ותודה על העזרה ויום טוב!!!למומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
אני צריך להגיע ביום ראשון לטכני בחיפה איך אני עושה את זה ומה יותר כדאי אוטובוס או רכבת (אגב אני מתחיל קורס ממ"ס תאחלו בהצלחה)
בהצלחה|סימת טירונות?למומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
אני צריך להגיע ביום ראשון לטכני בחיפה איך אני עושה את זה ומה יותר כדאי אוטובוס או רכבת (אגב אני מתחיל קורס ממ"ס תאחלו בהצלחה)
כן ברוך השם נגמרה הטירונותבהצלחה|סימת טירונות?![]()
![]()
למומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
בהצלחה אחילמומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
אם אתה מגיע מת"א או מהדרום רכבתבהצלחה אחי
תשובהלמומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
וכמעט שכחתיתשובה![]()
אתה יכול לקחת רכבת לתחנת חוצות המפרץ, משם יש שביל גישה לבסיס (הליכה של 20 דקות, ועוד חצי שעה לחכות ברמזור שנמצא בכביש לפני הש.ג). אם בא לך על אוטובוס, קווים 58 ובבוקר גם 8 מרציף 10 ממרכזיית לב המפרץ מגיעים לך עד לבסיס. למרכזיית לב המפרץ אפשר להגיע באוטובוסים מהקריות והצפון או מחיפה, או ברכבת לתחנת לב המפרץ. אם תגיד מאיפה אתה מגיע ובאיזה שעות אתה צריך להיות שם יהיה הרבה יותר קל לענות לך. ובהצלחה![]()
![]()
בהצלחה!!!!!!!למומחים שבינכם יש לי שאלה!!!
בהצלחה בקורסבהצלחה!!!!!!!
מה התנאים קבלה?? אם יש? כי שלחתי להם מכתב לגבי התפקיד אבל עוד לא קיבלתי שאלון העדפות ככה שאני מחכה לתשובה עוד חודש חודשיים ... איך אתה הגעת לשם?? בהצלחה תהנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.