למה לא סותמים לבהמה המטומטמת והפסיכופתית את הפה עם מחסום לפני שמפגישים אותה עם בני אדם ?!

evglev1

Well-known member
מנהל
היא פסיכולוגית ילדים ואמרה את זה אז כזה גרוע זה לא יכול להיות בתור אמירה בלי טאקט.

היא שומרת עליו שידבר לעיניין.

עוזרת לו כבר הוא זקן יחסית.
לא יודע איך בן אדם כל כך בוטה הצליח לקבל רישיון להיות פסיכולוגית ועוד פסיכולוגית ילדים. היא עושה טובה שהיא בקושי עובדת ובכך לא הורסת לפחות ילדים את החיים.

לא יודע איך בן אדם כל כך בוטה הצליח לקבל רישיון להיות פסיכולוגית ועוד פסיכולוגית ילדים. היא עושה טובה שהיא בקושי עובדת ובכך לא הורסת לפחות ילדים את החיים.
עזוב נו באמת הצביעות עם החטופים עולה לשמיים.

מצד כולם.

זה הפך להיות מטבע עובר לסוחר.

evglev1

Well-known member
מנהל
היא אמרה את הברור מאליו - חלק מה 24 מתים.

ביבי פנה לעם ולא למשפחות החטופים.

היא גם לא אמרה מי מת.
בטח מחית כפיים ליוסי שריד ז"ל כשביום האזכרה למנחם בגין ז"ל, אמר שהוא ידע גם להזיק ותיאר את היציאה למלחמת לבנון הראשונה וביום האזכרה ליאיר שטרן ז"ל אמר שנעשה בו סיכול ממוקד על ידי הבריטים וגם על הדברים שאורית סטרוק אמרה כשאריאל שרון ז"ל נפטר.

בטח מחית כפיים ליוסי שריד ז"ל כשביום האזכרה למנחם בגין ז"ל, אמר שהוא ידע גם להזיק ותיאר את היציאה למלחמת לבנון הראשונה וביום האזכרה ליאיר שטרן ז"ל אמר שנעשה בו סיכול ממוקד על ידי הבריטים וגם על הדברים שאורית סטרוק אמרה כשאריאל שרון ז"ל נפטר.
נימוס זה הצביעות המקובלת.

אז אתה גם מצדיק את אלה שמתפנים ברחוב במקום גלוי בלי להסתתר?
היה איזה אחד נראה לי בן 60-70 שהיה איזה 50 מטר לפני והיה יום שבת בלי אנשים ברחוב כמעט,

ומתחת לאתר בניה על המדרכה,אתה יודע עם ה"גג" למעלה שלא יפלו דברים מהאתר בניה על המדרכה

ופתאום הוא נעמד במקום וחשבתי שהוא מסתכל בפלפון.

שהגעתי אליו ראיתי שהוא משתין על המדרכה.

זה כבר מעבר לנימוס זה חוצפה.

כנראה שמדובר באדם עם בעיה בריאותית שלא יכול להתאפק אף על פי שראיתי אותו כמה פעמים ולא עשה

את זה שהיה אנשים.

certified.woke

Well-known member
מה היית אומר על רופא שהיה אומר לחולה סופני "תכין לעצמך את הקבר"?
הייתי מיעץ לרופא להתנסח אחרת, ביתר רגישות, ולומר לחולה הסופני "אילו הייתי בנעליך, לא הייתי רוכש תקליטים אריכי-נגן"...

למעלה