הפריגטה הרייט
New member
אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
מה הבעיה לפרמט??אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
אי אפשרמה הבעיה לפרמט??
אין דבר כזה. צריך רק לדעת איך.אי אפשר
דבראין דבר כזה. צריך רק לדעת איך.
יש סיכוי יותר טוב שצוקרברג הגיע לכאן בחללית, מאשר שאורי ילקח מכאן בחללית.אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
כנראה שאת תפקידי הג'וניור עושה AI ואין צורך באנשיםהעיתון מדווח של "משבר ג'וניורים בהייטק" - לומדים סתם, כי כל חברה בשוק מטפלת בעצם (bone) אחרת אז תכלס אפשר להביא סתם בנאדם מהרחוב וללמד אותו 3 חודשים עבודה וזה הרבה יותר בטיחותי
שטויותאני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
פעם היו זמנים יותר יפים, עכשיו הכל אפוף מסתוריןכל מערכת חדשה היא יותר כבדה מהקודמת. XP היה ניכנס ב- CD אחד של 700 מגה.
ובמחשב היה מספיק לו מחיצה של 10 GB שלוקח 10 דקות לפרמט ועוד 10 דקות להתקין מחדש.
אם תרשום יותר ברור מה אתה מנסה לעשות, אולי יהיה אפשר לעזור.פעם היו זמנים יותר יפים, עכשיו הכל אפוף מסתורין
בימינו זה בא על usb drive.אם תרשום יותר ברור מה אתה מנסה לעשות, אולי יהיה אפשר לעזור.
אבל בכללי, אם אתה רוצה לפרמט ולהתקין חלונות מחדש, אתה צריך את הדיסק שממנו התקנת את מערכת ההפעלה.
זה אמור להיות אותו הדבר.בימינו זה בא על usb drive.
זה מקרה טוב שספק מספק דבר כזהבימינו זה בא על usb drive.
יש 2 אפשרויות.זה מקרה טוב שספק מספק דבר כזה
1. זה לא קורה בפועליש 2 אפשרויות.
1. לקנות מחשב ולקנות גם את מערכת ההפעלה. ואז אתה מקבל את מערכת ההפעלה על דיסק אופטי או דיסק און קי.
2. לקנות מחשב מותג. ואז המחשב כבר מגיע עם מערכת הפעלה.
ואז בשביל לייצר את הדיסק של מערכת ההפעלה יש איזה הליך שצריך לעשות שבסיומו יש לך דיסק און קי או כמה דיסקים אופטים עם השחזור להגדרות יצרן של המחשב שלך. שזה מקביל לתהליך הפרמוט וההתקנה מחדש של מערכת הפעלה שאתה קונה בנפרד.
אם אתה רוצה לפרמט ולהתקין מחדש אתה צריך דיסק של מערכת ההפעלה.1. זה לא קורה בפועל
2. לייצר דיסק הפעלה ולפרמט זה בתנאי שאתה מתקין שוב ווינדוס...
רק נראה לך. כשאני קניתי מחשב פעם עם XP אתה יודע איזה שיט דחפו לי?פעם היו זמנים יותר יפים, עכשיו הכל אפוף מסתורין
רק תיקון. בזמן פרמוט והתקנה מחדש זה הלוח אם שלא זיהה את הדיסק הקשיח.רק נראה לך. כשאני קניתי מחשב פעם עם XP אתה יודע איזה שיט דחפו לי?
המערכת הפעלה לא היתה מזהה את הדיסק הקשיח. למה? כי חסר דרייבר. () אז הייתי צריך ללמוד איך מייצרים מהדרייבר של לוח האם דרייבר שמוכן על הדיסק פלופי (שאגב, כבר אין היום במחשבים החדשים)
ואז כשמפרמטים את המחשב ומתקינים מחדש את המערכת ההפעלה צריך לתקתק על לחצן F כלשהו
ואז להכגיס את הדיסק פלופי שיועתקו ממנו הקבצים ואז המערכת יכולה להמשיך להיות מותקנת מדיסק ההתקנה שלה. ובלי זה הכונן הקשיח יהיה בלתי מזוהה למערכת ההפעלה. אתה מכיר שיט כזה היום כשמתקנים מערכת הפעלה על מחשב?
בחנות כשקניתי בסך הכול יכלו למכור לי XP בגרסה טיפה חדשה שבה המערכת הפעלה מגיעה כבר עם הדרייבר הזה והיא אוטומטית מזהה את הדיסק.
אבל לא. הם החליטו שמחשב עם לוח אם שמחובר אליו דיסק קשיח שנקנה עם מערכת ההפעלה שלא תזהה אותו, זה מוצר שבסדר למכור אותו לאנשים.
כי פעם באותה חנות היה נהוג שמביאים את המחשב לחנות כשיש בעיה , משלמים כסף והם שולחים אותו למעבדה לפרמוט והתקנה. וכשהם מתקינים את מערכת ההפעלה הם בכלל לא משתמשים בדיסק של מערכת ההפעלה שקניתי. יש להם דיסק משלהם שמזהה אוטומטית את הדיסק הקשיח. אתה מבין את השיט הזה?
.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.