ברוב הגדול של האוטובוסים שאני נוסע בהםלמה כיף להיות באוטובוס בחו"ל ובישראל זה מעיק?
אז חוץ מהנוחות והזמינות אולי גם הרעש החזק שלא נותן להירגע אחרי יום עבודה מעיק מוסיף למועקה?
אפשר לבקש מהנהג להנמיך את הרדיולמה כיף להיות באוטובוס בחו"ל ובישראל זה מעיק?
אז חוץ מהנוחות והזמינות אולי גם הרעש החזק שלא נותן להירגע אחרי יום עבודה מעיק מוסיף למועקה?
את נתקלת בבעייה הזו בדר"כ?אפשר לבקש מהנהג להנמיך את הרדיו
בדרך כלל זה עובד, בייחוד אם מבקשים יפה.
לעתים רחוקות מאודאת נתקלת בבעייה הזו בדר"כ?
או שמראש הרדיו פועל בעוצמה נמוכה או כלל לא?
הוא מחוייב על פףי התקנות להנמיך ואף לכבות כשנוסע מבקש ממנו.אפשר לבקש מהנהג להנמיך את הרדיו
בדרך כלל זה עובד, בייחוד אם מבקשים יפה.
בטוח שלכבות? לפי מה שזכרתי הוא מחויב להחליש אבל לא לכבות.הוא מחוייב על פףי התקנות להנמיך ואף לכבות כשנוסע מבקש ממנו.
מחוייב לכבות.בטוח שלכבות? לפי מה שזכרתי הוא מחויב להחליש אבל לא לכבות.
אני לא חושב שאתה צודק.מחוייב לכבות.
יותר נכון, אסור לו בכלל להפעיל.
כי בישראל הישראלים חייבים לדבר בסלולר בזמן הנסיעהלמה כיף להיות באוטובוס בחו"ל ובישראל זה מעיק?
לא, זה יותר גרוע מרצחכי בישראל הישראלים חייבים לדבר בסלולר בזמן הנסיעה
זה גורם לקרינה רבה בתוך האוטובוס הסגור, וזה חוסר התחשבות בנוסעים האחרים.
שיחות פרטיות בפרהסיה גרועות מיחסי מין בפרהסיה
לדעתי זהו מקרה חריגלמה כיף להיות באוטובוס בחו"ל ובישראל זה מעיק?
שתדע לך שבהרבה מקרים זה לא בכוונהמקרים של נהג ששומע מוזיקה חזקה קרו לי כמה פעמים.
אבל זה לא הרוב.

אבל לאחרונה יש תופעה אחרת שמאוד מעצבנת אותי, אנשים ששומעים מוזיקה עם אוזניות (בלי אוזניות זה נדיר), אבל בווליום שלא יבייש רמקול איכותי. זה מפריע בעיקר ברכבת כשיש שקט (באוטובוס פחות אפשר לשמוע), וזה קרה לי המון פעמים בזמן האחרון.
מקרים של נהג ששומע מוזיקה חזקה קרו לי כמה פעמים.למה כיף להיות באוטובוס בחו"ל ובישראל זה מעיק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.