לא היית כותב פרודיה שחורה טובה יותר על הזוג תנארדייה . לפעמים המציאות מנצחת את האומנות .נתניהו אמר כי "יש עד 24 חטופים חיים בעזה";
אשתו שרה העירה: "פחות"
המציאות עולה על כל דמיון .לא היית כותב פרודיה שחורה טובה יותר על הזוג תנארדייה . לפעמים המציאות מנצחת את האומנות .
תראה שעוד מעט שרה תגיד שאם החמאס לא נותנים לחטופים לחם, אז שיאכלו עוגות.לא היית כותב פרודיה שחורה טובה יותר על הזוג תנארדייה . לפעמים המציאות מנצחת את האומנות .
חח פעם אחת שהיא אומרת את האמת זה לא טוב לך.נתניהו אמר כי "יש עד 24 חטופים חיים בעזה";
אשתו שרה העירה: "פחות"
אתה אדיוט , או מה?חח פעם אחת שהיא אומרת את האמת זה לא טוב לך.
אתה בעצמך נתת צילומים של 17 אנשים בערך שכנראה חיים.
אתה גם קונה את הסיפור הטיפשי שזה פוגע במשפחות של החטופים שחושבים שאולי הם חיים?אתה אדיוט , או מה?
אתה דביל, או מה ?אתה גם קונה את הסיפור הטיפשי שזה פוגע במשפחות של החטופים שחושבים שאולי הם חיים?
מה זה תחביב חדש בישראל? שקרנות לאומית.
היא פסיכולוגית ילדים ואמרה את זה אז כזה גרוע זה לא יכול להיות בתור אמירה בלי טאקט.אתה דביל, או מה ?
עדיף שלא תגיב כי כל תגובה שלך גרועה מקודמתה.היא פסיכולוגית ילדים ואמרה את זה אז כזה גרוע זה לא יכול להיות בתור אמירה בלי טאקט.
היא שומרת עליו שידבר לעיניין.
עוזרת לו כבר הוא זקן יחסית.
לא יודע איך בן אדם כל כך בוטה הצליח לקבל רישיון להיות פסיכולוגית ועוד פסיכולוגית ילדים. היא עושה טובה שהיא בקושי עובדת ובכך לא הורסת לפחות ילדים את החיים.היא פסיכולוגית ילדים ואמרה את זה אז כזה גרוע זה לא יכול להיות בתור אמירה בלי טאקט.
היא שומרת עליו שידבר לעיניין.
עוזרת לו כבר הוא זקן יחסית.
עזוב נו באמת הצביעות עם החטופים עולה לשמיים.לא יודע איך בן אדם כל כך בוטה הצליח לקבל רישיון להיות פסיכולוגית ועוד פסיכולוגית ילדים. היא עושה טובה שהיא בקושי עובדת ובכך לא הורסת לפחות ילדים את החיים.
מה היית אומר על רופא שהיה אומר לחולה סופני "תכין לעצמך את הקבר"?אתה גם קונה את הסיפור הטיפשי שזה פוגע במשפחות של החטופים שחושבים שאולי הם חיים?
מה זה תחביב חדש בישראל? שקרנות לאומית.
בול !מה היית אומר על רופא שהיה אומר לחולה סופני "תכין לעצמך את הקבר"?
היא אמרה את הברור מאליו - חלק מה 24 מתים.מה היית אומר על רופא שהיה אומר לחולה סופני "תכין לעצמך את הקבר"?
בטח מחית כפיים ליוסי שריד ז"ל כשביום האזכרה למנחם בגין ז"ל, אמר שהוא ידע גם להזיק ותיאר את היציאה למלחמת לבנון הראשונה וביום האזכרה ליאיר שטרן ז"ל אמר שנעשה בו סיכול ממוקד על ידי הבריטים וגם על הדברים שאורית סטרוק אמרה כשאריאל שרון ז"ל נפטר.היא אמרה את הברור מאליו - חלק מה 24 מתים.
ביבי פנה לעם ולא למשפחות החטופים.
היא גם לא אמרה מי מת.
נימוס זה הצביעות המקובלת.בטח מחית כפיים ליוסי שריד ז"ל כשביום האזכרה למנחם בגין ז"ל, אמר שהוא ידע גם להזיק ותיאר את היציאה למלחמת לבנון הראשונה וביום האזכרה ליאיר שטרן ז"ל אמר שנעשה בו סיכול ממוקד על ידי הבריטים וגם על הדברים שאורית סטרוק אמרה כשאריאל שרון ז"ל נפטר.
אז אתה גם מצדיק את אלה שמתפנים ברחוב במקום גלוי בלי להסתתר?נימוס זה הצביעות המקובלת.
היה איזה אחד נראה לי בן 60-70 שהיה איזה 50 מטר לפני והיה יום שבת בלי אנשים ברחוב כמעט,אז אתה גם מצדיק את אלה שמתפנים ברחוב במקום גלוי בלי להסתתר?
הייתי מיעץ לרופא להתנסח אחרת, ביתר רגישות, ולומר לחולה הסופני "אילו הייתי בנעליך, לא הייתי רוכש תקליטים אריכי-נגן"...מה היית אומר על רופא שהיה אומר לחולה סופני "תכין לעצמך את הקבר"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.