למה אין שרשור של הפרק היומי?

הילי123

New member
למה אין שרשור של הפרק היומי?

ולא הבנתי משהו... אם קייל עכשיו הוא מאיר לבן איך זה שהוא לא יכול להיות עם פייג'? הרי ליאו הוא מאיר לבן והוא עם פייפר...

Good 2b Me

New member
../images/Emo45.gif גמני תוהה למה אין..../images/Emo217.gif

ולפייפר וליאו גם היה אסור בהתחלה לקח להם המו סיבוכים וזמן לשכנע ת'בכירים שאפילו הפסיקו להם ת'חתונה הראשונה למרות הנסיונות של פייפר וליאו להשאיר את זה בסוד..ולא זוכרת איך בסוף הם הצליחו..

הילי123

New member
נכון שהיה אסור... אבל בכל זאת

בהתחלה הם היו ביחד ורק אחרי זה (אחרי המון סיבוכים) הם הצליחו... אז אם פייג' וקייל ממש רוצים ויתחננו לבכירים וזה, הם יכולים להיות ביחד!!! אין דבר העומד בפני הרצון! אבל לפעמים יש תסריטאי כזה שמכתיב את הגורל... חש אלוהים עלקקקקקקקקק
(התחרפנתי קלות.)

Good 2b Me

New member
חחח אבל בואי נודה באמת ../images/Emo217.gif

עדיף שישארו כל אחד לחוד...מימלא הקייל הזה מעצבן (אם את אוהבת אותו אז סורי אבל זאת האמת) ולמי יש כח לעוד משולש אהבה של מכושפת מאיר לבן והבכירים ועוד שהמכושפת והמאיר הם לא פייפר וליאו..בא ניפרד יפה מקייל ונקווה שפייג' תמצא מיש'ו יותר נחמד ופחות קרצייה..

sweet fairy

New member
אז הנה

אנחנו נותנים לך את הכבוד לפתוח שירשור חדש.. והאמת הפרק של היום היה די מוזר.. לא יודעת.. אחרי שהאווטרים כל כך התאמצו לעשות את האוטופיה הזאתי הם וויתרו כל כך בקלות... זה ניראה לי לא הגיוני.. אבל שיהיה..

R o t e m G

New member
באמת פרק קצת מוזר

גם אני לא הבנתי למה פייג' וקייל לא יכולים להיות ביחד. אם פייפר וליאו יכולים, למה שהם לא יוכלו. וחוץ מזה, פייג' היא חצי מאיר לבן אז בכלל, לא? ובאמת יש משהו חשוד בזה שהאווטרים ויתרו כל כך מהר. מילא...

JULI4561

New member
טוב אז בואו נהפוך את זה לשרשור

היומי ... אחלה פרק אחד מהטובים העונה קייל ממש מעצבן אותי עד שהוא מת עכשיו הוא מאיר לבן
והאווטרים באמת ויתרו נורא מהר בטח הם מתכננים משהו וסתם תמונה מהפרק :]

yoad123

New member
פרק טוב!!!

נורא אהבתי והבנות שיחקו מצויין! (חוץ מהקטע שפייג' בכתה {בפעם הראשונה} אז אני לא יכלתי להפסיק לצחוק) רק לא הבנתי כמה דברים: למה המתגשמים האלה העלימו את ליאו? נכון שהוא אעשה דברים נגדם אבל דווקא בקטע שהוא נלחם בשדים- זה אמור להיות משהו לטובתם לא? (נ.ב קטע מגניב!) וגם לא הבנתי למה המתגשמים לא העלימו את האחיות וזהו? זאת אומרת אם הן עושות להם באלגן ומאיימות עליהם אז שפשוט יעלימו אותן... ובקטע הסופי עם המתגשמים יש פאשלה נוראית: הבנות וזנקו העיפו את כל המתגשמים האחרים ורק שניים נשארו מקדימה, וכעבור כמה רגעים רואים את כולם מסביב לשולחן ואת אותם השניים מאחורה...

yoad123

New member
ועוד משהו

הקטע של החיזיון של פיבי היה מזה יפה!!! כל מני קטעים מהעבר של הסידרה!

