למה הסכרון עם האייפון כ"כ קשה (לי)??

למה הסכרון עם האייפון כ"כ קשה (לי)??

איכשהו שעשיתי סיכרון עם המחשב, לא יודעת על מה לחצתי (ניסיתי שכל התמונות מהמכשיר יגיעו למחשב - הם עברו), אבל על המכשיר נוספו לי 3 (!) העתקים של אותו אלבום תמונות, איך אני מוחקת את העתקים? לא מצאתי שום דרך מהמכשיר עצמו. מישהו? תודה

AYELET1

New member
לפני הסנכרון , שמרי

1. את התמונות שיש לך בתיקיה במחשב לסנכרון - בתיקיה נוספת. 2. התמונות שבאייפון - חברי אותו למחשב. האייפון יופיע ככונן נוסף ב"מחשב שלי" (אם אנו מדברים על חלונות). פתחי את הכונן והעתיקי משם את התמונות לתיקיה נפרדת (לגיבוי) במחשב. אחרי כל זה התחילי עם ה"משחקים". בהצלחה!

גאון../images/Emo70.gif ההסבר שלך היה יותר נוח לי

וזה הצליח! אם כבר אז עוד שאלה: אני די נמנעת להתחבר לרשת עם האייפון כי זה יקר, חשבתי (חה חה), שהמשחקים שאין פס של הודעות או פרסומות בתחתית, אז המשחק לא מתחבר לרשת. גם לא נכנסתי למשחקים שראיתי את הסימן להתברות (השמש המסתובבת). אממה, במשחק "Angry Bird" (שהוא אחד המעולים לדעתי), חשבתי שאין התחברות, אין שמש, אין הודעות - אז שיחקתי, והרבה! הגיע החשבון: 200 רק לגלישה, מסתבר שהמשחק כן מתחבר. אז, איך אני יכולה לדעת אם המשחק מתחבר או לא, ואם יש דרך לבחור באייטון משחקים ללא חיבור לרשת. ושוב, תודה על העזרה

AYELET1

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif עליך להתקשר עם חברת הסלולר

ולחסום גלישה. אם זכרוני אינו מטעני, אז גם לא תהיה לך במקרה כזה אפשרות משלוח MMS. בררי! מרגיז מאד!

אוי סליחה, גאונה../images/Emo70.gif

אז זהו שלא רציתי לחסום לגלישה, נחמד שיש את האופציה, יש לי אפשרות גלישה של 30 בחודש. רק מרגיז שאני לא יודעת מראש איזו אפליקציה מתחברת לרשת ואיזה לא. בנתיים אני עוברת גמילה מהציפור העצבנית

מיטל 1103

New member
היי אנטיבס

גם אני בחודש הראשון קיבלתי חשבון מנופח מאורנג' התקשרתי וביקשתי לחסום גלישה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכמעט בכל בית קפה ומשרד ניתן לגלוש ללא תשלום. אני ניתקתי כך שאין יותר חשבון מנופח מהגלישה הסלולארית אבל לגבי הMMS לא בדקתי....

למעלה