למה לא מזיזים משהו במדינה הזו למה???????????

pachanga

New member
למה לא מזיזים משהו במדינה הזו למה???????????

אתם יודעים מה אני הייתי עושה.????? אני אגיד לכם פשוט מאוד: הרי מי נותן לערבים נשק??????? המדינה המפגרת שלנו נותנת להם כסף לנשק הרי על חשבון מי עם חיים מים חשמל ולא משלמים מיסים אנחנו !!! פשוט מאוד לסגור להם את השיברים ולנתק את החשמל ותראה איך הכל נגמר בשבוע אחד. אבל לא ישראל דופקת חשבון יותר מידי נקודה!!!!!! ואז היא לא תעשה את זה כי המדינות שתומכות בישראל יגידו שאסור ואנחנו אכזריים!!!!!!!! פצ`אנגה שנורא עצבנית למה שקורה במדינה הזו!!!!!!

הי לך..

גם אני חושבת בדיוק כמוך.. פעם אמרתי שממש מגיע לנו, מה שאנחנו עושים זה מזמינים את זה על עצמינו.. כל כך נמאס, אנחנו לא יכולים ללכת במדינה שלנו (בהדגשה, שלנו), בלי פחד.. ילדים, תינוקות, לא יכולים לנסוע בלי שאולי יפגעו.. עד מתי? איזה יצור אכזרי יש מולנו ואנחנו מפחדים להיות הרעים בעיני העולם.. מה קרה לחשיבה?? ניב

pachanga

New member
ניב חמוד

מה יגידו הצעירים למה להתחתן להביא ילדים שיראו איזה מלחמה יש לנו????? איזה טעם יש לנו??? המדינה שלנו הולכת פאאאאאאארש:-(

צודקת ממש-אנחנו האויבים הכי גרועים

של עצמינו.. מפחדים מה יגידו הגויים לערבים מותר להיות ניבזיים אנחנו ``קלאסה``..עם נאור עלאק משלמים מחירים על טיפשות במקום לנצל את פוטנציאל הכח מרק.

גם אני בטוח..שדי בהפסקת חשמל לשבוע

ונגמרה האיתיפאדה הקדושה שלהם שיזיעו קצת.. מרק.

אריסטו

New member
הידד לימין

ניכרת תוספת כח לימין בכל פעם שקורה ארוע רצחני במדינה ואחר כך הנשמות הטהורות חוזרות לסורן. הפעם הידד לימין-הימין מוכיח קבל עם ועדה את צידקת חשיבתו שדוכאה בכל עת שהשמאל היה בשלטון וכן בעת שהימין היה כיוון שלא סלחו לו על נצחונו. הסיפור של יחסי ישראל ערפאת אין כמוהו בהיסטוריה האנושית. מדינה ריבונית לוקחת טרוריסט בשפל המדרגה ובלי גיבוי עולמי ומקדמת אותו להיות ראש מדינה ומאיים על קיומה. הטרוריסט נשאר טרוריסט ומאז חזרתו בברכת השמאל נטול הראיה הוא הפך את ההסתה נגד ישראל למטה לחמו-ארגון טרור חי על הסתה ועל מחסור שהוא עצמו יוצר. המטוס הקרוב לטוניס צריך להיות עם ערפאת בפנים וארונות העץ עם גופות ברגותי,אל הינדי ומוסא ערפאת וכן טיראווי-לא אבכה אם יצרפו אליהם עוד רבים וטובים

אל תהיה צודק היה חכם

לצערי אין באימות העובדות על ידי הימין אשר טופחות יום יום, על מנת להציל את הכבוד האבוד של מדינת ישראל/חלם, כך שהרבה הבדל בבחינת מבחן התוצאה בין מדיניות השמאל הנעלמת לבין מדיניות הימין אשר אכן צדקו בכל כוונותיהם של הפלשתינאים = אין. אז מה יעזור כאן כשהחוכמה לא גרה כאן יותר?

התוצאה של שני המצבים הללו שווה.

מה עם מבחן התוצאה? חשוב מי ידרדר יותר לאט או יותר מהר? המדיניות החכמה אכן קבלה את הזיכיון על פעולות אשר יחזירו את הלגיטימציה שלנו לחיות כאן בשקט וכלום לא נעשה . מה שכן נעשה משוקלל בכלום. קוסמטי. דמה.

למעלה