למה תמיד אני צריכה להתחבט

2B ME

New member
למה תמיד אני צריכה להתחבט

עם שאלות קשות??? פגשתי לפני שבוע בערך מישהו ממש חמוד הוא התחיל איתי וקבענו לצאת, יצאנו בחמישי ובשישי, והיה ממש מדהים (לא שכבנו) אבל מאוד נהנינו מהחברה אחד של השניה... בכל אופן היום הוא בא אלי, וככה שאנחנו ישבים ומדברים הוא אמר לי שלפני חודש וחצי בערך הוא נפרד מחברה שלו שהם יצאו יחד המון זמן (לא ברציפות, כי הם נפרדו וחזרו אחרי שנתיים). הוא אמר שהוא לא רואה את העתיד שלו איתה. ושעכשיו הוא לא יודע אם הוא רוצה קשר רציני... ביום שישי כשיצאנו זה היה אחרת לגמרי, הוא היה כ"כ בטוח במה שהוא רוצה, והיום הכל התהפך ): ואני לא יודעת מה לעשות עם הפצצה הזו שהוא הטיל, אני יכולה להגיד שממש נדלקתי עליו (ואני מאוד בררנית), ומה שהוא אמר כן מכאיב לי איפשהו. אני ממש לא יודעת מה לעשות, מה להחליט, מה להגיד... הרגשתי שזה זה, ופתאום הכל השתנה... אני פשוט לא יודעת, מה להחליט, מה לעשות...

בארי

New member
מה עושים עם פצצה כזו ?!

פשוט בורחים ממנה ! עוזבים וממשיכים הלאה ! אני אומר לך בכנות מהניסיון האחרון שלי,שזה לא כדאי !!! אל תיכנסי לאן שלא צריך,הוא לא רואה את עצמו מתחייב כעת,אל תלחיצי אותו,תני לו את הזמן שלו קודם ואם ובכל זאת תרצי לנסות,תעשי זאת אחרי תקופת צינון מסויימת שבה תרגישי שלמה לנסות שוב. אבל אל תצפי להרבה.

rattlehead

New member
פתאום?

קשה ליחס מילה כזאת לתקופת הכרות של יומיים. נידלקת עליו. לא קראת אותו כמו שצריך, ואחרי יומיים הוא אמר לך שהוא לא רוצה קשר רציני. (לזכותו, הוא לפחות לא הסתיר את זה וניסה לנצל אותך). 2 ברירות. אחת מהן, זה להיות איתו בקשר, ואולי לגעת לו קצת בלב. ולכי תדעי... אהבה אי אפשר לתכנן. מצד שני, את יכולה להפגע מהפרשי הרגשות... אני מציע שתזרמי עם זה עוד קצת. אם את רואה שזה מבוי סתום, Cut it

ritarita

New member
האם הוא באמת כל כך הפתיע אותך?

מה הוא אמר בסוף השבוע שהיה שונה ממה שחשבת..? או שאולי הפנטזיות קצת השתלטו עלייך..ואת קיווית.. אז מה השורה התחתונה שלו..הוא רוצה להמשיך להפגש איתך אפלטונית, יזיזותית, או לקחת זמן לבד..?

2B ME

New member
פנטזיות, ת´אמת לא היו לי

וישבנו ודיברנו המון, על הכל, כולל הכל... בסופ"ש הוא כל הזמן רצה להיות איתי, לא משנה איפה... ואני לא חושבת שמישהו שיכול לישון איתי מחובקים במיטה ולא לעשות כלום הוא טיפוס שסתם רוצה לנצל אותי (אבל אלי אני טועה). הוא לפחות היה כן איתי, אולי אני בעצם הזכרתי שהיה לו קשר שהיה טוב ונגמר... כל היום חשבתי על העניין הזה, ואני עדיין לא יודעת מה להגיד לו, ההגיון אומר לברוח מזה, אבל הלב אומר משהו אחר... ואני כבר חשבתי שאני לא אקשר כ"כ מהר למישהו (אני צריכה להפסיק להיקשר לאנשים כ"כ בקלות).

Erin21

New member
חמודה...

