למה משמשים מעצורי דיסק ?

ko5bi

New member
למה משמשים מעצורי דיסק ?

(עיגולים קטנים כאלה ליד הגלגל) והאם זה בכלל זה? יש לי 2 בעיות: 1) יש לי רעש מוזר בעת הברקס (האם זה מזה?) 2) יש לי תחושה כזו שהברקסים לא טובים כמו באופניים הקודמות שלי שלא היו בהם מעצורי דיסק (האם זה מזה) וכמובן כמו בכותרת למה הם משמשים? בתודה מראש, קובי

alonaski

New member
מעצורי דיסק משמשים לעצירה!

רק בשיטה אחרת ממעצורי הוי-ברייק (V-ברייק) המסורתיים... יכול להיות שיש לך מעצורי דיסק לא הכי טובים ולעומת זאת באופנים הקודמים שלך יש היו מעצורי וי ברייק כן טובים!

ko5bi

New member
באופנים הקודמות לא היה לי מעצורי

דיסק היה לי מעצורים (ברקסים) בלי דיסק

alonaski

New member
אופנים קודמים! וחדשים!

אופנים זה זכר רבים לא נקבה רבות! לא כ"כ הבנתי את תגובתך. האם מסתתרת כאן שאלה? מה לא הבנת מתשובתי??...
כי אני הבנתי שבאופנים הקודמים שלך היו וי ברייק ולא מעצורי דיסקים ועניתי לך בהתאם.

andnem

New member
תנסה לנקות את הרוטורים(אותם עיגולים

קטנים) עם אצטון. אולי הבריקס שלך לא מכווונים או הרפידות נשחקו- אז צריך לכוון. שיטת הכיוון תלויה בסוג הברייקס, מכניים או הידראוליים. חוץ מכיוון המעצורים עצמם, שים לב גם על כיוון מרחק בין ידיות הברייקס לכידון. יכול להיות שהמרחק לא מתאים, אז לא נוח לך ללחוץ על הידיות. לשינוי המרחק בדרך כלל על כל ידית יש בורג קטן.

ko5bi

New member
קניתי את האופניים היום חדשות לגמרי

ולגבי הרעש בבריקס זה נפוץ כשיש מעצורי דיסק או שזה משהו אחר?

idan4444

New member
ברקסים דיסק חדשים צריכים רכיבה

תן להם להישחק קצת ואז הם יתחילו לעבוד כמו שצריך

yules

New member
דיסקים חדשים זה בסדר

הם מרעישים עד שהרפידות "מתרגלות" לדיסק. זה נורמלי. אם עוד שבועיים של רכיבה זה ממשיך, לך לחנות שיכוונו אותם קצת. איזה אופניים\ מעצורים אלה?

andnem

New member
אם זה אופניים חדשים, תן לברייקס

זמן-מה, אחר כך או שהם יעבדו, או שגש לחנות איפה שקנית. לפחות כיוון אחד אחרי הקניה בחנויות עושים ללא תשלום - לא רק מעצורים, גם מערכת ההילוכים וכל מה שצריך לכוון.

ko5bi

New member
אופני קונה סקראפ 2007

Hayes SOLE V6 צירי גלגלים KK Disc, FH-M475 disc

למעלה