נסיכת הנילוס שלי, תשובה סתמית וחסרת
כל תוכן! תפסיקי לנגן עם המסכנות הערבית שלך ולנפנף בה בכל פעם שמשהו לא נראה לך ואין לך תשובה!! אנחנו אנשים מבוגרים כאן! עם חשיבה מבוגרת! וכדאי שתפנימי את העובדה הזאת! הפורום הזה פתוח באותה מידה לבני כל הדתות להביע את דעתם ואפילו בצורה בוטה ונוקבת! גם לך! איש אינו מונע ממך להטיח בנו אלו דברים שתמצאי ראויים כדי להעמידנו במקום אם את סבורה שטעינו! וזאת ורק זאת עליך לעשות! לא יתכן שתתקפי ותצמידי כינויים על ימין ועל שמאל בלי להוכיח עובדתית שטעינו ואנחנו מטעים! כאן זה לא פת"ח לנד נסיכתי! כאן בכדי להשמיץ אדם צריך להוכיח שטעה!הדגש|לא הוכחת שטעה הזכות להשמיץ נשללת ממך! כך נוהגים בני תרבות! ואנחנו מצפים ממך שתהיי כזאת! ונתחיל בזאת עכשו: הציגי לנו עוד עם בכל ההסטוריה האנושית שהשלטון שלו הצהיר רשמית שרוצחי עם אחר קדושים ואלוהים מייחד להם מקום של כבוד בגן העדן בגלל מגה הרצח שהם מבצעים! מנהיגים פוליטיים ודתיים כאחד! תציגי לי עוד עם אחד בתבל שהקים 16 ארגוני טירור ואף תנועת מחאה עם אידיאולוגיה הומנית המוחה כנגד זאת! הידעת שגם בגרמניה הנאצית היתה מחתרת ששאפה לשנות את המשטר והאידיאולוגיה שלו? תציגי לי עוד עם שרוצחיו הם קדושים! עם שמתפאר ברצח המונים! עם שארגוניו רבים מי אחראי לרצח כי זה כבוד עבורם! אפילו הנאצים ניסו להסתיר את רצח העם שבצעו!!!! נסיכתי! ובני עמך מתפארים בו! תציגי לי עוד עם שהמוניו מריעים בעצרות המוניות לשחזור של מעשה טבח! תציגי לי עוד עם אחד שתינוקיו נשאים על כתפי אביהם מחופשים למגה רוצחים! המוני אדם ברחובות שמריעים לטבח ורצח ואף לא קבוצה פצפונת קטנטנה בודדת שמוחה כנגד כל זאת, זה העם הפלשתיני נסיכתי! תציגי לי דוגמאות גברתי!! ואחרי הדוגמאות הנ"ל תכפישי אותי ככל שתחפצי!! ואחרי הדוגמאות נעבור לסדרה אחרת של עובדות! תפסיקי להתבכיין ולהתיילד! וזה לא עושה עלינו רושם! את לא ברשות גברתי!