למה בכל אחד מהספרים (לא כולל את

rds15

New member
למה בכל אחד מהספרים (לא כולל את

החמישי, או שאולי בעצם כן, אני לא רוצה להרוס לאנשים אז אני לא אומר אם כן או לא) הרמיוני היא זאתי שמגלה את צה שקורה? אני יסביר: בספר הראשון היא גילתה מי זה ניקולס פלאמל, מה מוחזק בחדר הסתרים, היא ראתה את הדלת מתחת לפלאפי שאף אחד לא שם לב והיא פתרה את ההגנה של סנייפ ואמרה להם איך להתחמק מ"מלכודת השטן" בספר השני היא גילתה איזה מפלצת מסתתרת בחדר הסודות ואיך לא למות ממנה אם לא היו מאבנים אותה היא בטח הייתה גם מגלה איפה הכניסה לחדר בספר השלישי היא מגלה שלופין הוא איש זאב והיא היחידה שחושבת שאש המחץ זה מסיירוס למרות שהיא חושבת שהוא קילל אותו, וגם היא היחידה שעזרה להאגריד עם המשפט נגד בקביק התחלה בספר הרביעי היא גילתה איך ריטה סקיטר נכנסת לבית הספר למרות שאסור לה והיא מגלה את כל הכיושפי שהארי יכול להשתמש בהם במשימה השלישית

לא פיה

New member
משום שזהו בדיוק התפקיד שלה בספרים

מעבר לזה, היא דמות די משעממת (אפילו הארי חושב ככה בספר הרביעי, כשרון ברוגז איתו).

rds15

New member
האיר לא חושב ככה ספר הרביעי

הוא פשוט אומר שרון הוא חבר יותר טוב שלו מאשר הרמוני ועם רון יותר מצחיק ולכן יותר מעניין (מה שיכול להתפרש בזה שהוא חושב שהרמוני משעממת אבל היא לא)

SimplyDana

New member
אם רון והרמיוני היו בנאדם אחד, הוא

היה בנאדם נפלא, גם חכם, גם מצחיק, גם רגיש...

וכנראה מאוד מכוער....

שער שחרו פרוע, אף גדול, כפות רגליים וידיים גדולות, צלקת, משקפיים, עיניים חומות\ירוקות... בלעכס....

SimplyDana

New member
מה פתאום

אתה מערבב גם את הארי עם התיאור, אבל אני אמרתי רק רון והרמיוני

PURPLE CHICKEN

New member
כי היא החכמה.../images/Emo3.gif

חוצמזה, היא לא גילתה *הכל*, רק את הרב.
וברצינות, לכל אחד שם יש את התפקיד שלו- הרמיוני היא החכמה שפותרת את כל התעלומות, כי... וול, היא חכמה.
רון עוזר... איכשהו.
ולהארי נשאר כל האקשן- להילחם בוולדמורט לדוגמא.
גמני שמתי
לעניין, וחשבתי שצריך לתת גם לאנשים אחרים לפתור קצת את הבעיות, אבל... הרמיוני הכי חכמה, וככה ג'ייקיי החליטה, אז... ככה יהיה.
^_________^

rds15

New member
אבל זה מציק מאוד

למשל למה רון לא עוזר בכלום? הדבר היחידי שהוא עשה בארבע ספרים הראשונים זה לפתור את לוח השחמט של מקונגל בספר הראשון, להשגיח על לוקהרט בשני, להיחטף בשלישי ע"י סיירוס ולהיות ברוגז עם הארי בתחילת הרביעי לא היה מזיק עם רון היה עוזר קצת יותר והיה דמות יותר בולטת ולא סתם הסיידקיק של הארי

Vegeta fanatic

New member
הרמיוני היא אחלה דמות

מבחינתה של רולינג. כמעט בכל פעם שיש צורך בהסבר, רולינג פשוט צריכה להביא את הרמיוני ש"קראה את זה איפשהו"... ^_^

Minerva

New member
כי היא חכמה.../images/Emo11.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

פלאפאל

New member
לפי האופי של הארי ורון, הם לא מתעני

מתעניינים. מישהוא אצלם צריך להבין את הדברים. ולרון יש תפקיד. הוא צריך להסביר את כל מה שהארי והרמיוני, שבאו מבית מוגלגי, לא יודעים. זה לא הרבה, אבל Zה חשוב. והוא גם מי שמקשר אותם לכל שאר משפחת וויזלי.

rds15

New member
לא נראה לי שהרמיוני לא יודעת את מה

שרון משביר להם כי היא כל כך חכמה והיא כזאת תולעת סםרים אז היא יודעת את כל מה שרון יודע על עולם הקסמים ויותר מזה היחיד שהוא צריך להסביר לו זה הארי כי הוא לא יודע כלום. וחוץ מזה הדבר היחידי שרון תרם להארי בספרים הראשונים ובמיוחד בשלישי זה הרבה רעיונות מפגרים על איך להסתבך בצרות (שהו אומר לו ללכת להוגסמיד למרות שאסור לו ועוד להשפריץ על מאלפוי בוץ, כמו שלופין אמר לו שהוא חשב שסיירוס רע, שג'יימס ולילי הקריבו את החים שלהם בשבילו והוא לא חושב שהוא צריך לסכן אותם בשביל שקית צעצועים)

cornflake girI

New member
רון מצחיק

תפתחו את אחד הספרים איפה שאתם רוצים, אם רון כלול בסצינה כל שורה שנייה שלו תהיה משהו משעשע. זה די חיוני.

פלאפאל

New member
הרמיוני לא ידעה על האות האפל ובוצדם

ורון עוזר להארי להישתלב בחברה של הקוסמים.

rds15

New member
גם הרמיוני עוזרת לו בזה לא רק רון

לפי דעתי התפקיד של רון בספרים זה פשוט להיות החבר הכי טוב של הארי, לנצח את הרמיוני בשח (חייב להיות משהו שבו היא לא טובה) ולגרום להארי לסכן את החיים שלו ואת העובדה שהוא תלמיד בהווגורטס כל פעם מחדש (למשל שרון הציע שהם יעופו להווגורטס במכונית בספר השני ואם הם היו בסליתרין הם היו עפים משם)

למעלה