למישהו יש כלב למסירה

IdoShkedi

New member
גדול, קטן, צעיר, מבוגר, מאולף, פרחח

צריך עוד מידע.. (אין לי כלב למסור, סתם עצה)

IdoShkedi

New member
It wasn't a yes/no question...

אני אומר שאתה צריך להוסיף עוד מידע על איזה כלב אתם מחפשים, שכולל בין היתר הקריטריונים הנ"ל. לא יודע אם היה לכם כלב פעם, אבל יש הבדל עצום בין כלב גדול שיכול להסתובב בשכונה ולשרוד, לכלב קטן ופרוותי שישאר כל היום בבית.. בין כלב בוגר (בן שנה בערך) שכבר אלפו בשבילך, לכלב בוגר שהוא לא מאולף וכבר אי אפשר לאלף, לכלב צעיר שאתה צריך לאלף בעצמך.. אתם צריכים להחליט מה אתם מחפשים.

אייל ז1

New member
אתה לא מבין אותו

הוא רוצה לאמץ כלב, לא לפי הגודל או לפי המראה אלא לפי איך שהוא יתחבר אליו אז זה לא אומר שהכלב הראשון שיציעו לו זה הכלב שהוא חייב לקחת , הוא יכול לראות ולהגיד טוב זה לא מוצא חן בעיני.

IdoShkedi

New member
יתחבר אליו?

מתי יש זמן להתחבר לכלב כשבאים לכמה דקות כדי לראות אותו אצל הבעלים הקודמים? צריך כמובן לבדוק אם הכלב ידידותי לבני אדם, אבל זה לא סותר את שאר הדברים שציינתי שצריך להחליט עליהם. ושחף, עוד עצה, בדוק עם ההורים מה מתאים להם. אני מכיר אנשים שלא היו מכניסים בחיים כלב גדול הביתה, אבל ישמחו ל3 כלבים קטנים ופרוותיים שישנו להם על המיטות כל היום- ולפעמים רק להורים חשובים השיקולים האלו.

הסנדל

New member
כלבים זה טוב

קטן, גדול, פרוותי, שעיר, פחות שעיר, פחות פרוותי, אוגניים גדולות או קטנות, זנב ארוך או קצר, זכר או נקבה--העיקר שתאהב אותו או אותה ושתהנו ביחד. כלב זה אחד הדברים הטובים ביותר שיכולים לקרות לאדם בחיים. בהצלחה!

Echelon

New member
על כלבים לא היה פה ויכוח מזמן.

אני חייב לציין שזה נושא מקורי. ושאלת הדיון הפעם (ויכוח, התפרעות, מכות, נשיכות, קרבות אוכל), האם אפשר להתחבר לכלב?

ajpho

New member
god demm it people

רציתי כלב אני אבוא יקח פרטים יראה אם מתאים לי משהו בכיוון לברדור אבל לא איכפת לי אני לא חייב לקחת כל כלב ובינתיים יש מלא תגובות אבל אין שום הצעה

CorasonUno

New member
יש מישהי בקסטל, אני חושב קוראים לה

רינה, שמאמצת ודואגת לכל הכלבים באיזור. אולי מישהו כאן מכיר אותה. מה עם צער-בעלי-חיים?

CorasonUno

New member
אוי לא...

בכתובת של צער בע"ח יש לינק ל"פינת אימוץ" עם מיליון תמונות של הכלבים לאימוץ, הלב ממש נשבר. תיקח את כולם!

למעלה