למה בנות כלכך אוהבות להיות פ"פיות?
I i See DeaD peOple New member 27/1/06 #3 כי הן חושבות שברגע שגברים לא יראו בחורה 21 יום אולי אז, ירצו אותן
א אזרח111 New member 27/1/06 #19 אני אסביר לך היא התכוונה: ברגע שהם לא רואים בחורה נורמלית במשך 21 יום, אז אולי הם יתפשרו בסופו של דבר
אני אסביר לך היא התכוונה: ברגע שהם לא רואים בחורה נורמלית במשך 21 יום, אז אולי הם יתפשרו בסופו של דבר
I IrIsH BaBe New member 28/1/06 #30 אממ תיזהר שאני לא אחנוק אותך מחר בכבל רשת ואז אפרמט לך את הצורה ואתקין לך דרייברים של מדפסת E330
S shira2222 New member 27/1/06 #7 מה אתה מקשקש?? בנות רוצות להיות פ"פ כי זה אחלה תפקידים עם תנאים הכי טובים שיש ועם אחלה אנשים!!!
S shira2222 New member 27/1/06 #13 יציאות מעולות אין תורנויות אין שבתות אלא אם כן את עושה מרצונך!! אין הרבה עבודה וגם אין שעות עבודה קמים בצהריים קיצר חיים טובין! ואת כל היום עם לוחמים מה יכול להיות רע
יציאות מעולות אין תורנויות אין שבתות אלא אם כן את עושה מרצונך!! אין הרבה עבודה וגם אין שעות עבודה קמים בצהריים קיצר חיים טובין! ואת כל היום עם לוחמים מה יכול להיות רע
N nofar155 New member 27/1/06 #10 סליחה על הבורות אבל....... מה זה פ"פ? פקידה פלוגתית, משהו כזה? מה בדיוק היא עושה בתפקיד ומה התנאים הכ"כ טובים?
סליחה על הבורות אבל....... מה זה פ"פ? פקידה פלוגתית, משהו כזה? מה בדיוק היא עושה בתפקיד ומה התנאים הכ"כ טובים?