למה עמיר פרץ משבית דווקא את הרכבת

מצב
הנושא נעול.

ולא את אגד / דן / וכו' ? למה הרכבת ? זה מוריד את האמינות שלה, כמו דברים אחרים כמו הנמלים (חברות כמו צים כבר הודיעו שהן עוזבות לחו"ל)

עמיר פרץ לא למד שום לקח

ולא את אגד / דן / וכו' ? למה הרכבת ? זה מוריד את האמינות שלה, כמו דברים אחרים כמו הנמלים (חברות כמו צים כבר הודיעו שהן עוזבות לחו"ל)
עמיר פרץ לא למד שום לקח
מחרתיים אני אמור לטוס לחודש לכרתים והכל ירד לטמיון בגלל חולה הגדלות הזה. אף פעם לא הבנתי איך הוא פוגע בממשלה כשהוא דופק את הציבור. אם הוא סוגר לי את שדה התעופה ואני אולי בזבזתי אלפי שקלים על כרטיסי טיסה והלכה לי הנסיעה כי אני לא יכול להרשות לעצמי שוב, איך הוא פוגע בממשלה המנוול? מה עושים עם כרטיסי הטיסה? הלא החברות יטענו ששביתה היא "פורס מאג'ור"? בשביתה הקודמת, התעללו עובדי המכס בנמל התעופה באנשים משך שעות, אבל כששר האוצר חזר ארצה, הם עיכבו אותו למשך זמן ממושך מאוד של .....10 דקות. המכעיס לא פחות, שלמעשה ההסתדרות מתה מזמן, ולמי שנמצא בראש הגוף המת הזה יש קשר טוב ואינטרסנטי לוועדים הגדולים, והם משתוללים ומנצלים כל הזדמנות להראות שהם חזקים, כי עובדי הרשויות שלא מקבלים משכורת ממש לא מעניינים אותם.

fireman

New member
אתם רואים

עמיר פרץ לא למד שום לקח
מחרתיים אני אמור לטוס לחודש לכרתים והכל ירד לטמיון בגלל חולה הגדלות הזה. אף פעם לא הבנתי איך הוא פוגע בממשלה כשהוא דופק את הציבור. אם הוא סוגר לי את שדה התעופה ואני אולי בזבזתי אלפי שקלים על כרטיסי טיסה והלכה לי הנסיעה כי אני לא יכול להרשות לעצמי שוב, איך הוא פוגע בממשלה המנוול? מה עושים עם כרטיסי הטיסה? הלא החברות יטענו ששביתה היא "פורס מאג'ור"? בשביתה הקודמת, התעללו עובדי המכס בנמל התעופה באנשים משך שעות, אבל כששר האוצר חזר ארצה, הם עיכבו אותו למשך זמן ממושך מאוד של .....10 דקות. המכעיס לא פחות, שלמעשה ההסתדרות מתה מזמן, ולמי שנמצא בראש הגוף המת הזה יש קשר טוב ואינטרסנטי לוועדים הגדולים, והם משתוללים ומנצלים כל הזדמנות להראות שהם חזקים, כי עובדי הרשויות שלא מקבלים משכורת ממש לא מעניינים אותם.
אתם רואים
הנה עוד יתרון של ההפרטה. לא צריך להיות תלויים בגחמותיו של איזה פרימיטיב שרוצה לנהל את המדינה. אם היה פה בבאר שבע תח"צ עד היום, היום לא היו אוטובוסים בבאר שבע, פשוט היו סוגרים את העיר.

ארזS

New member
אמממממממממממ.........

אתם רואים
הנה עוד יתרון של ההפרטה. לא צריך להיות תלויים בגחמותיו של איזה פרימיטיב שרוצה לנהל את המדינה. אם היה פה בבאר שבע תח"צ עד היום, היום לא היו אוטובוסים בבאר שבע, פשוט היו סוגרים את העיר.
אמממממממממממ.........
למרות שאני לא אוהב להתעסק בפוליטיקה אעשה זאת הפעם. אז ככה... לדעתי דווקא הפעם אדון "העוווווובדים" דווקא באמת מנסה לדאוג לעובדים. יש אנשים במדינה הזאת שלא קבלו משכורת כבר חודשים רבים ושמעתי אתמול ראיון ברדיו עם כמה כאלה שלא קבלו משכורת שנה ושנתיים. אתם יודעים מה זה? אז נכון שמצד אחד אני קצת מעריץ של ביבי ולא של פרץ, אבל הפעם דווקא פרץ צודק. אני לא בא להגיד שהמיליונרים והמיליארדרים שבלי עין הרע לא חסרים בארצנו יתנו מכספם לעניים. אבל זאת בושה שאנשים עובדים ולא מקבלים את שכרם ולא משנה מה הסיבה לכך. ושלא תחשבו שאני בעד שביתה. בכלל לא. אבל צריך לעשות משהו למען העובדים.

omersi

New member
ה"פרימיטיב" הזה צודק!

