למישהו יש את המילים של ...

inigo

New member
למישהו יש את המילים של ...

"פרחים בקנה" ? תודה רבה, איניגו.

!PuMiCkY

New member
בבקשה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כשאביב נרדם, יאור בחיוורון בשדות האש ייתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר ורון... השמש יידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה, ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון... ילדה אחת קטנה, ובידה זרים לעיר הלבנה תצא אז בשירים ולחייל נרגש תשים סביון בדש והשמיים כה בהירים... השמש יידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה, ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון... החיילים לעיר יגיעו בעם רב עם נערות ושיר, ועם פרחי זהב כל זה אשר אתמול ידע מכאוב ושחור לא עוד ידע שלכת וקרב... השמש יידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה, ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון... עדי

inigo

New member
הרבה הרבה תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מודה לך מעומק ליבי . איניגו.

אוי רואים כי חדשה את כאן עדי אז ככה

אסור!!! אסור אסור אסור!!! בתכלית האיסור איסור מוחלט על פירסום מילים של שירים בעברית בפורום אנא התנהגי בהתאם להבא בתודוה
מיוזיק. (ושאר האנשים שכאן)

!PuMiCkY

New member
אוישששש... ../images/Emo4.gif ../images/Emo3.gif

אני לא חדשה פה כל כך...
... אני יודעת שאסור לפרסם שירים, פשוט שכחתי מזה לגמרי!!!
מצטערת מצטערת ושוב מצטערת לא יקרה שוב
עדי

lala182

New member
ואם כבר מדברים על פרחים בקנה...

אני מחפשת את השיר הזה גם בגרסה המקורית וגם בחידוש שיש בסדרה ירוקות מישהו יכול לשלוח לי או להגיד לי מאיפה אני יכולה להוריד? תודה לה-לה

inigo

New member
את הגירסה המקורית

של להקת חיל התותחנים תוכל למצוא כאן - באודיוגלקסי.

שניהם

הראשון הוא של להקת חיל התותחנים והשניה היא של רותי נבון - הזה מירוקות. בקאזזה יש את שתי הגרסאות למרות שאני אישית מעדיף את הדיסקים המקוריים!!!!

למעלה