../images/Emo96.gif
יש ממש האכלה בכפית כל הזמן בדיאולוגים בין הדמויות. כל הזמן חוזרים על אותו דבר. ... הקטעים בים אינויאשה וקיקיו כבר לא מרגשים כמו פעם. הסדרה כל כך מיצתה את עצמה ~_~ אני רוהצ נאראקו קוהאקו.לא מעניין אותי יותר אינויאשה, קגומה וקיקיו שכל הזמן מרעיפים עליהם מידע. אני רוצה את הפרק סאשירין החמוד, שהם הולכים לכפר האנושי. אני רוצה את הקוהאקונאראקו המזורגג שלי. ... שיפו כבר סתם תקוע. "קיקיו הארורה"?! הוא אמר קיקיו סאמה, חתיכת חירש מפגר. קטעי האינוקאגו כבר לא מצחיקים, מציתם את עצמכם. קגומה אומללה, באמת. נורא לה. הבחור שהיא אוהבת רצה לפגוש מישהי שהוא חשב שמתה. נורא. הוא גם לא העיר אותך באמצע הלילה כדי להגיד לך. "פגשתי את קיקיו" "הא?!" כאילו שהיא לא ידעה. ... היא הביאה לה רק חץ אחד? אבל היא צריכה חץ אזהרה אחד
...אה, סופסוף קצת סאשי. סערה, רוח ובישים. ... אתם חושבים שיראו את אמא שלה סופסוף? .. כנראה שכן. יש לה כנף יפה. .. זא תתרנגולת ענקית
...באמת, היא חושבת שהיא תנצח עם חרב מהעצמות שלו? >_> בום בום לתרנגולת... 3. 2. 1. .... מפגרים. למה להם להלחם בה שהיא לא עשתה להם כלום והחלימה? היא לא תאכל יותר בני אדם והכל בסדר. ... XD היא מתפווצצצצצצצצצצצצצצתתתתתתתתתתתתתתת~~ מגיע לה. ... אבל מסכנה אבי. איפה סאשי בכל העסק? ... ידעתי שהקלשון לא ישרוד. חעחע ~_~ אוי, היא איבדה את היד הימנית, זה משאיר את היד הימנית שלה לסאשי~ ^^ מסכנה, אבי הימה. אהבתי אותך :X~ Oh, shining. חרא פרק. יכל להיות מנוצל הרבה יותר טוב. כמו למשל, מה קוהאקו עושה, במקום קגובע שוקעת ברחמים עצמיים.