אתם רואים
ה"פרימיטיב" הזה צודק!
20000 עובדי רשויות מקומיות שלא קיבלו משכורות חצי שנה ויותר, זו סיבה טובה למדי לשביתה של כולם. הלוואי והמדינה תיעצר לחלוטין. זה מה שקורה לאדם שלא מסוגל לקיים את עצמו בכבוד, למרות שהוא עובד לפרנסתו. העובדים זכו בבית המשפט, בתביעה שהגישו כנגד המועצות המקומיות על עיכוב התשלומים, בית המשפט קבע שמגיעים להם פיצויים. מה עשה פורז (פֹה-נחס), הגיש מיד הצעת חוק שמונעת תשלום פיצויים לעובדי מדינה ורשויות מקומיות ששכרם הולן. זה נראה לך צד? זה נראה לך פרימיטיבי? לעובדים האלה מגיע פיצוי גדול בעשרות מונים מזה שנקבע להם (500%), תקרת הריבית המותרת בחוק, לעובדים האלה שאיבדו את הדירות שלהם ואת כבודם האישי מגיע הרבה יותר! האם אתה יכול להשיב את כל הרכוש שעוקל לאותם אנשים שלא מסוגלים לעמוד בהתחיבויות שהם לקחו על עצמם והיו אמורים להיות מסוגלים לשלם אותם, לו היו מקבלים את משכורתם בזמן? האם את יכול להשיב מפונים מדירתם, לאחר שהמשכנתא שלהם חזרה כי הם לא קיבלו משכורת בזמן ולא היו מסוגלים לשלם אותה? פרימיטיב? לא! שתיעצר באר-שבע, שיעצרו אגד ודן, שיעמוד העולם מלכת. ממשלת ישראל דופקת את ראשוני עובדיה ומשרתיה. מגיע לראש הממשלה, שר האוצר ושר הפנים ששכרם ישלל לחצי שנה, אבל מה? להם זה לא משנה. להם יש הכנסות מהצד (ספרים, הרצאות, עסקים פרטיים, איים יוונים וכו'). ומה? החוק אוסר על חבר כנסת או שר להשתכר למעלה מ-30000 ש"ח לשנה מעבר לשכרם בתור חברי כנסת. היטיבו חכמים ורשמו את בניהם ונשותים בתור ספקי השירות וכך הם מגלגלים לכיסם סכומי כסף לא מבוטלים, שאסורים על פי חוק. יתפטרו שרון וממשלתו הכושלת לאלתר, די לנזק הכלכלי, די לנזק החברתי, לציבור הישראלי מגיע יותר, הרבה יותר!

55מוטי

New member
חברים

עמיר פרץ לא למד שום לקח
חברים
כנראה שאתם מקבלים את משכורותיכם בזמן ואין לכם את הבעיות האלה על ראשיכם. לשמחתי הרבה הפנסיה שלי מגיעה בזמן. לא יודע מה הייתי עושה אם היא לא היתה מגיעה בזמן. אז אל תקראו לעמיר פרץ חולה גדלות אפילו שהוא באמת כזה. לפחות לא בקשר למקרה הנוכחי.

עמיר פרץ לא חולה גדלות?

חברים
כנראה שאתם מקבלים את משכורותיכם בזמן ואין לכם את הבעיות האלה על ראשיכם. לשמחתי הרבה הפנסיה שלי מגיעה בזמן. לא יודע מה הייתי עושה אם היא לא היתה מגיעה בזמן. אז אל תקראו לעמיר פרץ חולה גדלות אפילו שהוא באמת כזה. לפחות לא בקשר למקרה הנוכחי.
עמיר פרץ לא חולה גדלות?
זה שאני מקבל שכר זה מכיוון שכאשר צחקו עלי שפועל נקיון מרוויח 12.000 לירות לחודש, אני כחבלן משטרה מרויח רק 4.000, אבל מכיוון שידעתי שאני אקבל שכר בזמן והפנסיה שלי מובטחת כי אני נמצא במערכת יציבה וגם עבודתי מהווה עבורי שליחות ציבורית, זה הרגיע אותי, ולמרות זאת ביבי הרשע החליט שגימלאים מרויחים יותר מידי, ואחרי שחסכו כסף משך 30 שנה הוא הוריד את השכר לגימלאים לפני חדשיים ב-300-2000 לאדם. אז היכן פרץ? ופרץ יקיר עם אחד? הוא תומך בעובדי הרשויות רק מכיוון שיש בכך הון פוליטי, אשתי עבדה 26 שנים בהסתדרות וב-15 השנים האחרונות כמנהלת מחלקת הטיולים, כולם ביזבזו כסף במועצת הפועלים והיא היחידה שהכניסה כסף (3 מליון שקלים בשנה) ובכסף זה שילמו מים וחשמל וטלפונים וכל הוצאות המועצה, למרות זאת כשהגיע זמן הפיטורים, פיטרו אותה כי היא היחידה בלי גיבוי פוליטי, ולמרות שזה הרס לחלוטין את המחלקה ואין להם יותר הכנסות, בדיוק כמו הצב והעקרב. אז פרץ יקיר עם אחד? שמשך שנתיים לא שילם משכורות בזמן לעובדי ההסתדרות, והגיע המצב שלא שילמו לעובדים משכורות מספר חדשים (אתה שומע?), הם הפגינו ורצו לדבר איתו והוא סרב לדבר עם עובדי ההסתדרות שלא קיבלו משכורות......... אז מה עכשיו? הוא עושה רעש בנושא עובדי הרשויות מכיוון שיש בכך הון פוליטי, זה הכל. אי תשלום שכר צריך להיות עבירה פלילית, אבל גם פרץ וגם ביבי, כמו שאמרו במקורות את המשפט הידוע: זה......וזה...... ומה הקשר בין זה לבין פגיעה באלפי אזרחים תמימים? שיהיה יצירתי ויסגור את המשכורת ואת חשבונות הבנק לביבי (גם בחו"ל...) אבל זה לא, הוא לא יפגע בו כי הוא עוד יזדקק לו בעתיד כפוליטיקאי לפוליטיקאי .

מקווה שהביטוח שלך מכסה המקרה הזה

עמיר פרץ לא למד שום לקח
מקווה שהביטוח שלך מכסה המקרה הזה

מסורת של ההסתדרות

מסורת של ההסתדרות
אותה אינטרסנטיות שמנעה פיתוח הרכבת במשך 50 שנה כמעט.

מצב
הנושא נעול.
למעלה