למה אני מעריך ונותן כבוד אדיר לחרדים לומדי התורה?

marabo

Well-known member
התשובה ברורה, אני רואה את עוצמת השינאה של חלאות השמאל המתועבות והטמאות בערוצי השמאל וההסתה האיומה שעושים נגדם ואני מכאן למד שמדובר באנשים הכי קדושים והכי טהורים שניתן להעלות על הדעת.
כמו שאני מלמד פה כל הזמן את הציבור, המדד הכי נכון למדוד מי צדיק קדוש וטהור זה למדוד את עוצמת השינאה והתיעוב שהטמאים חשים כלפיו.

evglev1

Well-known member
מנהל
התשובה ברורה, אני רואה את עוצמת השינאה של חלאות השמאל המתועבות והטמאות בערוצי השמאל וההסתה האיומה שעושים נגדם ואני מכאן למד שמדובר באנשים הכי קדושים והכי טהורים שניתן להעלות על הדעת.
כמו שאני מלמד פה כל הזמן את הציבור, המדד הכי נכון למדוד מי צדיק קדוש וטהור זה למדוד את עוצמת השינאה והתיעוב שהטמאים חשים כלפיו.
אז אתה צריך להעריך גם את וענונו והבוגדים ששיתפו פעולה עם איראן בעת המלחמות.

marabo

Well-known member
אז אתה צריך להעריך גם את וענונו והבוגדים ששיתפו פעולה עם איראן בעת המלחמות.
אין שום דמיון והשוואה בין מה שהטמאים חושבים על אלו שהבאת לבין השינאה שלהם לחרדים לומדי התורה.
יש אפילו בין השמאלנים כאלו הסבורים שוענונו היה לוחם חופש או משהו כזה

certified.woke

Well-known member
אין שום דמיון והשוואה בין מה שהטמאים חושבים על אלו שהבאת לבין השינאה שלהם לחרדים לומדי התורה.
יש אפילו בין השמאלנים כאלו הסבורים שוענונו היה לוחם חופש או משהו כזה
טמא, טומאה היא שמך האמצעי...

certified.woke

Well-known member
איש אינו שונא חרדים ואיש אינו מקנא בהם.
אנשים הסרים למָרוּת הזיה הקיימת אך בתבן אשר בין שתי אזניהם - ראויים אך לרחמים.
רק רוצים שיטלו חלק במעמסה שעל גב הצבור, שיעמדו ברשות עצמם ויפרנסו בעמל כפיהם את עצמם והפיות הסמוכים על שלחנם...כמו כל אדם מן הישוב...

marabo

Well-known member
איש אינו שונא חרדים ואיש אינו מקנא בהם.
אנשים הסרים למָרוּת הזיה הקיימת אך בתבן אשר בין שתי אזניהם - ראויים אך לרחמים.
רק רוצים שיטלו חלק במעמסה שעל גב הצבור, שיעמדו ברשות עצמם ויפרנסו בעמל כפיהם את עצמם והפיות הסמוכים על שלחנם...כמו כל אדם מן הישוב...
מדבר על הפרזיטים השמאלנים בכל מקצועות החרטטות שאני ממן?

ההגיון שלך לא עובד טוב:

אתה אוהב חרדים כי השמאל שונא אותם.

אוקי.

נשאלת השאלה למה אתה שונא שמאל?

אם נהפוך אותך לאוהב שמאל פתאום לא תאהב חרדים...

ז"א אתה לא באמת אוהב חרדים...

evglev1

Well-known member
מנהל
ההגיון שלך לא עובד טוב:

אתה אוהב חרדים כי השמאל שונא אותם.

אוקי.

נשאלת השאלה למה אתה שונא שמאל?

אם נהפוך אותך לאוהב שמאל פתאום לא תאהב חרדים...

ז"א אתה לא באמת אוהב חרדים...
לכן בזכות כתבי האישום והמשפט כל האופוזיציה לביבי מימין חוץ מבנט וליברמן הפכו לאוהבי ביבי הגדולים ביותר. רק להיזכר מה פייגלין ובן גביר אמרו על ביבי לפני 15 שנה, ועכשיו לפחות מבחינת בן גביר הוא ראש הממשלה הטוב ביותר.