את לא יודעת כמה שאני מבינה אותך. הזכרת לי את עצמי בסיטואציה מלפני כמה שנים. יצאתי עם מישהו, היה לנו סבבה ביחד, נדלקתי עליו, ואז הוא אמר שהוא לא בנוי לקשר רציני. נורא נפגעתי, אבל החלטתי לנסות בכל זאת, מתוך תקווה שאולי הוא ישנה את דעתו. ואת יודעת מה? זאת היתה טעות איומה, כי בשלב מסוים הבנתי שהוא רק ניסה לנצל אותי. לכן, אני חושבת שכדאי להיזהר מגברים כאלה. אולי הוא פוחד ממחוייבות כי הוא בדיוק נפרד מהחברה שלו והוא לא רוצה שוב להיקשר למישהי, ואולי באיזה שהוא מקום הוא עדיין לא שכח ממנה לגמרי, והוא צריך את הזמן שלו כדי להתנתק ממנה רגשית. בכל אופן, שימי לב למה שאת עושה. תאמיני לי שעד כמה שנראה לך קשה וכואב לחתוך את זה, זה (אולי) הדבר הכי נכון לעשות כרגע. ואגב, גם אני נקשרת בקלות לאנשים, וקל לי נורא להתאהב, וזאת הבעיה אצלי, כי כבר נפגעתי עשרות פעמים בגלל זה. מקווה שאת יודעת מהו הדבר הנכון לעשות. אני מאחלת לך רק אושר!

ritarita

New member
פנטזיות=חלומות..רומנטיים..לא רק סקס

ולא ענית על השאלה.. מה הוא בעצם הציע? להמשיך להיפגש? להפסיק..מה הוא אמר שהוא רוצה? מה, רק זרק שהוא לא מוכן..וחיכה לתגובה? ומה ענית לו באותו הרגע?

2B ME

New member
זה עניין שהוא לא בדיוק אמר...

שום דבר מיוחד מלבד זה שהוא לא בטוח שמה שהוא רוצה זה קשר רציני. אני יכולה להגיד שהייתי מבינה את המשפט הזה אם היינו שוכבים, אבל זה לא קרה... התגובה שלי, ואוו באותו הרגע לא הייתה לי תגובה, ת´אמת שאני לא חושבת שהייתי מוכנה לדבר כזה, לא צפיתי... בכל אופן, לא יצא לי לדבר איתו מאתמול, חשבתי על הנושא כ"כ הרבה עד שכבר כאב לי הראש מרוב לחשוב, ולא הגעתי לשום מסקנה מאירת עיניים. אבל מה, כנראה שאני אראה אותו כל יום שישי בלימודים לפסיכומטרי. ואז מה, אין לי מושג מה הולך לקרות... אולי הכי טוב בינתיים שלא להחליט כלום, כי אם לומר את האמת אין לי מושג מה להחליט, בכלל ההחלטה היא שלי?)

ציניכאן

New member
הממ מה זאת אומרת...

"אני יכולה להגיד שהייתי מבינה את המשפט הזה אם היינו שוכבים, אבל זה לא קרה..."? זה כל הקרדיט שאת נותנת לנו? תודה באמת.

2B ME

New member
הייתי מבינה את המשפט הזה...

אם זה לא היה רק אחרי 2 פעמים שיצאנו... ועוד שאחת מהן בכלל לא הייתה לבד (אלא עם המון אנשים). אז בסדר, אני מודה שאני לא מבינה גברים, בכלל מה לכל הרוחות זה היה משנה אם היינו שוכבים? זה משנה אם הוא (או אני) טובים במיטה או לא? זה מה שעושה זה? (כי אם כן, אולי אני צריכה לשנות את הטקטיקה שלי, למרות שמהצד שלי זה לא נראה ונשמע טוב)

ritarita

New member
את לא צריכה להבין גברים...

רק לנסות להבין אותו.. לא..מבחינת התחשבות..אלא.. לגשת אליו..לשאול אותו מה כוונתו..משום שאת רצית.. ואז תראי אם הוא רוצה באמת משהו..או שהוא מגמגם..או שהוא אומר פשוט לא. למה צריך לשבור את הראש..כשאפשר לשאול?

תאמר

New member
ככל הנראה...

