למה קוסטקו מרויחה הרבה - הקונים שלה פראיירים

מוכרים הכל בכמויות ולא בבודדים,ובמחלקת הפירות והירקות יותר קר.

אם מוכרים הכל בקופסאות ושקיות ארוזות מראש אז אין

כמעט לכלוך במחלקה מה שעוזר לשמור על עלויות נמוכות.

בקיצור קונים יותר ממה שצריך וסובלים מקור בפירות והירקות.

אין חוכמות ככה זה בחיים אם מישהו מרויח הרבה כסף זה לרוב כי מישהו

אחר היה פראייר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

אחר היה פראייר.
זה שמוכרים לך באריזות? השאלה היא איך זה ארוז. כי כשאתה בא בארץ הקודש לקנות תות שדה בקופסא? למטה יש תמיד את הלבנים ואת הרכרוכיים.
וכשאתה קונה עגבניות מגי (אלה האדומות אדומות וטעימות אש), אתה מגלה למטה כמה רכרוכיות שבמהלך הימים גם מתחילות לנזול ואין מה לעשות אלא למקמן בפח.
ואתמול גיליתי משהו עוד יותר מדאיג באריזת המגי... למטה נמצאה עגבניה אחת מפלצתית, שתפסה כמעט את כל שטח האריזה בקומה שלה. ומי רוצה להתעסק עם אחת כזו גדולה? אז הסתכלתי על שאר האריזות? ולא תאמין! אותו סצנריו חזר בכולן.
לכן, אין לי בעיה לקחת אריזות. זה נקי. זה נחמד. אבל שלא ירמו וישימו לי למטה אשפה.

ולגבי הקור? זה דווקא נהדר. פחות זבובים. פחות ריקבונות. מאריך חי מדף. אז גם זה טוב לי וטוב לעסק. חוצמזה שבקיף זה בכלל כיף. ואם גם קר שם בחורף? נו. אז באים בלבוש מתאים וכך "מסדרים את המערכת".

lemner40

Well-known member
זה שמוכרים לך באריזות? השאלה היא איך זה ארוז. כי כשאתה בא בארץ הקודש לקנות תות שדה בקופסא? למטה יש תמיד את הלבנים ואת הרכרוכיים.
וכשאתה קונה עגבניות מגי (אלה האדומות אדומות וטעימות אש), אתה מגלה למטה כמה רכרוכיות שבמהלך הימים גם מתחילות לנזול ואין מה לעשות אלא למקמן בפח.
ואתמול גיליתי משהו עוד יותר מדאיג באריזת המגי... למטה נמצאה עגבניה אחת מפלצתית, שתפסה כמעט את כל שטח האריזה בקומה שלה. ומי רוצה להתעסק עם אחת כזו גדולה? אז הסתכלתי על שאר האריזות? ולא תאמין! אותו סצנריו חזר בכולן.
לכן, אין לי בעיה לקחת אריזות. זה נקי. זה נחמד. אבל שלא ירמו וישימו לי למטה אשפה.

ולגבי הקור? זה דווקא נהדר. פחות זבובים. פחות ריקבונות. מאריך חי מדף. אז גם זה טוב לי וטוב לעסק. חוצמזה שבקיף זה בכלל כיף. ואם גם קר שם בחורף? נו. אז באים בלבוש מתאים וכך "מסדרים את המערכת".
תעשה כמו שאר הישראלים
תקח קופסת הפלסטיק, תפתח אותה, ותבחר לך מחדש

lemner40

Well-known member

אחר היה פראייר.
לא היית מעולם בקוסקו
איך לך מושג על הנושא
אבל סתם להביא קישורים שגם לא קראת אותם
זה רק מראה שאתה מטומטם

The Real Big Joe

Well-known member

אחר היה פראייר.
מנסיון איש, קוסטקו זה גן עדן לקונים. אנחנו טיילנו בארה"ב לאורכה ולרוחבה - רק בנהיגה עצמית. תחילת כל טיול כזה הייתה הצטיידות בקוסטקו. תענוג צרוף. ובתום הטיול נכנסנו לסיבוב נוסף של קניית ויטמינים וכו' בשביל לקחת הבייתה.

למעלה