לכן בזכות כתבי האישום והמשפט כל האופוזיציה לביבי מימין חוץ מבנט וליברמן הפכו לאוהבי ביבי הגדולים ביותר. רק להיזכר מה פייגלין ובן גביר אמרו על ביבי לפני 15 שנה, ועכשיו לפחות מבחינת בן גביר הוא ראש הממשלה הטוב ביותר.
למה אתה חושב שזה קשור למשפטים?

Henry0

Well-known member
אני רואה את עוצמת השינאה
אני לא שונא את החרדים.
אני מזלזל בהם, ומרחם עליהם.

רבנים שמוחם מנוון מפלפול (הנוגד את תורת ההגיון)
שמחנכים עדר צאן, חסר מחשבה אישית.

evglev1

Well-known member
מנהל
זו גאוותי.

ככל שמי שמזלזל בי אידיוט יותר,
זה מוכיח עד כמה עשרות דרגות אני מעליו.
עכשיו ברור מדוע את נהנה להפיץ כאן את ההיסטוריה האלטרטיבית שאפילו בספרי הלימוד של בריה"מ עיוותו את הדברים הרבה פחות ממך!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
הכי מצחיק לראות לאורך השרשור את השונאים יוצאים מגדריהם כדי לשכנע שהם בעצם בכלל לא שונאים* :cool:.

אכן ועל אף שלא ״לימדת״ מאומה (שכן אין איש ימין/חובש כיפה שיודע זאת זה מכבר לא פחות טוב ממך, שנאת האחרים בהחלט יכולה ללמד לא מעט. עם זאת, השיטה הזאת כמובן מוגבלת בכוחותיה. לא תמיד היא תהיה נכונה ולא תמיד היא תתאים ותספק את המענה הנכון ביותר, כפי שאולי היה ניתן לראות במידה מסוימת בחלק מהדוגמאות שהשיבו לך.

* בלי לקלוט (אולי באמת בלי לקלוט, זולת השקרנים שבחבורה כמובן) שבכל משפט שני השנאה נוטפת בין המילים.

1ספי11

Well-known member
הכי מצחיק לראות לאורך השרשור את השונאים יוצאים מגדריהם כדי לשכנע שהם בעצם בכלל לא שונאים* :cool:.

אכן ועל אף שלא ״לימדת״ מאומה (שכן אין איש ימין/חובש כיפה שיודע זאת זה מכבר לא פחות טוב ממך, שנאת האחרים בהחלט יכולה ללמד לא מעט. עם זאת, השיטה הזאת כמובן מוגבלת בכוחותיה. לא תמיד היא תהיה נכונה ולא תמיד היא תתאים ותספק את המענה הנכון ביותר, כפי שאולי היה ניתן לראות במידה מסוימת בחלק מהדוגמאות שהשיבו לך.

* בלי לקלוט (אולי באמת בלי לקלוט, זולת השקרנים שבחבורה כמובן) שבכל משפט שני השנאה נוטפת בין המילים.
שים לב שאתה הוא זה שמביא את שיח השנאה למקומותינו.
זה מה שיוצא מכת הביביסטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
שים לב שאתה הוא זה שמביא את שיח השנאה למקומותינו.
זה מה שיוצא מכת הביביסטים.
האמנם? אך לפני מספר ימים ניסית לשכנע שאני בעצם שונא על אף דברי המפורשים שלא כך המצב. דיבור על שנאה וניתוח השנאה אינו "שיח שנאה". זה משהו ששייך בעיקר (נכון שלא רק כיום, לצערי) לצד אחד של האירוע וברוך ה', זה לא הצד שלי.

1ספי11

Well-known member
האמנם? אך לפני מספר ימים ניסית לשכנע שאני בעצם שונא על אף דברי המפורשים שלא כך המצב. דיבור על שנאה וניתוח השנאה אינו "שיח שנאה". זה משהו ששייך בעיקר (נכון שלא רק כיום, לצערי) לצד אחד של האירוע וברוך ה', זה לא הצד שלי.
אתה זה שמוצא שנאה אצל כולם . מי שמדבר על בוגדים ורל"בים מייצר שיח שנאה.

למעלה