למה בפרסומות נראות הנשים ככ מבואסות ?

למה בפרסומות נראות הנשים ככ מבואסות ?

למה יש לא מעט פוסטרים של פרסומות . שבהן הנשים נראות כ"כ מבואסות ? או שאולי זה רק לי נראה ככה? כמו הפרסומת הזו - שנראה כאילו עכשיו החבר (או החברה ) שלה זרק אותה . אני מבין שזה פוזה. אבל מה הקטע של המפרסמים לצלם בפוזה כועסת / מבואסת ? מה עומד מאחרי זה?

XUXA141

New member
גם בתצוגות אופנה זה ככה.

הדוגמניות תמיד נראות כעוסות...

M00PS

New member
pouting בעבר נחשבה הבעה ילדותית

כיום היא נחשבת סקסית.

ראיתי לא מעט בנות טיפשעשרה

מתנהגות ככה - בגלל הפרסומות האלו , כאילו אומרות "שיואו , אני כאילו בכזה דיכאון " אמנם אני לא אישה ביולוגית - אבל האם אתן בתור נשים זה לא מפריע לכן לראות כזו פרסומת ?

TakeTheRain

New member
וודאי שמפריע.

גם הבנות האלה ששקועות בדיכאון בגלל עולם הפרסום- אין ספק שכל הקטע הדיפרסיוני הכפוי הזה הוא נורא. על כל פנים לעולם הפרסום יש 2 אופציות: או שאת בדיכאון נוראי ויש לך לוק של שלגון, או שאת כל כך שמחה שלא איכפת לך לקפצץ באוויר ולעשות פרצופים "סקסיים" מגוחכים. זה חלק ממכירת הלוקש, אין שם נשים אמיתיות עם רגשות אמיתיים. זה שאנחנו לוקחים מזה דוגמה כי *זה* סמל סקס, זה נורא בעיני.

קריסטה

New member
תגיד לי, אף פעם לא היית בת 16?

רבאק, זה הגיל, של "אני-שונאת-את-ההורים-שלי" ו"הו, העולם אכזר". זה לא קשור לפרסומות...

לדעתי זה קשור

בנות ה 16 מאוד מושפעות מהפרסומות ולדעתי זה פוזה של בנות ה 16 . שעלולה לחלחל באמת ללב . אני מניח שיש כאלו שיכריחו את עצמן להתנהג לפי הפוזה ובאמת יכנסו לדיכאון ברמה זו או אחרת . לדעתי הקטע "המגניב " הזה של להיות בדיכאון (וזה כולל שירים וכד') זה איום ונורא . ואני חושב שיש פה הקבלה ללחץ החברתי ל-להיות אלים בגיל הטיפשעשרה אצל בנים (שכאמור עלול לחלחל למציאות)

למעלה