למה לא סותמים לבהמה המטומטמת והפסיכופתית את הפה עם מחסום לפני שמפגישים אותה עם בני אדם ?!

evglev1

Well-known member
מנהל
הייתי מיעץ לרופא להתנסח אחרת, ביתר רגישות, ולומר לחולה הסופני "אילו הייתי בנעליך, לא הייתי רוכש תקליטים אריכי-נגן"...
שאלתי את המומחה לקנוניות שמפרגן לשרה על שכשביבי אמר למשפחות החטופים שיש רק 24 חטופים חיים, אגב היום הייתי בטקס יום הזיכרון וקיבלתי כרוז להשבת אחד החללים ובו גם נכתב מפורשות שיש 35 חללים שלא זוכים לקבורה בישראל, כך שלא באמת יש תקווה שיש יותר, אך שרה גם זורע מלח עם על הפצעים ואומרת פחות מול המשפחות של החטופים. מבחינת המומחה לקנוניות מפני שזאת האמת, זה בסדר ולא צריך שום טאקט ושום כבוד. והאמת גם אני ריככתי את הדוגמא יותר מדי שחולה מקבל תוצאות בדיקות גרועות ושלפיהן הוא חולה סופני והוא כמובן לא מבין את הבדיקות והרופא צריך להסביר אז במקום להסביר על המחלות הרופא אומר: "תכין לעצמך את הקבר".

חנן44

Well-known member
שאלתי את המומחה לקנוניות שמפרגן לשרה על שכשביבי אמר למשפחות החטופים שיש רק 24 חטופים חיים, אגב היום הייתי בטקס יום הזיכרון וקיבלתי כרוז להשבת אחד החללים ובו גם נכתב מפורשות שיש 35 חללים שלא זוכים לקבורה בישראל, כך שלא באמת יש תקווה שיש יותר, אך שרה גם זורע מלח עם על הפצעים ואומרת פחות מול המשפחות של החטופים. מבחינת המומחה לקנוניות מפני שזאת האמת, זה בסדר ולא צריך שום טאקט ושום כבוד. והאמת גם אני ריככתי את הדוגמא יותר מדי שחולה מקבל תוצאות בדיקות גרועות ושלפיהן הוא חולה סופני והוא כמובן לא מבין את הבדיקות והרופא צריך להסביר אז במקום להסביר על המחלות הרופא אומר: "תכין לעצמך את הקבר".
נראה לי שכל חטוף פחות גורם לה לאושר

evglev1

Well-known member
מנהל
חח פעם אחת שהיא אומרת את האמת זה לא טוב לך.

אתה בעצמך נתת צילומים של 17 אנשים בערך שכנראה חיים.
יש מקום להגיד כל דבר לא מול משפחות החטופים אומרים דברים כאלה. כמו שמי שהאמין לאסתר פולארד כשאמרה שרפי איתן (לא רפול) ז"ל אמר לו שהוא מצטער שלא רצח את פולארד כשהוא ברח לשגרירות ובכך הוציא את ישראל מכל הבלגו כעס על רפי איתן ז"ל.

Cranio

Well-known member
יש מקום להגיד כל דבר לא מול משפחות החטופים אומרים דברים כאלה. כמו שמי שהאמין לאסתר פולארד כשאמרה שרפי איתן (לא רפול) ז"ל אמר לו שהוא מצטער שלא רצח את פולארד כשהוא ברח לשגרירות ובכך הוציא את ישראל מכל הבלגו כעס על רפי איתן ז"ל.
עזוב,
אין טעם להסביר לו .

evglev1

Well-known member
מנהל
היא חשבה שלא ישמעו.
אה זה משפחתי אצלם, גם כשביבי לחש לרב כדורי ז"ל ששמלאני שכחו מה זה להיות יהודים, הוא היה בטוח שאם הוא מדבר באוזן אז הרב הוא היחיד ששומע ומי שיקליט את זה לא ישמע יצליח לשמוע או להשמיע את מה שאמר.

אה זה משפחתי אצלם, גם כשביבי לחש לרב כדורי ז"ל ששמלאני שכחו מה זה להיות יהודים, הוא היה בטוח שאם הוא מדבר באוזן אז הרב הוא היחיד ששומע ומי שיקליט את זה לא ישמע יצליח לשמוע או להשמיע את מה שאמר.
אז אתה אומר שזה קנוניה והכל רמאות שהיא ידעה ששומעים?

אביב 2019

Well-known member
יש לי תשובה הולמת לזוג-
במשפחת האחים נתניהו ישנם עד שלושה אחים.
פחות.
אמרתי ** עד ** שלושה אחים.

פחות האח יוני נתניהו ז"ל.

תמשיכו לצפות בארץ נהדרת ולהאמין שהיא בהמה באמת. איזה אנשים, ה' ירחם.
ארה"ב יזמה את 7/10 יחד עם ביבי,קיסינג'ר ומי שצריך בישראל
רוצים להקים רכבת וקווי גז ונפט מהודו וסעודיה
דרך ירדן וישראל לאירופה ושהערבים לא יתקפו שם.
החטופים זה התרגיל להכניס את בוחרי השמאל למלחמה בעזה אחרת לא היו
מסכימים להיכנס ובטח לא להישאר.הרי היו יכולים להחזיר אותם אחרי 7/10 מייד.

דורי 1981

Well-known member
הדוגמא שלך ממחישה שצריך מחסום גם לבני אדם (היא בקושי עונה לקטגוריה מבחינת התנהגות, אבל מילא).

evglev1

Well-known member
מנהל
הדוגמא שלך ממחישה שצריך מחסום גם לבני אדם (היא בקושי עונה לקטגוריה מבחינת התנהגות, אבל מילא).
כנראה בגלל זה היהדות אסרה לאכול חזיר, כי כבר אז היה ידוע שיש בקרב בני האדם בכלל ובקרב היהודים בפרט חזירים דו רגליים.

למעלה