למישהו יש נסיון עם GMC SONOMA?

kreka

New member
למישהו יש נסיון עם GMC SONOMA?

איך צריכת הדלק? טיפולים? אמינות? והכי חשוב,איך היא יחסית לטנדר סובארו? בתור בעלים של טנדר סובארו בשנתיים האחרונות שרוצה להשתדרג,שווה להחליף? תודה.

R750-Girl

New member
יתרונות

הגה כוח, כוח חסרונות חלפים יקרים, דלק דלק דלק אני לא הייתי מחליפה דבר עם טל"ש - הוא מכיר פרטים על יתרנות / חסרונות סונומה.

R750-Girl

New member
אני חושבת שיש לך הרבה להמתין...

בכל מקרה - אני חושבת שייעצו לך מספיק כאן.

זה לא פורום אופנועים ??? אבל בכל

זאת אם יש משהו שלא כדאי לך לעשות זה ליקנות מזללת דלק במיוחד לא כשליטר בנזין עולה 5.07 שקל אבל מכל הבחינות האחרות (חוף מכלכלית) אין מה להשוות מבחינת היגוי , כוחו של המנוע וכמובן במראה החיצוני.

רנירן1

New member
אוטו בכי

אל תתקרב , רק צרות וכל יום משהו חדש , כל ירידה לשטח נשבר משהו חלפים יקרים בטירוף והטיפולים עוד יותר עדיף שתשאר עם הסובארו הרבה יותר כלכלי.

אין מה להשוות לסובארו

באיכות הנסיעה נוחות ופינוק. צריכת דלק ממוצעת בנסיעה נורמאלית 1 ל 6.5 עד 7 . אצלי אמינות מדהימה (טפו טפו) 6 שנים הלך מדחס למזגן משאבות בלם אחוריות וכמה תפוחים. אבל....... תמצא אחת עם ק"מ נמוך ולא קרועה. לסיכום אחלה פרייבט בצורת טנדר ואגב אני שוקל לעשות הסבה לגז מה שיחסוך גם בהוצ דלק.

harabecw

New member
אני מניח שהוא כמו האמריקאי שלנו

מנוע דומה. תבכה בכל פעם שתראה כמה הלך החודש רק על דלק.

sc יוגי

New member
תשאר עם הסובארו

לסונומה יתרונות רבים בנוחות הנסיעה,ביצועים,גודל הארגז והאופציה לארבע נוסעים קצרים בדגם הקבינה וחצי.אבל בהנחה שהשיקול הכלכלי וההגיון מנחה אותך תשמור על הסובארו ותתחיל לחסוך לטנדר יפני מהדור החדש. בעלויות האחזקה ,אמינות וסחירות לוקח הסובארו ברורס ולדעתי האישית גם קל יותר להעמיס את האופנוע עליו.אל תתפתה לעסקה אטרקטיבית במחיר גמיש כי מחיר השוק משקף בד"כ את הצלחת הדגם או כישלונו לאורך השנים.

בועז בר

New member
קשה... קשה..

אתה שואל האם שוה להחליף? חד משמעית: לא! אבל אם אתה רוצה להשתדרג, ומוכן לשלם על זה: בדלק בחלפים בדלק בטיפולים בדלק ובהרבה.... דלק אם הרגל שלך כבדה על הגז.. בטח כבר הבנת את העניין. בסה"כ הסונומה אוכלת את הסובארו מכל הכיוונים נוחות, כוח, שקט, אוטומט... האחזקה שלה אמנם יקרה מהסובארו הספרטנית, אבל עדיין בגדר הסביר, אם אתה לא מרביץ קילומטראז' גבוה, ואין לך רגל כבדה מידי על הגז (הV6- יכול לעשות 1:7-8 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה על גלי המומנט ויותר מכפול(!) מזה אם אתה לוחץ חזק ומרביץ קיק-דאון בכל הזדמנות), מה גם שנסיעה בסל"ד גבוה לא אהובה במיוחד על המנוע הזה, ולאורך זמן זה יעלה לך בתקלות וכמובן בדלק. טיפ 1: אל תתפתה ל4X4, פרונט רגיש ומרכב נמוך יחד עם ג'ננה של רוכב שטח יפרצו מהר מאוד את גבולות האמינות של האמריקאי החביב... טיפ 2: דגמי '93 (עם החזות הרזה והרבועה) נחשבים מוצלחים יותר מהסונומות החדשות יותר (עם החזית המעוגלת ומנועי ה-וורטק) טיפ 3: האמינות של האמריקאיות תלויה מאוד בטיפולים שוטפים בזמן . חפש אחד עם היסטוריה מתועדת של טיפולים, כך גם תוכל לקבל אינדיקציה על העלויות השוטפות מעבר לדלק, ולהשוות לסובארו. קח בחשבון שהאופי האמריקאי גורם להתמכרות (לחובבי הז'אנר..) למרות כל המגרעות המוכרות, ואח"כ יהיה לך קשה להתרגל לטויוטה אמינה סחירה חסכונית ו...פחנועית, שלא לדבר על הסובארו..

YellowBeta

New member
לי יש Siera 88 אותו דבר כמעט כמו

הסונומה ,חוץ מהדלק שום הוצאות (תלוי בקילומטראז' כמובן), אבל לא ממש סחיר ,אני אישית מת עליו .

KTM 620

New member
בתור אחד שנסע על סונומה כ-150,000

ק"מ אני יכול להגיד לך שזה אחלה רכב פרט להוצאות כבדות על הדלק. גיר חזק מאוד אחרי התעללויות קשות עדיין נשאר שלם. אלטרנטור בערך כל 60,000 ק"מ שיפוץ. מנוע חזק מאוד 4300 170 כ"ס בשנתונים עד 96 אם אני זוכר נכוןומ-96 והלאה מנוע וורטק 190 כ"ס עם המון כח מיותר לסחיבת אופנוע. רכב מעל 300,000 ק"מ לא מומלץ מתחיל לזלול שמן (לא בכולם תלוי בבעלים הקודמים). בשנתונים מתחת ל-96 מערכת ABS לגלגלים הקדמיים בלבד מסוכן במיוחד בחורף. במידה ויש חופש יתר במערכת ההיגוי, יש לשים לב הייטב לתושבות ותפוחי מערכת ההיגוי מכיוון שחופש קל אומנם יכול להיות משהוא זניח אך ניתן להגיע גם לעלויות של 5,000 ש"ח וזה מנסיון. בהסתכלות של,מה שאתה משלם בתמורה למה שאתה מקבל לפי דעתי קנייה טובה.

chalenger

New member
../images/Emo178.gifיש שני סוגי

מנועים 2.5-3.1 כל האמריקאיות אוהבות דלק אמינות 7 מתוך 10 נעימות לשליטה עים קצת היגוי יתר לטעמי

KTM 620

New member
אז תסתכל טוב ותראה יותר משניים

גם בארץ ולא רק בחו"ל במיוחד כל הצבאיות וגם כמה אזרחיות . הייתה לי אחת.

KTM 620

New member
משום מה הקישור לא מגיע ליעד

אבל באתר זה תמצא את כל סוגי הסונומות

למעלה