למה אין פה למעלה פונקציה של קבלת מסרים?
פ פלג קטנה New member 21/5/12 #2 יש. באפס. שימי לב לסרגל בו כתוב שלום מאדאם כשנשלח מסר אז התיבה המוכרת מופיעה. חכי אשלח לך.
מ מאדאם באטרפליי New member 21/5/12 #4 תודה פלג..אני רואה שלום לך מאדאם באטרפליי אבל לא רואה שום סימן או כיתוב של מסר
פ פלג קטנה New member 21/5/12 #5 הרגתותי. כי אחרי שפותחים את המסר, שוב התיבה נעלמת וכל מה שנשאר זה ה"אפס העגול" - Zירו פה בסרגל למעלה, משמאל לשם שלך. חכי אשלח שוב, ולפני שתפתחי, שימי לב ל"מעטפה" המהבהבת פה במסך.
הרגתותי. כי אחרי שפותחים את המסר, שוב התיבה נעלמת וכל מה שנשאר זה ה"אפס העגול" - Zירו פה בסרגל למעלה, משמאל לשם שלך. חכי אשלח שוב, ולפני שתפתחי, שימי לב ל"מעטפה" המהבהבת פה במסך.
ש שרונהה New member 21/5/12 #7 מאדאם גם לי היה אותו דבר לא ראיתי את המסרים, רק "שלום שרונהה" היה כתוב על הפס הכחול. אם זה כך גם אצלך, עליך למחוק את קבצי הקאש מהמחשב. תגידי לי עם איזה דפדפן את עובדת ואתן לך הסבר מדוייק איך להתגבר על הבעיה הזו.
מאדאם גם לי היה אותו דבר לא ראיתי את המסרים, רק "שלום שרונהה" היה כתוב על הפס הכחול. אם זה כך גם אצלך, עליך למחוק את קבצי הקאש מהמחשב. תגידי לי עם איזה דפדפן את עובדת ואתן לך הסבר מדוייק איך להתגבר על הבעיה הזו.
מ מאדאם באטרפליי New member 23/5/12 #8 תודה שרונה האמת שאני רואה את המסרים כשאני נכנ נכנסת לקומונות אחרות בתפוז ככה שנראה לי שאסתפק בזה כמה מסרים כבר שולחים לי פה וטכנופובית זה אני
תודה שרונה האמת שאני רואה את המסרים כשאני נכנ נכנסת לקומונות אחרות בתפוז ככה שנראה לי שאסתפק בזה כמה מסרים כבר שולחים לי פה וטכנופובית זה אני