למישהו יש הגדרות לחיבור GPRS

Schturman

New member
למישהו יש הגדרות לחיבור GPRS

אני צריך הגדרות לGPRS MODEM SETTINGS לנוקיות 8310 ו6510 (תפריט 4-7 ב6510 ) וגם כן הגדרות שצריך לכתוב בהגדרות המודם במחשב נייד לאחר התקנת התוכנה. מתכוון לעבוד דרך IrDa . שכחתי לציין שזה לחיבור של אורנג'. תודה.

oleg_kh

New member
NA

Orange GPRS Setting For Nokia Homepage : http://wap.orange.co.il Session mode : Permanent Connection Security : off Data Bearer : GPRS GPRS Connection : When needed GPRS Access Point : wap.orange.co.il ( internet.orange.net.il ) IP Address : 192.118.11.53 Authentication type : Normal Login type : Automatic User name : orange Password : mobile54​

Schturman

New member
אולג תודה. אבל לא לזה התכוונתי ...

ואם אני זוכר נכון, אני שמתי כאן את הנתונים האלה מזמן.
אבל התכוונתי לא לזה. את זה מוגדר אצלי מאז שרשמתי את הדפים האלה והוצאתי אותם לכאן. זה הגדרות של גלישה במכשיר. GPRS MODEM - זה תפריט אחר לגמרי במכשיר, כדי להשתמש במכשיר כGPRS MODEM ולגלוש מהמחשב.שם אמור להיות כתוב משהו כמו internet.orange.net.il או משהו כדומה. וגם במחשב, אחרי שיצרתי NEW CONNECTION - איזו הגדרות שם צריך להוסיף ( כדוגמה מס' טל. לחיוג - זה משהו כמו 99#* ) ואז מחשב מנסה להתחבר דרך GPRS ... אאאאאא, וגם EXTRA INITIALIZATION COMMANDS - מה שם צריך לכתוב ו ב DNS ??? אם אתה יודע משהו, PLEASEEEEE תודה

oleg_kh

New member
הממ.. לא יודע ../images/Emo4.gif

מה דעתך להתקשר לאורנג' ולבקש מהם את זה? תגיד שיש לך 6310i שיגידו לך את כל מה שאתה צריך..אולי עוד תיפול על נציג שיבין משהו
חייג 663* נ.ב. אני יודע שאם רוצים לגלוש מהמחשב ב-GPRS אז אלו אותן ההגדרות רק מחליפים את wap.orange.co.il ב-internet.orange.co.il. בהצלחה !

Schturman

New member
נכון. או לא ממש ../images/Emo13.gif

ועד כמה שידוע לי(יתכן שאני טועה) לא צריף לשנות במכשיר את הגדרות של GPRS שהגדרתי לגלישה מהמכשיר, אלה צריך להוסיף בתפריט של GPRS MODEM את השורה הזאת internet.orange.co.il וזהו עם המכשיר . אבל מה במחשב אין לי מושג
כניראה זה מה שיעשה (663*) - פשוט ניכנס לי איזו ג'וק לראש ורציתי לעשות את זה דווקא היום בלילה. ודרך אגב כמעט הצלחתי. מחשב התחיל להיתחבר ואז נותן לי הודעה במסך הטלפון - "תתחבר קודם לשירות GPRS ".חחחח....
אז ניזכרתי שאני כבר ביטלתי חבילה של 25 ש"ח - 5MB ו עברתי לרגילה, רק מהמכשיר ( 9.90 ) אחרת היתי מצליח - למרות שמצאתי הגדרות באיזשהו אתר רוסי ל ספק רוסי. רק שיניתי שם כמה דברים שיתאימו לאורנג'
אבל תודה בכל אופן. ушел спать ...

Schturman

New member
בסופו של דבר הצלחתי ../images/Emo9.gif

למי שמעניין יש כאן כל ההגדרות לאורנג' אם למישהו יש הגדרות ל סלקום שגם יוציא

arielRSi

New member
סלקום

הכי פשוט 320* לשירות אינטרנט וDATA של סלקום...תקבלו תוך דקות את הפרטים. ובכל מקרה באתר של סלקום יש הגדרות להתקנת המודמים השונים... אפשר להשתמש בזה...

Schturman

New member
דור, אני פגוע ../images/Emo7.gif

אני דורש זכויות היצרן !!!
- תחפש בארכיון... אבל לא משנה. אתה הכנסת שם רק הגדרות GPRS למכשיר,שאלה שלי התייחסה שם לא לזה - תקרא שרשור. ובקובץ שצירפתי יש גם הגדרות לWAP רגיל + הגדרות GPRS למחשב, שזו היתה השאלה שלי בשרשור !!! תודה על תשומת לב

swift173

New member
אם אתה מכניס אז תוסיף לשאלה

שאפשר לשלוח oklik למספר 999 באורנג' זה הכי מהיר...

למעלה