למישהו יצא לבדוק את הCS5?

למישהו יצא לבדוק את הCS5?

מה דעתכם עליו? יש לי את הCS3 ובא לי להשתדרג..

Yarinv

New member
אני משתמש בו והוא מצויין

ומה שעושה אותו טוב במיוחד ביחס לגרסאות הקודמות הוא הפיצ'ר של Content-Aware. הוא בא לידי ביטוי בהשלמת איזורים בתמונה או העלמת עצמים ספציפיים (אם לדוגמא צילמת תמונת נוף ויש איזה חפץ או איש שנכנסו לתמונה ותרצי להעלים, פשוט מסמנים ופוטושופ ינסה להשלים בעצמו ולהעלים את האובייקט מהתמונה). הפיצ'ר גם בא לידי ביטוי כחלק משינוי הגדלים (scale), שאם את משחקת ידנית בגודל של שכבת תמונה כלשהי היא שומרת על עצמים המרכזיים בתמונה ומצמצמת את העצמים הפחות חשובים (לדוגמא, תכווץ דברים שיש ברקע בעוד שאת האדם המצולם היא תשאיר כפי שהוא). בכל מקרה, תמיד מומלץ לחפש ביוטיוב סירטונים בנושא והם כבר ימחישו את זה בצורה הכי טובה. אני ממליץ בחום, זה בהחלט משרת נאמנה את המשתמשים בו.

פלכשמה

New member
לי יש CS4

אז אין לי נסיון עם ה CS5. ראיתי את הסרטונים והאפשרויות באמת "מדליקות", אבל קראתי שה CS5 דורש המון זכרון, והעבודה בו מאוד איטית. כלומר, אנשים שהעבודה רצה להם בגירסאות קודמות, התלוננו שהם נתקעים איתו. נתקלת בזה?

Yarinv

New member
אממ, לא נתקלתי במשהו יוצא דופן

יכול להיות בגלל שהמחשב שלי די ריק ולא עמוס מבחינת שטח דיסק. העבודה דווקא זורמת ואני לא מרגיש קושי בשימוש בפונקציות השונות.

כן שמעתי על זה

הבנתי גם שהורידו כמה דברים שלדעתם לא היו שימושיים.. יש לך מושג לגבי זה? ויש לך במקרה מדריך טוב (אין בעיה עם אנגלית) לגירסה החדשה? טנקס

Yarinv

New member
כל הכלים ששימשו אותי בגרסאות הקודמות

נמצאים גם בגרסא החדשה (ובכלל, כל התוספות החדשות גרמו לי בכלל להעמיק את הידיעות של בפוטושופ שהיו דיי שטחיות עד אז). לא הייתה איזו פעולה שנעלמה לה. יצא לי להיעזר בסרטונים של http://www.youtube.com/user/IceflowStudios והם עזרו לי מאוד, אבל בעיקרון כל הרצה של "photoshop CS5" בחיפוש ביוטיוב תמצא לך הרבה מדריכים ועזרות.

למעלה