למבוגרים בלבד ... בהמלצת הכללית שימו לב שבצד ימין יש כמה קטגוריות, לא להתבייש לבדוק את כולן !!!
A Angel972 New member 25/9/06 #1 למבוגרים בלבד ... בהמלצת הכללית ../images/Emo3.gif שימו לב שבצד ימין יש כמה קטגוריות, לא להתבייש לבדוק את כולן !!!
למבוגרים בלבד ... בהמלצת הכללית ../images/Emo3.gif שימו לב שבצד ימין יש כמה קטגוריות, לא להתבייש לבדוק את כולן !!!
C chili3 New member 25/9/06 #6 רואים שלא הלכת לשיעור של הרב ברבנות לפני החתונה. נשים חייבות לעבור שיעור אצל הרבנית והיא אמורה להסביר לבנות החרדיות מה עושים עם הגבר בלילה הראשון ביחד. בחיים לא צחקתי ככה חוץ מאביזרים, היה שם הכל
רואים שלא הלכת לשיעור של הרב ברבנות לפני החתונה. נשים חייבות לעבור שיעור אצל הרבנית והיא אמורה להסביר לבנות החרדיות מה עושים עם הגבר בלילה הראשון ביחד. בחיים לא צחקתי ככה חוץ מאביזרים, היה שם הכל
A Angel972 New member 25/9/06 #7 יוו ... ../images/Emo2.gif איך ידעת ??? כשהרב רצה שאני אבוא לשיעור, הבאתי לו אישור שקיבלתי 100 בקורס אישות באונ' בר-אילן ... קיבלתי פתור אולי אני אבקש ללכת בכל זאת
יוו ... ../images/Emo2.gif איך ידעת ??? כשהרב רצה שאני אבוא לשיעור, הבאתי לו אישור שקיבלתי 100 בקורס אישות באונ' בר-אילן ... קיבלתי פתור אולי אני אבקש ללכת בכל זאת
C chili3 New member 25/9/06 #8 מצטערת, פספסת את ההזדמנות שלך ../images/Emo3.gif טוב, בעצם... אולי אם תתן לו איזה טיפ יפה, הוא יתן לך להכנס לשיעור
מצטערת, פספסת את ההזדמנות שלך ../images/Emo3.gif טוב, בעצם... אולי אם תתן לו איזה טיפ יפה, הוא יתן לך להכנס לשיעור