למה תמיד בתקופת המבחנים משמינים?

כמו חדש

New member
למה תמיד בתקופת המבחנים משמינים?

למשל, באחת העבודות שלי 90% מהעובדים סטודנטים. עכשיו,כולם למעט 3 השמינו בתקופה האחרונה וכולם מאשימים את התקופה האחרונה שנקראת ``חופשת סמסטר``.כמו כן גם שאר האנשים שאני נפגש איתם הן בדירה והן בלימודים טוענים שהשמינו(חלקם אפילו מבליטים את כרסם הקטנה לאות הוכחה).יש למישהו הסבר? מיותר לציין שכולם אומרים שזהו ,הם נרשמים לחדר כושר,או עושים מנוי באיזו בריכה.כן בטח... ניסיתי יום לחיות על קלקרים (אין לי מושג איך קוראים לדבר הזה שמתימר להחליף את הלחם).מרחתי קוטג`,שמתי גבינה לבנה.פיררתי למרק.כלום.זה עדיין בטעם של קלקר(ואני יודע מה זה טעם של קלקר - פעם שהייתי קטן האכיל אותי אחי הגדול בקלקר שמגיע עם קרטון הוידאו).נישברתי.מיד חטפתי איזה בורקס בריא. אז זהו,נגזר עלינו לסיים את הלימודים שמנמנים ועגולים?

כמו חדש

New member
ההודעה האחרונה לא שלי!!! H-)

יש לי שותף חוצפן! השארתי בפינת אוכל את המחשב דולק מחובר לרשת .אני מוריד CLASSים של JAVA.אחד השותפים שלי קם לעבודה,ראה מחשב דולק,מחובר לרשת והחליט לגלוש.מזל שקמתי לשתות.מילא זה אבל להשאיר הודעה בשמי?כמו כן הוא צ`טט בצ`ט בשמי רק שהוא ידע על השם ליאורי .מקווה שלא פגע באף אחד.זה רק אומר שאסור לספר לאנשים על דברים שאתה עושה כמו ההתכתבויות פה בפורום או בצ`ט של תפוז. מבקש סליחה ממי שנפגע למרות שהוא טוען שלא . אני לא יודע איך אני יגיב לזה בבוקר.מה שכן בטוח שנדבר על זה כולנו בדירה.מה שכן,להבא אני אמחוק את כל ה TEMP והHISTORY שהשם והסיסמא לא ישמרו. ושוב סליחה.

שווארמה

New member
הסבר מדעי...

אתה ניגש לשולחן העבודה כדי להתחיל ללמוד למבחן O.K? על הדרך אתה חושב לעצמיך שאתה חייב לאכול משהו לפני כדי שהרעב לא יפסיק אותך בדיוק באמצע. בלי משים אתה ניגש למטבח ומכין ארוחת שחיתות שנמשכת שלוש שעות רק כדי לא לחזור לאותו שולחן שטני, אתה טורח ומכין ומבשל דברים שבחיים לא היית חושב שיהיה לך כוח לעשות אבל זה או זה או לשבת ללמוד. אח`כ אתה מבין שאין ברירה ואתה ניגש לשולחן, על הדרך אתה חוטף איזה ביסלי או במבה כדי שלא תירדם. ככה אתה לומד רבע שעה ואז בא לך שתייה חמה אבל מה, בלי עוגיות?? לא הולך ,אז אתה גומר גם איזה חצי קילו עוגיות וככה עובר לו כל היום בסופו של דבר בקושי למדת אבל העלת בערך 3 קילו וזה מה שחשוב!!!!!

למעלה