למומחים שבינכם יש לי שאלה!!!

מצב
הנושא נעול.

9108701

New member

אני צריך להגיע ביום ראשון לטכני בחיפה איך אני עושה את זה ומה יותר כדאי אוטובוס או רכבת (אגב אני מתחיל קורס ממ"ס תאחלו בהצלחה)

9108701

New member
ותודה על העזרה ויום טוב!!!

אני צריך להגיע ביום ראשון לטכני בחיפה איך אני עושה את זה ומה יותר כדאי אוטובוס או רכבת (אגב אני מתחיל קורס ממ"ס תאחלו בהצלחה)
ותודה על העזרה ויום טוב!!!

ה דרומי

New member
בהצלחה|סימת טירונות? ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

בהצלחה|סימת טירונות?

ה דרומי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo57.gifכולה חודש ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

כולה חודש

בהמשך השרות
ושנה טובה וחג שמח לך ולכול המשפחה

elians

New member
בהצלחה אחי

בהצלחה אחי

תשובה ../images/Emo13.gif

תשובה

אתה יכול לקחת רכבת לתחנת חוצות המפרץ, משם יש שביל גישה לבסיס (הליכה של 20 דקות, ועוד חצי שעה לחכות ברמזור שנמצא בכביש לפני הש.ג
). אם בא לך על אוטובוס, קווים 58 ובבוקר גם 8 מרציף 10 ממרכזיית לב המפרץ מגיעים לך עד לבסיס. למרכזיית לב המפרץ אפשר להגיע באוטובוסים מהקריות והצפון או מחיפה, או ברכבת לתחנת לב המפרץ. אם תגיד מאיפה אתה מגיע ובאיזה שעות אתה צריך להיות שם יהיה הרבה יותר קל לענות לך. ובהצלחה

וכמעט שכחתי

תשובה

אתה יכול לקחת רכבת לתחנת חוצות המפרץ, משם יש שביל גישה לבסיס (הליכה של 20 דקות, ועוד חצי שעה לחכות ברמזור שנמצא בכביש לפני הש.ג
). אם בא לך על אוטובוס, קווים 58 ובבוקר גם 8 מרציף 10 ממרכזיית לב המפרץ מגיעים לך עד לבסיס. למרכזיית לב המפרץ אפשר להגיע באוטובוסים מהקריות והצפון או מחיפה, או ברכבת לתחנת לב המפרץ. אם תגיד מאיפה אתה מגיע ובאיזה שעות אתה צריך להיות שם יהיה הרבה יותר קל לענות לך. ובהצלחה
וכמעט שכחתי
אם אין באופק את קו 58 או 8 (בשעות הערב לדוגמא), עלה על אחד האוטובוסים שמגיעים לצומת וולקן (יש מלא, 59 או 63 לדוגמא) ומשם מדובר בהליכה של כ- 15 דקות עד לבסיס.

vitamin P

New member
בהצלחה!!!!!!!

בהצלחה!!!!!!!
מה התנאים קבלה?? אם יש? כי שלחתי להם מכתב לגבי התפקיד אבל עוד לא קיבלתי שאלון העדפות ככה שאני מחכה לתשובה עוד חודש חודשיים ... איך אתה הגעת לשם?? בהצלחה תהנה

אוהד11

New member
בהצלחה בקורס

בהצלחה!!!!!!!
מה התנאים קבלה?? אם יש? כי שלחתי להם מכתב לגבי התפקיד אבל עוד לא קיבלתי שאלון העדפות ככה שאני מחכה לתשובה עוד חודש חודשיים ... איך אתה הגעת לשם?? בהצלחה תהנה
בהצלחה בקורס

מצב
הנושא נעול.
למעלה