ואיזה קטע לא הראו?! את איך שפרו מתה

אבל חפיף.. היה פרק באמת מוזר.. כאילו הוא היה די טוב אבל אחרי שהפרק הקודם היה כ"כ מותח והציפיה לפרק הזה הייתה די גבוה הוא קצת איכזב.. כרגיל היו פאשלות אבל לא משהו מיוחד.. והאווטרים וויתרו די בקלות אולי כי לא הייתה להם ברירה (למי ששכח היה להם שיכוי שיכל להרוד את כולם אז הם העדיפו לוותר ולנסות שוב בפעם אחרת מאשר אממ למות).. משחק טוב של עודד חח זנקו.. קיצר נחכה לפרק הבא.. אוף.. שוב עוד שבוע :(

J Halliwell

New member
הם לא יכולים להראות את פרו מתה

כי אסור להראות את שאנון בסדרה הזאת בלי לשלם לה הון שהמפיקים פשוט לא מוכנים לשלם!!! חוץ מזה שהם מצאו דרך יפה לעקוף את זה בזה שהם הראו את הקבר שלי... אני מניח שלא ראית את המשך השביעית (יש מצב שאני טועה, אם כן אז סליחה..) פשוט חכה, עוד כמה פרקים יש פרק שצועק "שאנון תהיה פה"...

MonaLisa26

New member
פרק טוב! אבל..

המתגשמים ויתרו הרבה יותר מדי בקלות! ציפיתי לקרב, למשהו.. ולא היה כלום! זה היה פשוט מאכזב... אהבתי את זנקו, הוא אחד השדים המגניבים שהיו לדעתי, ועודד פהר משחק מצוין. בסך הכל היה פרק טוב... אבל קצת אכזבה לעומת הפרק הקודם.

abcd80

New member
../images/Emo45.gif לגבי זאנקו

אחד השדים הכי מעניינים ביותר שהיו בסדרה! אם כבר אז רק הוא וקול המקור היו הכי טובים מכל השדים..

A CharmedOne

New member
בקשר לאווטרים-

זה לדעתי מוצדק שהם לא "רבו" או עשו קרב איתם, כי זה נוגד את עצמם- הם מעבר לטוב ורע, אבל(!) הם לא ויתרו, הם יחזרו בעוד 1000 שנים בערך...

Woogyman

New member
כמו שאמרתי פעם קודמת - ../images/Emo110.gif

זה תירוץ מטומטם. התסריטאים מחליטים מה נוגד את המתגשמים ומה לא, ואם הם הביאו אותם לסדרה הם היו צריכים לדאוג שהם מספיק מעניינים ויכולים להלחם. כי ככה זה סתם היה מגוחך.

anat113

New member
פרק חביב...../images/Emo60.gif

הדבר היחיד שחבל זה שבעצם העלילה הראשית של העונה נגמרת ככה,, בפוף..בבלי שום ויכוחים וכ"ו...אבל זה באמת לא באופי של האווטרים לריב...

thecharmedmen

New member
עוד אוף אוף אוף אוף ואוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הורדתי היום כל מיני פרקים שעוג לא ירדו, ופעם אחת שזה ירד יחסית מהר רציתי ללחוץ על השהה-כי זה עושה את זה יותר מהיר עם עוצריפ וממשיכים(ככה אצלי לפחות.)ובטעות לחצתי על ביטול! ופעם שנייה התכוונתי לעשות ביטול למשהו אחר ופתאום הסמן זז וביטלתי את ההורדה השנייה שגם היא ירדה מהר. הפרק הראשון שהסברי עליו היה פרק יפה,3X11. והשני היה גם יפה, 3X22. פה הגעתי בערך ל16 ומשהו דקות...! אוף!

למעלה