מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
זה לא מה שהיה פעם שאנשים מצפים לאמת.
אנשים לוקחים כמובן מאליו שמשקרים להם.
אובדן התמימות.
אובדן התמימות.
העובדה שאתה מתייחס אליו כאדם מצליח היא בעייה בפני עצמה .זה לא מה שהיה פעם שאנשים מצפים לאמת.
אובדן התמימות.
אכן כך, אבל זה נובע פשוט מנסיון. כך למשל כשכל קורא יודע שאתה משקר בפוסטים שלך, זה הפך להיות חלק מהשגרה, מהמובן מאליו. אז אתה מחליט שראש הממשלה משקר לבוחריו. מה לעשות שרבים מבוחריו פשוט לא רואים זאת כך?אנשים לוקחים כמובן מאליו שמשקרים להם.
באמת? דיברתי כאן עם חברי פורום תומכי ביבי שהיו בטוחים שבהצעת הרוטציה ביבי מרמה את גנץ והחמיאו לו על כך ולמעשה מכל הימנים בפורום רק אתה, אני עד לתקציב, ועוד ימני האמינו שביבי באמת מתכוון לקיים את ההסכם. כל שאר הימנים בפורום מחו כפיים על איך שביבי עובד על גנץ בעיניים עם הבטחת הרוטציה.אכן כך, אבל זה נובע פשוט מנסיון. כך למשל כשכל קורא יודע שאתה משקר בפוסטים שלך, זה הפך להיות חלק מהשגרה, מהמובן מאליו. אז אתה מחליט שראש הממשלה משקר לבוחריו. מה לעשות שרבים מבוחריו פשוט לא רואים זאת כך?
זאת לא "אובדן התמימות", זאת פשוט אי-קבלת סיסמאות נבובות כתורה מסיני.
אני עדיין חושד שאמריקה כפתה על גנץ לעשות את זה.באמת? דיברתי כאן עם חברי פורום תומכי ביבי שהיו בטוחים שבהצעת הרוטציה ביבי מרמה את גנץ והחמיאו לו על כך ולמעשה מכל הימנים בפורום רק אתה, אני עד לתקציב, ועוד ימני האמינו שביבי באמת מתכוון לקיים את ההסכם. כל שאר הימנים בפורום מחו כפיים על איך שביבי עובד על גנץ בעיניים עם הבטחת הרוטציה.
ממני לא קראת מעולם את מה שייחסת לי כרגע. כל שאמרתי ואחזור על זה גם כעת, זה שמעולם לא הוכח אחרת. אם נדייק בפרטים, כל התקשורת, מחנה הרל"ב ואכן גם כמה אחרים שנפלו בפח התעמולתי של הראשונים, 'לא שמו לב' שתאריך הרוטציה כלל לא הגיע במועד בו נטען שרוה"מ הונה את גנץ ולא קיים את הרוטציה. עם כל הכבוד לכולם, תומכי ביבי ורל"בניקים, פשוט מגוחך בעיני לטעון 'הוא לא קיים', כאשר התאריך בו היה אמור לקיים חל למעלה מחצי שנה מאוחר יותרבאמת? דיברתי כאן עם חברי פורום תומכי ביבי שהיו בטוחים שבהצעת הרוטציה ביבי מרמה את גנץ והחמיאו לו על כך ולמעשה מכל הימנים בפורום רק אתה, אני עד לתקציב, ועוד ימני האמינו שביבי באמת מתכוון לקיים את ההסכם. כל שאר הימנים בפורום מחו כפיים על איך שביבי עובד על גנץ בעיניים עם הבטחת הרוטציה.
אבל ביבי אומר אך ורק את מה שהבייס שלו רוצה לשמוע בין אם זה שקר או אמת. הקריטריון היחיד שלו זה רק אם זה ערב לאוזניהם של תומכיו.טעות!
אנשים לא אוהבים שקרנים וחרטטנים. בגלל זה השמאל כל הזמן מפסיד בבחירות.
צריך לדעת גם במה לשקר.אבל ביבי אומר אך ורק את מה שהבייס שלו רוצה לשמוע בין אם זה שקר או אמת. הקריטריון היחיד שלו זה רק אם זה ערב לאוזניהם של תומכיו.
נכון צריך לפחות לתאם את השקרים עם נשיא ידידותי כמו טראמפ שלא יצא שיום אחרי שתצא בהצהרה יבוא נשיא ארה"ב בכבודו ובעצמו בהצהרה סותרת.צריך לדעת גם במה לשקר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.