למישהו יש רעיון
אתמול ניסיתי להכניס לתנור בטטות ודלעת עם שמן זית, מלח ופלפל-ויצא דוחה.. (הבטטות היו מתוקות מידי, הדלעת פשוט לא טעימה ובנוסף הטעם של הפלפל השחור היה גס מידי)
יכול להיות שהירוקות הכתומים לא מתאימים לי או שאני עושה משהו לא נכון?
מישהו ניסה לבשל בטטה במים חמים ולאכול אותה ככה? (כמו תפו"א)..
אני פשוט לא מצליחה להבין למה כל הניסיונות שלי להכניס ירקות לתנור אינם צולחים.
אתמול ניסיתי להכניס לתנור בטטות ודלעת עם שמן זית, מלח ופלפל-ויצא דוחה.. (הבטטות היו מתוקות מידי, הדלעת פשוט לא טעימה ובנוסף הטעם של הפלפל השחור היה גס מידי)
יכול להיות שהירוקות הכתומים לא מתאימים לי או שאני עושה משהו לא נכון?
מישהו ניסה לבשל בטטה במים חמים ולאכול אותה ככה? (כמו תפו"א)..
אני פשוט לא מצליחה להבין למה כל הניסיונות שלי להכניס ירקות לתנור אינם צולחים.