למה מגדל מקבלת בראש? למה מגדל מקבלת בראש?
ק קרלטון New member 14/12/06 #2 עפה מהמעוף נכתב ע"י gkeidar: למה מגדל מקבלת בראש? לחץ כדי להרחיב... עפה מהמעוף מגדל
G gkeidar New member 14/12/06 #3 נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' נכתב ע"י קרלטון: עפה מהמעוף מגדל לחץ כדי להרחיב... נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' אני אקח ת'לינק לראות מה כתוב שם
נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' נכתב ע"י קרלטון: עפה מהמעוף מגדל לחץ כדי להרחיב... נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' אני אקח ת'לינק לראות מה כתוב שם
M MINSA New member 14/12/06 #4 היא עפה נכתב ע"י gkeidar: נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' אני אקח ת'לינק לראות מה כתוב שם לחץ כדי להרחיב... היא עפה לא כי היא מניה לא טובה
היא עפה נכתב ע"י gkeidar: נכון. תודה. שכחתי. עפה מקרנות, וכו' אני אקח ת'לינק לראות מה כתוב שם לחץ כדי להרחיב... היא עפה לא כי היא מניה לא טובה
G gkeidar New member 14/12/06 #5 רות... רות... זה האיטלינואים. רות.. נכתב ע"י MINSA: היא עפה לא כי היא מניה לא טובה לחץ כדי להרחיב... רות... רות... זה האיטלינואים. רות.. לא רוצים להזיז ת'רברס! אינאן דראבון!
רות... רות... זה האיטלינואים. רות.. נכתב ע"י MINSA: היא עפה לא כי היא מניה לא טובה לחץ כדי להרחיב... רות... רות... זה האיטלינואים. רות.. לא רוצים להזיז ת'רברס! אינאן דראבון!