למישהו יש אולי רעיון איך להוציא מהה

hetsi

New member
למישהו יש אולי רעיון איך להוציא מהה

ורים משהו כמו 7K (וואי איזה מקצוען אני אמרתי 7K
) כל הצעה תתקבל בברכה... רק בלי אלימות בבקשה..!

tiranm1

New member
תגיד שקשה לך..... שאתה מבולבל....

שאתה לא מוצא את עצמך .... וזה פוגע בלימודים ..... ואתה בדיכאון .... בקיצור ... אתה צריך טיפול פסיכולוגי שיעלה אלפי שקלים ..... אבל !!!! אופניים ב- 7K יחסכו את כל הסיפור ויחזירו את החיוך לפניו של הילד היקר. עלי זה היה עובד.

hetsi

New member
בטח....

אבל לא נראה לי כל כך עכשיו כי את האופניים הדפוקות שלי קניתי רק לפני חצי שנה... אבל שווה לנסות... ואם לא עכשיו אז בעוד חצי שנה ביומולדת! (20.4)

eni9ma12

New member
לי זה עבד..../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo127.gif

אבל לא בכזה סכום.. אלא רק לעוד איזה 1.5 K

hetsi

New member
עדכון...

אני צריך להגיד תודה לאלוהים שאני כאן עכשיו בשביל לכתוב את זה.. ניסיתי להעלות את זה בפניהם (ההורים שלי) וזה לא כל כך הלך כמעט היכו היכה אותי נמרצות ובנס התחמקתי מהכפכף (אבל אני נשבע לכם שיכולתי לשמוע אותו שורק ליד האוזן) סתם סתם באמת נראה לכם שמכים אותי ככה????!? אבל התשובות שקיבלתי לא היו כל כך מבטיחות. אני:"מה דעתכם שבמקום שתתנו לי מתנה אני אלווה מכם את הכסף???" אמא:"אני לא מבינה מה הבעיה??? רק לפני חצי שנה קיבלת אופניים באלפיים שקל...!" אבא:"אותי כבר זה לא מעניין..." ואז הוא קם והלך... אוףףףףףףףףףףףףףף
הורים... בשביל מה צריך אותם???? סתם סתם יש לי אחלה הורים ואני מת אליהם (רוב הזמן..) וכנראה שאני אצטרך לחכות עד שאני יתחיל לעבוד... והם גם אמרו לי כבר שאם יהרסו האופניים אז אני לא אקבל חדשות....
אבל מה כל זה מעניין אותכם??? כולם פה רוכבים על אופניים של בערך 10,000!!!!! שזה המון המון כסף אם אתם לא יודעים!

tsapir

New member
הרוב עבדו בשביל זה כנס

תראה זה יקח לך קצת זמן אבל בסוף ישתלם אין כמו שאתה קונה לעצמך תאמר להם שיקנו לך את זה ושאתה מבטיח להחזיר כמה שיותר מהר למצוא עבודה וכו' ותראה להם שאתה רציני ושאתה מתכוון לזה תראה קצת אחריות או שתתחיל לעבוד תחסוך ותקנה בהצלחה גבר

hetsi

New member
תודה...

אני קצת צעיר בשביל לעבוד.. אולי ביביסיטר אבל לך תעבוד 10,000 שעות!

mamatan

New member
ומה עם הטרייד אין על הישנות?

זה יכול להביא לך עוד כסף...

hetsi

New member
לא נראה שיתנו לי משהו על האופניים

אבל אולי אני אתפוס איזה ערס פראייר.... ותודה על הרעיונות....

למעלה