למישהו יש Lenovo N100 ומוכן להציל את חיי?

berladkimburski

New member
למישהו יש Lenovo N100 ומוכן להציל את חיי?

שלום. יש לי בעיה חמורה עם הלפטופ שלי - מסוג Lenovo N100. בקצרה, אציין שאני צריך לדעת איך נראה ה BIOS של לפטופ זה. הסיבה (אותה אין אתם חייבים לקרוא אם אין לכם זמן): בלפטופ שלי מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. לכן, אני צריך לדעת את רצף הלחיצות (על המקלדת) כדי להחליף את הגדרות ה BIOS לכאלה שהמסך החיצוני הוא הברירת-מחדל. כדי לעשות זאת, אני צריך שמישהו יראה לי איך עושים את זה על המחשב שלו ה--צ--י--ל--ו

RoyBO

New member
אני לא מכיר הגדרה כזו, אבל הפתרון הוא

לקרוא על הביוס שלך בספר ההוראות של המחשב.

ypm

New member
לא מכיר את ההגדרה הספציפית אבל..

להכנס ל BIOS של IBM לוחצים F1 ואחרי שהמחשב בפנים תלחץ על המקש להוציא את התצוגה למסך חיצוני ותוכל לראות מה אתה עושה .

ypm

New member
אפשרות ב' היא לנתק את הכבל אל המסך הפנימי

ואז תמיד התצוגה תיהיה חיצונית .

berladkimburski

New member
תודה, אבל הבעיה

תודה, אבל מהו "המקש להוציא את התצוגה למסך חיצוני"? אם אתה מתכוון בכך לשילוב המקשים שבמחשב שלי שולח את התצוגה "החוצה" (אצלי זה Fn+F7), הרי שזה לא עובד. קשה לי להאמין שה HotKeys עובדים דרך ה BIOS. מה דעתך?

berladkimburski

New member
לא - זה גם לא עבד

ניתוק הכבל אל המסך הפנימי - לא עזר. האמת, אני חושב שאין היגיון בניתוק הכבל הפנימי, הרי המחשב "לא מודע" לכך שאני מנתק כבל אחד ומחליפו בשני. האות צריך להיות מוכוון למקום אחר. יש עוד רעיונות?

ypm

New member
הכוונה לנתק את הכבל מהלוח אם ולא מהמסך .

ypm

New member
עובד גם עובד ברמת BIOS - אין קשר ל OS .

אם לא עובד לך ככה, תעלה בתפריט ה BOOT ומשם תעביר למסך חיצוני ואז תמשיך .

berladkimburski

New member
המשך...

כן, ניתוק מהלוח אם - אכן זה מה שעשיתי (הרבה ברגים שחררתי כדי להגיע לשם
אתה אומר שה Hotkeys עובדים ברמת ה BIOS גם כן? אם זה נכון, אזי אני לא יודע מדוע לחיצה עליהן לא מעבירה את התצוגה למסך החיצוני. אמרת "תעלה בתפריט ה BOOT ומשם תעביר למסך חיצוני" - אבל כיצד אראה את תפריט ה BOOT אם אני לא רואה כלום על המסך? (ובכלל - איך מגיעים לתפריט ה BOOT? האם אתה מתכוון לנקודה בה אני בוחר מהיכן לטעון את מערכת ההפעלה?) אני מודה לך מאוד על העזרה!!!

ypm

New member
תחפש המדריך הנייד שלך איך מגיעים ל boot menu

ypm

New member
אתה צריך לנסות אילתורים, עד שתגיע למסך

וזה רעיון לאילתור

למעלה