למישהו יש דיווחים על היום!? הנייבי והמצלמות מראים שיש סבבה...
C cyb3rmaniak New member 21/5/06 #2 נראה לי קרסול... לא יותר לפחות זה מה שמדווחים ב- topsea... מהנייבי גם לא נראה שיש משהו מיוחד. אבל אני משועמם... נראה לי שאני אקפוץ לחוף פתוח בכל מקרה.
נראה לי קרסול... לא יותר לפחות זה מה שמדווחים ב- topsea... מהנייבי גם לא נראה שיש משהו מיוחד. אבל אני משועמם... נראה לי שאני אקפוץ לחוף פתוח בכל מקרה.
J jKiTTiE New member 22/5/06 #4 בסוף הלכתי עם החבריקו שלי ולקחו תגלשן למקרה שיהיה... היה פסדר בשביל לתרגל דאק וויב ולהתחיל לחזור לכושר.. "אם היו היום צינורות הייתי נכנס בהם"-ציטוט של 2 בוגיסטים קטנים וטיפשים!בעע
בסוף הלכתי עם החבריקו שלי ולקחו תגלשן למקרה שיהיה... היה פסדר בשביל לתרגל דאק וויב ולהתחיל לחזור לכושר.. "אם היו היום צינורות הייתי נכנס בהם"-ציטוט של 2 בוגיסטים קטנים וטיפשים!בעע
J jKiTTiE New member 22/5/06 #7 לא דיברתי על בוגיסטים באופן כללי אני מתה על בוגיסטים... אבל שלשום שהייתי בים היו 2 בוגיסטים קטנים ומעצבנים...
לא דיברתי על בוגיסטים באופן כללי אני מתה על בוגיסטים... אבל שלשום שהייתי בים היו 2 בוגיסטים קטנים ומעצבנים...
C cyb3rmaniak New member 24/5/06 #11 אתה טוען בעצם שזה קטע גנטי? ../images/Emo8.gif מי שמעדיף את הבוגי- משמע שמשהו בו לא בסדר? מין קטע של ברירה טבעית של הטבע?
אתה טוען בעצם שזה קטע גנטי? ../images/Emo8.gif מי שמעדיף את הבוגי- משמע שמשהו בו לא בסדר? מין קטע של ברירה טבעית של הטבע?
B Black Soul Om New member 26/5/06 #13 טוב שלא הגעתם לויכוח על פילוסופיות החיים מתוך שיחה על שני בוגיסטים בני 8