למה מת פה?

למה מת פה?

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: התמכרות השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: מקום השבוע: שוקולד השבוע: צבע השבוע: ציפור השבוע: איש\ת השבוע: אייקון השבוע: מקצוע השבוע: יום השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
כי זה מה שבא אחרי החיים...

שירי השבוע של פרל: garden שירי השבוע בכללי: show me how to live / audioslave אלבום השבוע של פרל ג'אם: ten אלבום השבוע בכללי: dirt / alice in chains אמן השבוע: chris cornell ספר השבוע: אם היה יוצא לי לקרוא ספר בתקופה האחרונה, הייתי ללא ספר בנאדם מאושר יותר... התמכרות השבוע: חשיש. לא, סתם... אני מקווה ששינה. בינתיים לא יוצא לי הרבה מזה... ציטוט השבוע: אין משהו ספציפי... סרט השבוע: חטופה. אחלה סרט. מומלץ ביותר. סדרת השבוע: האוס... ופספסתי את הפרק הראשון של העונה החדשה
פרי השבוע: תפוח מקום השבוע: החוף שוקולד השבוע: פסק זמן עם חמאת בוטנים. צבע השבוע: ציפור השבוע: סבראש. פשוט בגלל שזאת הציפור הכי הזויה שקפצה לי לראש... איש\ת השבוע: נדע את זה אולי לקראת סוף השבוע... אייקון השבוע:
מקצוע השבוע: מקצוע? אמממ... רופא? יום השבוע: יום שישי! ביום שישי יש יום הולדת... ציטוט השבוע: כבר היה את זה... תמונת השבוע: התחפושת שהכנתי לי בפורים... עכשיו הבעיה היא שיהיה לי קשה להשתוות לזה בפורים הבא...

hitchhiker218

New member
שבוע מצחין

שירי השבוע של פרל:אין לי כח לפרט אז כל מה שמכיל "ליב און טו לגס" שירי השבוע בכללי: Spitfall- Pain Of Salvation Let There Be More Light-Pink Floyd(גאוני) God's Gonna Cut You Down-Johnny Cash Love Hurts-Incubus(אחותי כזאת זבל... היא הרי טסה להופעה של פרל ג'אם.. ומי חימם? אינקובוס!! שתחנק
) אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: A Saucerful Of Secrets-Pink Floyd Scarsick-Pain Of Salvation אמן השבוע:פינק פלויד ופיין אוף סלביישן.. ספר השבוע:נזכרתי שאני צריכה ללכת לקנות משהו.. ספר כלשהו לבוקריפורט התמכרות השבוע:מסטיק מנטה-תות.. ציטוט השבוע: סרט השבוע:--- סדרת השבוע:קומדי אינק... זה אדיר! פרי השבוע:תפוח מקום השבוע:בית ספר שוקולד השבוע:--- צבע השבוע:שחור\ירוק ציפור השבוע:יונה.. זה כזה מגעיל לראות אותה עפה מלמטה! איך שהרגליים מתקפלות..
איש\ת השבוע:בת דודה שלי:) ילדה בת שנה קרועה לגמרי! אייקון השבוע:
מקצוע השבוע:אנגלית ובקיאות.. אני מרוצה מעצמי יום השבוע:שישי ציטוט השבוע:חח די תמונת השבוע:הוו קרני.. התבגרת...

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל: Present tense LIVE אני לא חושב שיש הרבה להקות שיכולות לגרום לקהל שלהם לצעוק ככה משירים כאלה (זה שיר גדול, אבל הוא שקט, אנונמי ונחשב מהאלבום הכי לא קשור שלהם. שאתם נכנסים לקישור חכו ל-2:20 איך הקהל שר "or you can come to terms and realize you're the only one who can forgive youself OH, makes much more sense to live in a present tense) I believe in mircales sad/Live at the Gorge כבר כמה חודשים שאני דבוק לשיר הזה שירי השבוע בכללי: Doors- Touch me יעל נעים- new soul Amy Winehouse & Marc Ronson - Vallery Amy Winehouse - back to black Peter Bjorn &Victoria Bergsman - young folks EMF - unbelieveable אלבום השבוע של פרל ג'אם: בינאיורל אלבום השבוע בכללי: smashing pumpkins- mellon collie and the infinite sadness - אמן השבוע: --- ספר השבוע: --- התמכרות השבוע: --- ציטוט השבוע: --- סרט השבוע: --- סדרת השבוע: סקראבס פרי השבוע: --- מקום השבוע: --- שוקולד השבוע: --- צבע השבוע: --- ציפור השבוע: --- איש\ת השבוע: --- אייקון השבוע: --- מקצוע השבוע: --- יותר מידי שאלות... יום השבוע: --- ציטוט השבוע: --- תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
איך קוראים לגן שבשכונה שלי?

לגן נוסף קוראים ריבת הפנינים.... סתם לא...

Man in the Box1

New member
אחלה שבוע

שירי השבוע של פרל: wash שירי השבוע בכללי: היו הרבה אלבום השבוע של פרל ג'אם: Lost Dogs Binaural אלבום השבוע בכללי: שלושת הראשונים של זפלין, ואבי רוד של הביטלס, יש מלא, לא רציני לכתוב פה את כולם :S אמן השבוע:אליס אין צ'יינס,זפלין,דרים תיאט'ר ועוד.. ספר השבוע: 'התפסן בשדה השיפון'.יש עליו עבודה מהבית ספר התמכרות השבוע: לנגן בסקסופון ציטוט השבוע: לא זוכר כרגע, אני אוסיף בהמשך סרט השבוע:לא יצא השבוע סדרת השבוע: סיינפלד וחברים פרי השבוע: אבטיח מקום השבוע: בית שוקולד השבוע: פרה צבע השבוע: ירוק ציפור השבוע: סנונית איש\ת השבוע: ידידה אייקון השבוע: - מקצוע השבוע: 5 יחי' מתמטיקה יום השבוע: שני ציטוט השבוע: מיותר תמונת השבוע: בהזדמנות

Anuerysm

New member
מה העניינים

שירי השבוע של פרל: לא שמעתי פרל ג'אם השבוע שירי השבוע בכללי: The Rolling Stones - Vantilator Blues, לא יודע איך פיספסתי ת'שיר הזה עד עכשיו אלבום השבוע של פרל ג'אם: - אלבום השבוע בכללי: שלום חנוך - מחכים למשיח אמן השבוע: הסטונס ספר השבוע: הקומדיה האלוהית - טור הטוהר התמכרות השבוע: קוקאין ציטוט השבוע: לא יודע סרט השבוע: הנודעת, מנהטן, הסנדק 2, הטייס סדרת השבוע: סאות' פארק פרי השבוע: אוכמניה מקום השבוע: העבודה שלי שוקולד השבוע: לבן (באמת אכלתי) צבע השבוע: לבן ציפור השבוע: תוכי שראיתי על כתף של מישהו איש\ת השבוע: משה מהשרדות
אייקון השבוע:
מקצוע השבוע: מלצרות יום השבוע: חמישי ציטוט השבוע: שאלת כבר תמונת השבוע: לא יודע

למעלה