למה אי אפשר לעשות היפֶה והחנונית?

ליני77

New member
למה אי אפשר לעשות היפֶה והחנונית?

אני אתאים בול לתפקיד החנונית! ממשחקי המחשב עד לסדרות שאני רואה.. ולרוק בנד.. והממ.. אני מעדיפה ללכת למפגשי משחקי מחשבים מאשר ללכת למסיבה. עוד דבר - גיימר = חנון?! או שזה גיימר =! חנון לינור

elcool

New member
לכי לאודישנים! הם מחפשים גם חנוניות!

חברה טובה שלי מהתיכון הגיעה לשלב דיי גבוה באודישנים בתור חנונית, והם ממש התחננו ממנה שתסכים, אבל בסוף היא לא רצתה בגלל הלימודים. ידוע לי על גם עוד כמה נשים שהלכו לתפקיד הזה.

ליני77

New member
יש קצת יותר פרטים?

איך? מה? מי? מו? למה? כמה? איפה? וכאלה... חוץ מזה, אני לא מחוננת או משהו, אבל בהחלט חנונית.. זה נחשב?

elcool

New member
האודישנים כבר התחילו לעונה השלישית

אני לא ממש מעודכן בכל הנושא הזה, אבל ממה שאני זוכר מהאודישנים שלי, גם מי שבא מאוחר נותנים לו צ'אנס. באתר הרישמי יש טופס למילוי. מעבר לזה אין לי פרטים
ולא אכפת להם מנת משכל. הם רוצים אישיות מעניינת טלוויזיונית.

StriX Starlight

New member
זה נשמע מפתה, אבל...

הפרסום הזה פשוט מסוכן מדי. זה משהו שכל כך קל להתחרט עליו אח"כ וכל כניסות הVIP למקומות ובירה חינם לא יפצו עליו.

MyTaoWay

New member
נכון מאוד! אני לא אתן לעשות צחוק

מהחנוניות שלי !
אבל מצד שלי, אם משתמשים נכון בפירסום הזה אז אפשר להתקדם.... (ל-מי שהחלום שלו להיות סלבריטי...)

Frostey

New member
כי אפאחד לא יצפה בתוכנית אח"כ!../images/Emo13.gif

חבורת חנוניות מכוערות עם חתיכים? איזה גבר יסתכל על כזה דבר?!

למה מכוערות ../images/Emo2.gif?

חנונים אינם מכוערים בסבירות גבוהה יותר משאר האוכלוסיה, זה כלל לא קשור.

Frostey

New member
מישהו יקבל בכלל דוגמנית בתור חנונית?

וכמו שאמרת בעצמך- היופי של הבנות מביא את הרייטינג של הגברים. מה יש לנו להסתכל על בחורים יפים? מה אנחנו גייז?

Frostey

New member
את רוצה שניפגש ואני אוכיח לך שאני לא,שושיטה?

אני מוכן להיות הפיתה שלך.

אין לי ספק שאתה מוכן ../images/Emo13.gif.

אולם גם אחוז לא מבוטל מההומואים שיצא לי לפגוש היו מוכנים ואף שמחים להיות הפיתה שלי
.

svety

New member
מה וזהו, יש המשך למשפט!

אין אישה לא יפה, יש לא מספיק וודקה.

יש עוד משפט, אם כי אני מתנגדת נחרצות ../images/Emo88.gif:

"לאאא, כמות כזאת אני לא מסוגל לשתות
..." הלכתי לישון, קינדרלאך - מחר קמים מוקדם
. אהבה ושלום
!

innocence

New member
זה שלא חסר זה משהו אחד..

השאלה היא אם אלו הבנות שהם מחפשים ללהק לתוכנית (לדעתי? קרוב לוודאי שלא..)

OnlyLeigh

New member
../images/Emo45.gif

כאילו שחסרים חנונים חתיכים. אבל זה לא מה שהם רוצים הם מחפשים צפרדע שפרק במייקאובר יוכלו לחשוף ולומר "הידד! מתוך החזות הצפרדעית נולד לו נסיך!" אל מול פרצופיהן ההמומים של היפות. אז אולי כדאי לבוא לשם קצת מוזנחת וממושקפת וברגע האמת לפזר את השיער ולהוריד את המשקפיים ולשחק אותה קומדיה הוליוודית רומנטית מרגשת לבני נוער.

למעלה