למישהו פה יש אולי את הספר:

סנאית 12

New member
רציתי את המתכון של העוגיות המלוחות

שכחתי איך קוראים להם ,כמו עבאדי דקים,בוליצ'וס? משהו כזה.
 

סימונה 5

New member
ביסקוצ'וס - הבשלניות מרחוב אגריפס

מתוך האוסף המלוח של על השולחן שרי אנסקי נטלה את המתכון מתוך "הבשלנית ברחוב אגריפס" והיא מציינת שהבן שלה טען שאלה הטובים ביותר שטעם. היא גם מציינת שיש להשגיח כי טמפ' האפיה או זמן האפיה לא מדוייקים. חומרים: ½ ק"ג קמח 1 חבילה מרגרינה ¼ כוס שמן 1 כוס מים 1 שקית אבקת אפיה 1 כפית מלח דק (ריני מציינת שיש לשים יותר, ענבר שמה כפית וחצי) 1 חלמון ביצה טרוף 100 ג"ר שומשום לערבב את כל החומרים עד הביצה לבצק. לגלגל לכעכים עגולים בעובי זרת. להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה או משומנת. למרוח בביצה ולפזר שומשום. חום 200 מעלות 40 דקות. שרי אנסקי מציינת שאחרי 30 דקות התחילו להשרף לה ואולי חום התנור גבוה מדי, בקיצור להשגיח. ענבר אפתה בחום של 180 מעלות ואכן בקירוב 30 דקות.
 
למעלה