למה זה כואב כל כך?????

שירי600

New member
אני שונאת אותתתתתתתתווווווווווו../images/Emo7.gif

למה הוא עשה את הדברים האלה????. אוווווווווווף איך אפשר להנות מילדה בכלל איך??? שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!

שירי600

New member
../images/Emo7.gifלמה?????

למה הוא צריך לדחוף ידיים למה להשתמש בהן בכלל למה הכל היה צריך להיות כדי שהוא יהיה שמח מה איתי???????. לא אכפת לו שכאב לי לא אכפת לו ממני בכלל סתם אמר שהוא אוהב סתם אמר כדי שאשתוק ולא אזוז שלא אתנגד לו ולרצונות שלו למה????????????????? לא עושים דברים כאלו לילדה קטנה לא עושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת אותו!!!!!!!!!1

archybanker

New member
לילדה הקטנה ../images/Emo141.gif

אם הוא היה בנאדם נורמלי ואוהב, (כנראה שהוא לא זה ולא זה !!!!) הוא היה רוצה שגם לך יהיה טוב כי ההנאה הכי גדולה היא לגרום הנאה למישהו אהוב תתרחקי ממנו !!!!!!!!!! ואם זה לא עוזר או לא אפשרי זה נקרא אונס

ניאו30

New member
../images/Emo7.gif יש לך סיבה טובה לשנוא אותו...

ולא עושים את זה לאף אחד,לא חשוב הגיל,אבל את צודקת שבטח לא לילדה קטנה. יוצא לי לקרוא מדיי פעם דברים של אנשים שעברו כאלו דברים,וכל הזמן זה גורם לי לחשוב בדיוק אל היום הזה,כי אני רואה איך ברגע אחד של רשעות אנשים יכולים לקחת את החיים של אנשים אחרים. נכון אני יודע,שזה לא אותו דבר,את עדיין בחיים, אבל לקחו ממך משהו שכבר לא יחזור לעולם,לקחו ממך את האמון באנשים,וזה דבר נורא שקורה.ואני בטוח שלקחו ממך עוד הרבה דברים,אבל אני לא רוצה להגיד סתם,רק לקוות שתדעי להתאושש מזה,אולי לפתוח חיים חדשים,דף חדש,אם זה אפשרי בכלל.צריך רק למצוא איזה דברים קטנים להאחז בהם, שיעזרו לך לעלות למעלה.מה עם חברים קרובים? סיפרת למישהו?(כמה זמן את שומרת את זה בפנים?,כי אני זוכר שלא מזמן כתבת איזה משהו אבל לא פירטת). אני חושב שזה יהיה כל כך קשה לעבור את זה לבד,חייבים להעזר באנשים אחרים,באנשים שאוהבים אותך,ואם לא תמצאי כאלו שתוכלי לשתף אותם בזה אולי לחשוב על עזרה מקצועית(ואני יודע שאני צריך להגיד את זה גם כלפיי,אני יודע...אני חושב שאני אומר...אני חושב שאני גם יעשה...). כל כך חבל שיש כאלה אנשים רשעים בעולם שהופכים אותו לגהנום עלי אדמות.

שירי600

New member
תודה לכולכם על התגובות

אני מצטערת אבל אני לא יודעת מה להגיד לא יודעת איך הצלחתי בכלל להגיד את מה שאמרתי פה היום מגעילה את עצמי סליחה

archybanker

New member
לא סליחה ולא נעליים

אם לא תגידי , איך נוכל לעזור? ואני דווקא רוצה לשמוע יותר, כדי לעזור יותר בשבילך:

שירי מתוקה

כואב לי לשמוע, תמיד זה כואב מחדש לראות שיש אנשים כל כך רעים בעולם הזה. אבל זה טוב שאת אומרת, ואנחנו פה להקשיב לך, לחבק אותך חזק ולנגב את הדמעות. תרגישי טוב

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מנסים לחשוב..

מנסים לחשוב מה אומרים לילדה הקטנה שבך, שמישהו ניצל את תמימותה, הכאיב, השתיק, לקח את ילדותה והשאיר אותה ואת נפשה פצועה... מנסים לחשוב מה אומרים לשירי הגדולה, האמיצה, שלא יכולה יותר עם הזכרונות שלא מרפים, שמלווים ומכאיבים כאילו היום זה אז.. שלא יכולה יותר לשתוק, כמו אז, והחליטה לא לשתוק יותר, והחליטה לצעוק שכואב לה ולשתף ולספר מה קרה... מנסים לחשוב מה אומרים כששומעים את המלים של שירי, שרוצה שיקחו ממנה את הכאב הזה, את הזכרונות האלה, שמחפשת שמישהו יענה לה על השאלה "לָמָה"? מנסים לחשוב איך להגיד לך, שירי, שכל מילה שלך, שמכילה שנים של שתיקה, של כאב, של זכרונות, נגעה בנו.
ואולי שירי יקרה, אולי אין לנו תשובה ל"למה".. אבל אנחנו פה, איתך, כדי למצוא תשובה ל"איך". איך מעכשיו, אחרי ששיתפת, אפשר ללמוד להתמודד עם הזכרונות, עם הכאב, עם הכעס. שפחות יכאיבו, שפחות יפריעו...כי בצעד האמיץ שעשית, ששיתפת אותנו, את כבר לא לבד... ((((( שירי )))))

למעלה