאל את אמא! בגיל שישים: אח, כמה הייתי רוצה לדבר עם אמא.. גם כן משובח.... במיוחד איך שאני אומרת את זה:)

בבקשה, הקטע המלא...

במקרה יצא לי לעבור פה, אבל הנה הקטע: תארו לעצמכם שיש בנק המזכה אותכם כל בוקר בסכום של 84,600 ש"ח. היתרה אינה עוברת מיום ליום. בכל לילה, כל סכום שלא הוצאתם במשך היום - נמחק! מה הייתם עושים? מוצתיאים כל שקל כמובן. לכל אחד מאיתנו יש בנק שכזה. שם הבנק: ז מ ן. בכל בוקר אנו מזוכים בזכום של 84,600 שניות. בכל לילה מה שלא נוצל לטובה - הולך לאיבוד. היתרה אינה עוברת ליום שלמחרת. אין אובדרפט. בכל יום נפתח החשבון מחדש. בכל לילה, מה שנותר נמחק. השקיעו את זמנכם ע"מ להשיג ממנו את מירב הבריאות, האושר וההצלחה בעתיד. השעון מתקתק, נצלו את הזמן היום. ע"מ להבין מהו ערכה של שנה אחת - שאלו תלמיד שנשאר כיתה. ע"מ להבין מהו ערכו של חודש אחד - שאלו אמא שילדה פג. ע"מ להבין מהו ערכו של שבוע אחד - שאלו עורך של עיתון שבועי. ע"מ להבין מהו ערכה של שעה אחת - שאלו את האוהבים שמחכים לפגישה. ע"מ להבין מהו ערכה של דקה אחת - שאלו אדם שפספס רכבת. ע"מ להבין מהו ערכה של שניה אחת - שאלו את האדם שניצל מתאונת דרכים. ע"מ להבין מהו ערכה של מאית השניה - שאלו ספורטאי שזכה במדלית כסף. תבינו מהו ערכו של כל רגע ותוקירו אותו יותר. זכרו, הזמן אינו ממתין לשום אדם. האתמול הוא הסטוריה. המחר אינו ידוע. היום הוא מתנה - ולכן קוראים באנגלית לזמן ההוה - present. בהצלחה!

למעלה