למה אסור לי לטוס בקיץ?!?!?! אעלק לא תופיע ותפרוש וכל זה... על מי היא עובדת?! אני רוצה!
S shiray New member 3/6/08 #1 למה אסור לי לטוס בקיץ?!?!?! אעלק לא תופיע ותפרוש וכל זה... על מי היא עובדת?! אני רוצה!
מ מועדון לקוחות New member 3/6/08 #2 די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה חבל שאהיה תקועה במבחנים עד סוף הנשמה שמאלה....
N noosh New member 3/6/08 #3 יופי לה באמת ../images/Emo46.gif אם היא כבר מופיעה, היא לא יכולה לעשות את זה כשאני כבר בחו"ל?
N noosh New member 3/6/08 #4 סתם, כשחושבים על זה, זה די מעפן כאילו, אין באמת אמנים אחרים שווים בפסטיבל הזה, וגם ככה הופעות בפסטיבל זה לא משהו בכלל. זה לא באמת שווה.
סתם, כשחושבים על זה, זה די מעפן כאילו, אין באמת אמנים אחרים שווים בפסטיבל הזה, וגם ככה הופעות בפסטיבל זה לא משהו בכלל. זה לא באמת שווה.
G Gremshnit New member 4/6/08 #9 אמ, חומד, לורינה מק'קניט מופיעה שם!!! שהיא עוד ג'ינג'ית ששווה סגידה...
B behappy New member 3/6/08 #5 באמת חוסר התחשבות ../images/Emo46.gif וגם כשהיא מופיעה כשאת בחול, שזה לא יהיה כשאת חלילה באיזה מוזיאון מגניב, או בהופעה אחרת, או, רחמנא ליצלן, בסיבוב שופינג עצבני היא לא יכלה לקבוע דרך המזכירה שלך את כל הסיפור בצורה קצת יותר מסודרת? חצופה
באמת חוסר התחשבות ../images/Emo46.gif וגם כשהיא מופיעה כשאת בחול, שזה לא יהיה כשאת חלילה באיזה מוזיאון מגניב, או בהופעה אחרת, או, רחמנא ליצלן, בסיבוב שופינג עצבני היא לא יכלה לקבוע דרך המזכירה שלך את כל הסיפור בצורה קצת יותר מסודרת? חצופה
N noosh New member 3/6/08 #6 מפלצת ההודעות אכלה לי את ההודעה ../images/Emo46.gif בכל מקרה, זה די נכון |אה|. כאילו, גם ככה צריך לתאם את זה כשאני לא מעבירה הרצאות או משהו כזה. ואם זה כבר בסופ"ש, אז לדאוג שזה לא כשאני בשופינג או במוזיאונים... כשחושבים על זה, אין לי באמת זמן בשבילה . (הרגת אותי )
מפלצת ההודעות אכלה לי את ההודעה ../images/Emo46.gif בכל מקרה, זה די נכון |אה|. כאילו, גם ככה צריך לתאם את זה כשאני לא מעבירה הרצאות או משהו כזה. ואם זה כבר בסופ"ש, אז לדאוג שזה לא כשאני בשופינג או במוזיאונים... כשחושבים על זה, אין לי באמת זמן בשבילה . (הרגת אותי )
S so are you to me New member 8/6/08 #16 ודווקא [לא, אני לא מדברת לעצמי נו ../images/Emo7.gif] נועה, אם היא חיה, [] זוכרת אולי כשהתקשרתי אליה לספר לה שאמג הרגע ראיתי את אסף אמדורסקי יושב על מעקה ומחזיק תינוק ממש יפה [אך פחות קירח ממנו ]... זה קצת עצוב
ודווקא [לא, אני לא מדברת לעצמי נו ../images/Emo7.gif] נועה, אם היא חיה, [] זוכרת אולי כשהתקשרתי אליה לספר לה שאמג הרגע ראיתי את אסף אמדורסקי יושב על מעקה ומחזיק תינוק ממש יפה [אך פחות קירח ממנו ]... זה קצת עצוב
S so are you to me New member 8/6/08 #17 *עדיין משרשרת לעצמה* והתהיה הגדולה מכולן: מה יהיה שם המשפחה של מיכל אמדורסקיה עכשיו?!?!
S so are you to me New member 8/6/08 #13 אז זו היית את שהפצת את זה? מסתבר שאני לא מעודכנת אז חזרתי להתעדכן. למה אני בצבא אם כבר. אני חושבת שנצחתי
אז זו היית את שהפצת את זה? מסתבר שאני לא מעודכנת אז חזרתי להתעדכן. למה אני בצבא אם כבר. אני חושבת שנצחתי