את לא ממש מוצאת חן בעיניו אבל בכל זאת יש בך משהו והוא בעצמו לא מאופס לגבי המשך הקשר. הוא לא רוצה שתפתחי ציפיות. זה לא משנה אם שכבתם או לא ובינינו טוב שלא כי זה היה קושר אותך אליו וכואב יותר להפרד. זה גם לא משנה כמה פעמים יצאתם. יש אנשים שגוררים קשר כזה שנים למרות שהוא לא מוביל לשום מקום. קראת את הסיפור שכתבתי? אני באמת חושב שעדיף להשקיע באלא שבאמת רוצים אותנו למטרת קשר רציני. זה לא אומר שאת חיייבת לחתוך אלא אם זה מעסיק אותך יותר מדי ומונע ממך להפתח בפני אפשרויות נוספות.

2B ME

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב

כבר היכרתי גברים שהיו מניאקים (סליחה על המילה) אבל ראו את זה למרחקים (את האופי ומה שהם רוצים). פה זה לא היה ככה... אני כבר דיי התייאשתי מגברים... אני לא מוצאת את מה שאני רוצה/מקווה למצוא, כל פעם אני מתאכזבת מחדש. ובלי להעליב אף אחד אבל מה שקוראים לו שוק הפן"פ הוא לא משהו מסתבר (כנראה נכון להגיד שכל הטובים תופסים, או לפחות רובם, ודיי קשה לחפש מחט בערימת שחת)

אני אגיד ההפך ממה שאחרים אמרו לך

יכול להיות שבאמת הוא מבולבל , בגלל הקשר האחרון שהיה לו, ולפעמים גם לא צריך להגדיר, את יכולה להיות עם עין םתוחה,ולמהישך את הקשר ולראות איך הכל זורם, יכול להיות שההזדמנות הזו תיתן לו צאנס להכיר אותך יותר, ואפילו אולי לרצות יותר. כמובן לדעת להפעיל את ההגיון במקרה הצורך.

3ניקיטה

New member
תתרחקי ותלכי

הוא מבולבל אחרי קשר ארוך..זה מצב לא ברור הוא לא יודע מה הוא רוצה ואת לא צריכה את זה...תני לו לפזר את העננים בעצמו...ש"יתנקה" מהעקבות הקודמים או שיתטשטשו לפחות...למה לך להיות חלק מהחלמה שאולי תהיה ארוכה ותסתיים בחזרה ל"זירת ההדבקות"...עזבי את זה...זה עלול להכאיב אחר כך יהיה קשה יותר

sunset3

New member
מצד ראשון

עדיף לדעת את זה עכשיו מפני שהוא יכל להיות לא הוגן איתך ולהמשיך את הקשר הזה איתך עד... ומצד שני זה כואב ואת מרגישה שזה זה וכל כך כיף לכם ביחד ואת מרגישה שגם לו נורא כיף. לא כדאי להיות עם מישהו שלא רוצה קשר רציני. כשיחליט הוא יודע איפה למצוא אותך ויכולהיות שלא תהיה פנויה ולא תרצי אותו יותר.

אפשר לעשות המון דברים

מן הסתם אי אפשר למדוד את מידת הרצון/תשוקה/חשק/אהבה וכו´ שיש לכל אחד מבני זוג אל בן/בת הזוג. ומן הסתם זה תמיד לא זהה. אבל את כן יכולה לעשות: להמשיך הלאה ולשמור לו מקום קטן בלב. גודל המקום יהיה כגודל הסיכוי שאת צופה להתאפסותו. חודש חודשיים... לא אגיד שנה שנתיים כי בטוח תשכחו אחד מהשני עד אז. ובאותו זמן אם תפגשי נסיך חלומות אחר (מה שאני חושב שכבר קרה) אז סביר להניח שהמקום שאת שומרת לו בלב יתכווץ עוד קצת. את לא חייבת כלום והוא לא חייב כלום. זה היה אחרת (זה היה באמת פצצה) אם הוא היה אומר לך דבר כזה אחרי היכרות של חודש כשההתאהבות בשיאה. אז זה היה מאד קשה ולא מובן. אז שאי עינייך הצעירות למרום. העתיד כולו שלך.

rasta girl

New member
לחתוך לגמרי

הוא הרי אמר לך- לא מוכן לקשר רציני. לא תוכלי לשכנע אותו אחרת! זה מה שהוא מרגיש. נקודה! אל תשכנעי את עצמך אחרת כי בסוף תפגעי!

למעלה