למוכשרת שלנו יש היום יום הולדת

למוכשרת שלנו יש היום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

ליטלו'ש!!!!
ליטלי חמודה =] מה אפשר לאחל לילדה כמוך?! תמשיכי לרגש אותנו בשירייך היפים, את מוכשרת ואת לא צריכה להמעיט מערכך! אני מאחלת לך שתגיעי לאן שתרצי לשיא שאיפותייך שתצליחי, במה שתרצי תאמיני בעצמך! כי אין סיבה שלא... תמיד תתעקשי על מה שאת מאמינה בו ותלמדי לוותר כשצריך תלמדי מהטעויות שלך ותחזקי את הטוב שבך =] ליטלי, את גדולה את יודעת לשמח אנשים, אפילו בשתיי מילים יש לך כוח עצום, להשפיע אני אאחל לך מזל טוב, למרות ש....את לא צריכה מזל, יש לך כבר אחד. המון אושר ובריאות =>> הדברים שבאמת חשובים בחיים. ומאוד חשוב, שכול החיים שלך תהיי מוקפת רק באנשים שאת אוהבת [אה, חרוז!] יכולתי להמשיך את הברכה הזו עוד ועוד....חחחחח אוהבתותך המון !!!

adi23e

New member
../images/Emo49.gif ליטל!

היום יום הולדת...... שתמיד תזרח לך השמש,
וחיוך על הפנים,
שיתגשמו כל משאלותייך קטנים כגדולים
המשיכי ליצור, לכתוב, לצייר
הביטי בציפייה לעתיד
שיהיה לך היום הכי מאושר שיכול להיות, וששאר הימים יהיו כמוהו
יומולדת שמח ומאושר
עדי.

facundo te amo

New member
ליטלייי מזל טוב!!

הכנתי לך ברכה. לליטל השנייה! [בעצם אני הבשנייה, כי אני נודלתי אחרייך :( אבל תסלחי לי !] ---------------- מזל טוב ליום הולדת ה20 [מקווה שצדקתי..] שהחיים ימשיכו להאיר לך פנים. תמיד תחייכי באור ובחדווה זכרי את שלושת מילות הקסם: תודה ,סליחה ובבקשה. תהיי לנצח כזאת ליטלית ותמשיכי את השושלת בצורה יחודית! לנצח תשנני שהחיים הם גלגל ענק לפעמים את יורדת ולפעמים את עולה. שכל דמעה שלך תופיע מהתרגשות, זכרי שא"ב של החיים טמונים באנושיות. כעת נגיע לחלק הרגיל והבנאלי, נאחל לך כל מה שבאלי: אושר ועושר, אריכות ימים ובריאות שמחה,ששון ,כיף והכי חשוב שפיות! ולסיום רוצה להגיד לך כמה מילים אחרונות, לכן נסיים את הברכה בראשי תיבות: לי"יטל ל- נצח תלכי בעקבות האמת שלך י- ום יום תזכרי שכל אוהבייך תומכים בך. ט-וסי בעקבות חלומתייך ולכי בעקבות ליבך ל-עולם תזכרי שאין דבר שנשגב מיכולתך! אוהבת אותך הכי שבעולם, ליטל השנייה [אבל תזכרי רק להיום אני השנייה! ממחר את השניה!]

hadarwin

New member
מזל טוב ליטלוש!!

אני לא כל כך כישרנוי
אז פשוט שיהיה לך מזל טוב ויומולדת נפלא... כמה דברים נכנסים במילים האלו ... נוו ובכל זאת בת כמה את ?? אם ליטל טעתה

SadClown

New member
תודה מקסימים שלי! ../images/Emo51.gif

מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבתן, ושהשקעתן בזה. אוהבת אתכם כל כך!!!! וכן ליטל לא טעית, אני בת 20. מזדקנת... אז שוב תודה, והמון המון חיבוקים. אוהבת אתכם!

count on me

New member
ליטלו'שששששששש סורי שבאיחור כזה...

שיהיה לך המון המון מזל טוב, הרבה בריאות אושר..והכי חשוב אהבה ושמחת חיים שתלווה אותך בכל צעד בתעשי לעבר החלום שלך =] אל תשכחי שאת אדםם מדהים =] ולא פעם אחת העלת לי חיוך על השפתיים.... אני מאחלת לך שכל יום תזכי לראות עולם מלא באושר, שתגשימי את עצמך. אני מאמינה בך, ובכל דרך שתבחרי אני איתך =] אוהבת המון..וסליחה על האיחחור נשיקות..

למעלה