למה מאטיה וניב-עקרב... קיבלו צבע של מנהל?? זה סתם מעניין אותי... לאב יו יעל
י יעל לא רוקדת שעצוב New member 7/3/01 #1 למה מאטיה וניב-עקרב... קיבלו צבע של מנהל?? זה סתם מעניין אותי... לאב יו יעל
נ ניב-עקרב New member 7/3/01 #2 הי לך יעל אז ככה, יש מס` סיבות: 1. פורים 2. מתאים לנו יותר 3. כי תגל ביקשה מאיתנו, ואל תדאגי, זה זמני, נותנים קצת זמן מנוחה לתגל. מקווה שעניתי לך.. תבחרי את התשובה שמתאימה לך יותר. בי לך, אוהבת ניב
הי לך יעל אז ככה, יש מס` סיבות: 1. פורים 2. מתאים לנו יותר 3. כי תגל ביקשה מאיתנו, ואל תדאגי, זה זמני, נותנים קצת זמן מנוחה לתגל. מקווה שעניתי לך.. תבחרי את התשובה שמתאימה לך יותר. בי לך, אוהבת ניב
T t@gel New member 8/3/01 #3 אהמממ...... כי הן מנהלות את הפורום בהעדרי... ואני סוגדת להן על עבודתן כאן הן מדהימות... חג שמח חמודה אני
אהמממ...... כי הן מנהלות את הפורום בהעדרי... ואני סוגדת להן על עבודתן כאן הן מדהימות... חג שמח חמודה אני
ה הדבורה מאיה New member 8/3/01 #4 הצבע האדום....זה כי אני מתחפשת לפרת משה רבנו. כל השנה אני סתם פרה, אז לכבוד פורים החלטתי...להתאדם. סתאם בצחוק. אני חושבת שתגל וניב כבר ענו...אז כל מילה שלי מיותרת.
הצבע האדום....זה כי אני מתחפשת לפרת משה רבנו. כל השנה אני סתם פרה, אז לכבוד פורים החלטתי...להתאדם. סתאם בצחוק. אני חושבת שתגל וניב כבר ענו...אז כל מילה שלי מיותרת.